115

Bormann

преди 1 месец

Израел, държава на 20 минутки си свърши работата. Временната база подлежи на рециклиране. Кило метал се продава както и кило човешка маса както беше в Треблинка, Аушвиц, Белген - Берзен, Бухенваалд, Беляне, Пиперков Чифлик, Сапарева Баня :))))))))

114

Анонимен

преди 1 месец

До Дзивко - това ли изчовъркаха от носа си руските "информационни" агенции дето никнат като гъби след дъжд? А ти побърза да го препишеш. Няма как брадите от Иран да не са по могъщи от Израел, разбира се. Нали трябва да има лъч светлина и в твоя тъжен и бизсмислен живот все пак!

113

Дзивко

преди 1 месец

Сутринта един по нова твърдеше че Европа е с надеждно пво, що ми се струва че ако Европа я подпукат с 400 ракети и дрони едновременно ще ни лъсне голия г...

112

Дзивко

преди 1 месец

Всъщност купола сработи но не съвсем, количеството на ракети и дрони беше токова голямо за да натовари пво, първите дрони и ракети са примамки, евтини и лесни, идеята е да не останат ракети за последния удар, между другото няколко бази бяха ударени въпреки пво, вероятно те бяха и целта, тоя удар на Израел струваше към 1млд в пво ракети, след 5-6 такива атаки Израел просто няма да има толкова ракети та да свали всичко

111

Анонимен

преди 1 месец

До 1 - 100 - ми процентно е колкото одобрението на Путин на Президентските избори!

110

Анонимен

преди 1 месец

Иранците да тестват някоя с ядрени глави подарък за Израел

109

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 104 - ех, как жадуваш да се случи нещо лошо - примерно на Израел, а? Тоя ти сив, скапан и маргинален животец някак ще се осмисли, ще просветне ако там има нещастия, а? Душица дребна!

108

Анонимен

преди 1 месец

До ФАЙНАНШЪЛ ТАЙМС 106 - българския маргинал путинофил винаги много люби и обича да възхвалява бради, муджихидини, талибани, хути и всякакви други маргинали - стига да са нещо против Америка и Европа, или пък Израел. Припознавате се в тях, а? Виждате себеподобни ли?

107

Русия

преди 1 месец

Ние знаем. 9%

106

Анонимен

преди 1 месец

До Факт - тRолллллл!

105

ФАЙНАНШЪЛ ТАЙМС

преди 1 месец

Два дни преди бурафорния удар на Иран, Файнаншъл Таймс (близък до Байдън администрацията) писа, че САЩ и Иран вече са договорили целите и начина на атаката, тъака че да няма жертви от страна на Израел и да се нанесат минимални щети. Има няколко важни неща: ПВО ракетите, използвани от Израел струват МИЛИАРДИ и не се неизчерпаеми, а Иран има много дронове и ракети. Иран изтества Израелското ПВО като по учебник и ако рещи да удари кактп трябва, ще може да го направи ефективно.

104

Факт

преди 1 месец

Изчезването на Израел ще направи светът много по-спокоен.Колко араби ще загинат е без значение.

103

Анонимен

преди 1 месец

Запада при война винаги лъже а израелците лъжат десеторно повече. Железния им купол беше пробит даже от допотопните ракетки от Газа. Щом какви ли не базички и бази им помагат значи са коленичили за помащ.

102

Паралел с бокса

преди 1 месец

Мисля че yдара не е бил насочен към брадичката, ами някъде в рамото където са били сигурни че няма да причини телесни повреди.

101

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците неизбежно са проследили с военните си сателити въздушната битка е са дали цялата информация на иранците. Атаката на консулства излиза скъпо на режима в Тел Авив

100

Анонимен

преди 1 месец

Сащ ако не бяха направили преврата в Иран, сега щяха да са светска държава, не ислямски халифат

99

1

преди 1 месец

Бяха 99%, утре колко ще са.

98

Фют

преди 1 месец

До Пепи 7 . Пич, да сравняваш "20 от ракетите - с технологии от Искандер са минали като бързия влак за Бургас", немедленно се прегледай със скоростта на бързия влак до Бургас. И, къде видя ударени военни бази? Нямаш и най-малка представа, какво би се случило с чаршафите при такова попадение :)))))))))))

97

Анонимен

преди 1 месец

Ами тия прословути супер-дупер хай-тех израелски системи щом са толкова добри,защо американци, французи и англичани са им помагали да свалят иранските дронове и ракети...явно всичко май ще излезе повече маркетинг отколкото ефективност,същото както стана с Байрактарите,Патриотите или толкова хвалените Абрамси дето го бомбят в Украйна...

96

Анонимен

преди 1 месец

Като ти пускат по 100 ракети в минута ,какъвто и щит да имаш ще се огъне. Иран трябва да действа като Израел ,мръсно и без правила . Да бомбардира болници и училища. И да пише загиналите термостати! Да видим колко ще им е смешно тогава! Щом Палестинските деца не са толкова важни,защо Израелските трябва да са такива! Е