26

Анонимен

преди 1 месец

Гледам аз какво забавление е в Киев и други градове. Ми има хора, които всеки божи ден се водят блогове. Плажуват, скачат с бънджи, пълен кайф. Имало военно положение. В Донбас има, защото ги обстрелват повече от 10 години и се крият в подвалите, както злорадстваше Порошенко. Ся, той на западна Укра ли беше президент или на цялата. Кво виете като вълци на пълнолуние. Военно положение дрън дрън.

25

Анализатор

преди 1 месец

Много е просто. Израел има приятели навсякъде, Украйна няма приятели никъде. Американците се преструваха за малко да завъртят колелото на конфликта и да натоварят Украинците с дългове и разруха и сега ще оставят на Европа се оправя. Но това не е приятелство а еднократно бизнес начинание

24

Анонимен

преди 1 месец

Значи в Русия изборите били нагласени,а ти изобщо не проведе такива,когато ти изтече мандата.Защо ли?

23

опа

преди 1 месец

настоявал, я се скрий бе.......

22

Анонимен

преди 1 месец

Кървавият клоун вече не е президент на Украйна Като какъв се изказва

21

Хи хи

преди 1 месец

Че кво военно положение има в украйна, само една малка операцийка се провежда

20

Анонимен

преди 1 месец

Във военно положение кви избори бе, ти нормален ли си? В Русия война няма. Там проведоха избори и пак са им нагласени.

19

Анонимен

преди 1 месец

Кой е Зеленски, че да настоява? Вече не е президент, откъдето и да го погледнем по демократичните правила. Нали сте демократи, що не питате почему в Украината не се проведоха избори? Този за пожизнен и незаменим диктатор ли се взема? Страх лозе пази.

18

Анонимен

преди 1 месец

В Израел живеят сигурно между 1 и 1.5 милиона руски евреи. Руски евреи държат сума ти предприятия и парични потоци в Русия и по света. Тия тук които искате да се изкарате много сини или много червени, русофили или русофоби, и едните и другите сте в грешка! Русия никога няма да нападне Израел! В същото време Израел поддържа приятелски отношения както с Русия, така и с Украйна и подкрепя войната и от двете страни на конфликта. От това просто пак разни евреи си пълнят джобовете, докато други мрaт.

17

Анонимен

преди 1 месец

Армия имате ли вече, че искаш отново оръжия :)) При 40 милиона население да ви превъзхождат числено некакви 300-400 хиляди рашки, това говори, че немаш армия, за какво са ти още оръжия тогава Зелен, бухайте си там с дрончетата и не се оплаквай :))

16

Анонимен

преди 1 месец

Тоя освен че е наркозависим се оказа че е и фантазьор,ролята на Украйна е да бъде жертвен агнец в стремежа на запада да разкости Русия,тя трябва да е донор на живо месо и нищо повече!

15

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски, то си е терор да те слушаме, виждаме и четем всеки ден за последните 2 години. Запада бавно взе да се осъзнава какъв си и че си вече бита карта. За какво да помага още? То толкова се наля в черната дупка Украйна а резултата е никакъв. Както казва запада - Enough is enough!

14

Хи хи

преди 1 месец

зеленото жуже пак реве ! Всички негови оплаквания веднага да се насочват с приоритет към арменския поп !

13

анонимен

преди 1 месец

тоя зелен плъх е не само просяк, а е нагъл изнудвач - заплаши европа, че ако не дадат оръжия, бежанците щели да бойкотират страните в които са!

12

Анонимен

преди 1 месец

Само пълни новините с претенции!

11

Анонимен

преди 1 месец

Три деня вече откак Зельоний иска подкрепа като за Израел...... Разбрахме го още първия ден ))

10

Горящ Абрамс

преди 1 месец

А пък ние искаме про ср айна да капитулира и да спре д ани занимава с глупостите си!

9

Бау

преди 1 месец

Аритметиката е безпристрастна наука! Значи, от 2 години Иран снабдява Кремал с дронове! Путин ползва 200 ирански дрона на седмица, което за месец е 800! Хайде, нека са само 500 - за 2 години нека са 10 000! И какво! Вместо Иран да ги пусне всичките вчера срещу Израел, той останал едва със 200 за себе си! Факт неоспорим! Да благодарят на Русия израелците!

8

Анонимен

преди 1 месец

Волдемор Еленски от сутринта рано е почнал да крънка за още нещо.Иска още един дворец да си купи от принц Чарлз и никога да не пада от власт.Да сяда да преговаря вместо да се чуди как да направи Черно море Червено и ядрени катастрофи!Той в бункера ще си се скрие ама народа му ще гние.

7

Анонимен

преди 1 месец

Прелъстен и изоставен.