65

Анонимен

преди 1 месец

Заминаха им 3 авиобази на Израел, Иран ги унижи много сериозно и сега, ако не отговорят, ще трябва да тънат в срам десетилетия

64

ПорЦелан

преди 1 месец

Евреите май са надминали украинците по процент свалени ракети и дронове, като процента не е близо до 100 е някакъв множител на 100 по-голям от 1-ца. Въпреки че са свалили ВСИЧКИ дронове, много военни обекти, основно летища, са били поразени от ирански ракети.

63

Да скъпи 67

преди 1 месец

За това на по-слабия му остава да ликвидира туристи, взривява посолства и отвлича/потапя кораби. Все лоши и гадни неща. Като те тормози някой много як го удряш отзад по главата с водопроводна тръба. Бе беше по-добре без религии, а земята все някак ще се раздели. Пуста алчност и религия. П.П. Ако изпратят повече ракети и/или обстрелят по-отблизо, вкл. с оръдия и миномети ще има много жертви. Това е намек. дано евреите не направят беля. Иранците не убиха.

62

66 това

преди 1 месец

не беше към мен, но се чудя. Иранците ще покажат анимация на своите и ще ги приспят. Нали са режим - сигурно са ограничили интернет /и евреите лъжат/. Какво ще мислят в Израел - на аятоласите не им дреме. Ама трябва, защото сега простия евреин ще се надуе и ще си каже - неприкосновени сме и да ги нападаме. Американските граждани няма и да разберат за новината. Бургера и кола. Останалите - виждаш. Всички вече казват, че Иран нарочно не причини щети.

61

Анонимен

преди 1 месец

Снощи се видя че иран неможе нищо да направи на Израел. Прекалено е далеч за ракети, сухопътно неможе да мине през Ирак, а дори и да пробва истинските дронове и стелтове ще ги съсипят в момента в който влязат в Ирак. Реално това снощи беше потенциала на тоя козел +- още толкова ракети и дронове. А отговора на Израел при повторна такава атака може дс е много суров. Както въздушно така и балистично :))

60

Анонимен

преди 1 месец

Иран нарита много грубо наглата зypла на САЩ. Поредното унижение за САЩ. Навсякъде ги ритат.

59

За 62

преди 1 месец

Там го брой за реми. След като САЩ съсипаха Ирак вече са си другарчета. *** трябва да ти съборят къщата и опънат детето та да схванеш. Слава Богу шиити и сунити още се избиват. Схванат ли ще ни се догади. Провери Европа, САЩ, Канада, Австралия колко процента е от световното население. За християни и мюсюлмани няма да говоря. делим се на цветове. никой не му дреме за убития чернокож християнин. И за сирийските християни също.

58

Пиротехник

преди 1 месец

Красива заря!

57

До 56 и 57

преди 1 месец

А колко струва на Иран? Освен финансово, ами и чисто като престиж, защото от над 200 изстреляни ракети и поне още толкова дрона над 90% бяха свалени като пилци и реално удариха само една израелска база, и то без да причинят сериозни щети...

56

Сандп

преди 1 месец

Работи ама изтреля ракети за 1 милиард. С такова темпо колко ще издържат?

55

Абе

преди 1 месец

лесно ще се разбере дали е шоу. Ако в Иран явно или тихомълком ликвидират някой и друг генерал, значи атаката се е провалила. Режима ще накаже виновните. Ако няма обезглавени - такава е била първоначалната идея. И явно е договорена дори с евреите и САЩ. Другото е какво ще правят евреите. Могат да си го пишат за победа и да се кротнат. Ако не - значи вярно са ***. Но проблема с Газа и хусите остава. Няма да е ТСВ, но ще си има местен бой. Пернишка дискотека - всички са винкели.

54

Анонимен

преди 1 месец

Забравил съм, между Иран и Ирак, кой победи?

53

Анонимен

преди 1 месец

Това беше казано още преди две седмици т е договорено , че ще има доста пукотевица и дрънкане на оръжие, но минимум попадения от иранците. Така беше договорено. Но арабелите са публика за разлика от персите, те поне играят дрънкат оръжие.

52

Анонимен

преди 1 месец

Иран се изгаври брутално със САЩ. Вече целият свят им се смее.

51

Анонимен

преди 1 месец

До 56 уауу прецакали Израел с 300 ракети:)) Какви идиооти пишат тук за 10 копейкки :))) Те им пляснаха 3ма генерали единия най висок ранг:)) той клоун тука смята парите на Израел хахахахахахха кокошка за агне :))

50

Анонимен

преди 1 месец

"планирано зрелище с минимум жертви" - и струващо на САЩ около 1 милиард похарчени за ПВО, само за няколко часа, а мърлявия клоун в Киев се сополяви и фърля плюнки от бяс - това са мои пари, това са пари за мойто ПВО.

49

Хаха

преди 1 месец

Иран прецака Израел с това шоу, което струва на Израел, половин милиард $

48

Анонимен

преди 1 месец

До 50 Клоун затвориха небето за гражданска авиация. Всички сваляха дронове на Иран. Изстрелите на САЩ Англия и Франция опериране във въздушните пространства на Йордания, Израел, Саудитска Арабия, Катар и Други. Недей си измисля пияни истории от село :)) Никой не харесва иран в региона и снощи се видя.

47

Анонимен

преди 1 месец

Едно стана ясно, с минимални усиля Иран провери и доказа, че Израел може за часове да бъде изтрит от лицето на земята и никакъв Железен купол не може да го спаси.

46

Анонимен

преди 1 месец

Иран вече знае на кого да разчита. Иран предупреди арабите след нападението да не взимат страната на САЩ и да не дават въздушното си пространство на САЩ, и всички затвориха небето си за самолети на САЩ.