26

Анонимен

преди 1 месец

Партиите в България са едно и също съдържание, различен етикет. Все тая е за кого гласуваме или не гласуваме. Мат'рялът е същия и прави едно и също - работи за геополитиката, не за хората. Партийците създават връзки, а ръководството краде държавният бюджет чрез свързани фирми или директно. Това постигнахме за 33 г. Защото толкова си можем. Искаме да живеем добре, без значение как ще го постигнем и моралът ни е последната пречка.

25

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ-ДПС са проклятие за България.-----А ДСБ са техни верни партньори.

24

Освен, че народа и

преди 1 месец

феодалите живеят в различни държави, има още една каста - на анализаторите - които също живеят в отделна държава, а тяхната държава защитава държавата на феодалите. Така че, да се сърдят на себе си. Сега ми мрънкат тука, доизмислят си фактоиди. То махалото има горна мъртва точка и тя идва с бясна скорост.

23

ДА ИДВА ПЕЕВСКИ ...

преди 1 месец

...ДА НИ УПРАВЛЯВА , ЧЕ МИ ПИСНА ОТ ХАЛГЪЗНИЦИ, ГДЕТО ЧАКАТ ВСЕ НЕКОЙ ДА ИМ ДАДЕ ПАРИ И ОБЪРШЕ ГЗ..

22

Анонимен

преди 1 месец

според мен, точно ПП вкара ДБ в парламента, преди акцията в Росенец те нямаха дори субсидия, всички които познавам и гласуват за ПП-ДБ, гласуват заради Кирил Петков, вижте и рейтингите, на Петков е по-висок от на Христо Иванов

21

Петното

преди 1 месец

В БГ всичко се е разпаднало.

20

hh88

преди 1 месец

До Мико Я ни припомни кога ДБ са печелили 30% в София. Фантазии. А защо си мислиш, че твоят промит ЛГБТ мозък е по-добър от на някой в провинцията? Избирателите на ДБ сте една секта, която винаги гласува за тях, без значение какви глупости вършат. Тази любов с ДП, би трябвало да ви е отвратило, ама не. Отгоре на всичко са и доста слабо подготвени в каквато и да е сфера. Справка - изключително аматьорските промени в конституцията. ДБ са едни нагли лапачи с доста глyпaви избиратели.

19

СМЕХ...

преди 1 месец

Искате БУНТ---ама немате пари , щото загубихте митниците....ха,ха,хааааа... и сега требва да ви събираме капачки!

18

Анонимен

преди 1 месец

А бе хора вие зомбита ли сте, кой кадрува в момента, кой снощи назначи пудела на Бокича за външен министър! Кой назначава калинки навсякъде, всички знаят капи де тути капи от Банкя за по точно човека ядящ филии с мас, бащата на детето на бикините. Но за него нито дума той може да назначава където си иска , той назначи Цацаров и Гешев, той свали Гешев и сложи по дло гата Сарафов . ГЕРБ-ДПС са проклятие за България.

17

Гнома Волгин...

преди 1 месец

..кво ше души и шпионира у ЕС.... старите прашки на Урсула ,ли...ха,ха,хаааааааааа

16

Народовластие

преди 1 месец

До Бунт - Правя го от години и винаги ми олеква!

15

Анонимен

преди 1 месец

Бурята На с да подмине И ГЕРБ!! Ако си мислят,че Ще вдигнат Антуража,за сметка на Останалите много Грешат! И пак казвам! Ще Има пак Изненади И на тези Избори!-:)

14

Анонимен

преди 1 месец

Коалицията ПП/ДБ няма да се разпадне! Други несбъднати мечти да имате?

13

Анонимен

преди 1 месец

Прокуратурата нека си свърши работата до край, прикривал ли е Асен Василев контрабандата в митниците, Кирил Петков съучастник ли е на Живко Коцев че го изкарва невинен?

12

Цончо

преди 1 месец

Моята овца се казва Уефска. Има си агне, Наско се казва. Наближава му времето на Наско да го правим на фурна, със зелен лук и малко ориз. Обаче бирата стана скъпа. Пък миналата годна гроздето беше малко и виното свърши още покрай Трифон Зарезан. Сега му викат Свети Валънтайн. И така.

11

Анонимен

преди 1 месец

Далеч са от перфектни, даже не малко грешни решения взимат, но са единствените в България, за които човек с акъл и положение може да гласува. ----Разбирането ти за акъл изглежда много странно. Гласувай както ти харесва, но не хвърляй пари през балкона, каквото и да чуеш по телефона!

10

Анонимен

преди 1 месец

До Дончо Ем кво да мо е! Супер! Живи и здрави! И аз точно свърших работа инще си сипя една малка, че после ще карам мотора с една мома. Айде! Наздраве!

9

Анонимен

преди 1 месец

ХубАво енпоучава! "Прокятия и Поквара", вече няма да е с "Демоните на България".

8

абе

преди 1 месец

Нито му е работа на Боко да прави външна политика, нито на кака Цветанка да я коментира. Тия неща са извън възможностите им, а човек винаги трябва да се съобразява с възможностите си. Иначе става като Зеленски, Макрон или USA SUPER КИРО НОФ.

7

Анонимен

преди 1 месец

Лойко искаше да контролира смарфона с Козяк и слага Митов.