64

Анонимен

преди 1 месец

До 47: И вече когато чакаш на опашка в аптеката пред всички трябва да си кажеш ЕГН-то, за да си вземеш лекарствата. Но така е, като си преизбирате все същите калинки...

63

Анонимен

преди 1 месец

Нали нашите велики икономисти все дрънкат, че всяко увеличение се наага заради повишаване на производителността и качеството? Затова заплатите ни са ниски, нали така?! С какво по-точно се е подобрило провеждането на технически преглед?

62

Анонимен

преди 1 месец

Честито ГЕРБ-ДПС

61

Анонимен

преди 1 месец

в София трябва да е поне 1000 лв. за да откаже хората да карат коли.

60

Qweqwe

преди 1 месец

Ми една автомивка в провинцията е от 18 до 25, измиване вътре и вън. Имам 2 лични автомобила и един служебен и преминаха ГТП в три различни пункта където оборудването изглеждаше поне 10 годишно.

59

маалатъ

преди 1 месец

Не ми дреме, Мойту М::::гаре Магаренко е ваксинирану!!!!

58

Анонимен

преди 1 месец

До 38 Тео,прав си за Германия,но там един надник,е толкова,а в шенгенска България,трябва да работиш 3 дена,за да си платиш предледа,затова сравнението ти е неуместно.

57

Гъзьо

преди 1 месец

Мия си колата, но не давам 40-50 лева за автомивка - глупости на търкалета.2ма експерти си искали своето!!!!!! Да си дойдем на думата! 2ма мърльовци се въртят едвам едвам около колата 20 минути, и за това си въртене искат повече от дневния ми надник за 8 часа работа! Вече глобата(от 50лв.) е по-ниска от самия преглед - така че вече може да се кара и без него!!!

56

Анонимен

преди 1 месец

Стига сравнения с автомивки,кажете,че пак ще пълните джобовете на частните пунктове за технически прегледи,и100% съм сигурен,че собствениците им са ,се политици ,или депутати

55

Еврогей

преди 1 месец

Галопираща инфлация...нормално за " демокрацията"...

54

Анонимен

преди 1 месец

48 пробвай със саша безуханова която поръча пластиките през сименс, връзките и с прокопиев плевнелиев, преди това костов и мистър 10%

53

ОБИЧАЙ РОДИНАТА

преди 1 месец

МРАЗИ ДЪРЖАВАТА!!!!!

52

Анонимен

преди 1 месец

50% увеличение от 60 лева на 120 лева... ххахаха. Преди месец минах на 52 лева, чак се учудих що е толкова евтино, помня 60 лева за по-миналата година и си викам "Брей, свалят цените, има конкуренция, избили са оборудването и сега къртят лев". Хахахах, каква заблуда!

51

Легия АнтиМафия

преди 1 месец

А кои фирми свързани с мафията и политици печелят от лепенките за гражданска и преглед те ограничават видимостта освен това всичко излиза по номер на колата!!!!

50

50% увеличение

преди 1 месец

100% картел.Да и *** на тази жалка имитация държава.

49

Анонимен

преди 1 месец

Купувате си карта СБА в която влиза безплатен преглед, давате 70 лева и имате една година безплатна пътна помощ, това ако сте със по-стара кола си е направо задължително, частниците първо е скъпо второ точно те пускат барутниците с кълбета дим.

48

Самец

преди 1 месец

Боли ме фара. 120 кинта са един брънч за двама барабар с бакшиша. Който се оплаква да се качва на градския. Аре у левоо!

47

До 47

преди 1 месец

А,ха,не е Главчев?Пак ли е Киро от 30 години?

46

Анонимен

преди 1 месец

България не е държава, а някакъв ад. Няма една банка, която да не си променя условията таксите и тарифите през 3 месеца. Не е Главчев, от над 30 години е така. Самият факт, че плащаш по няколко пъти такси за документи, които държавата е длъжна даже да ти издаде безплатно, като личната карта например, говори достатъчно. Куриерите пък искат лична карта за доставките, в нарушение на закона, който казва че само полицията може да иска лична карта. И това се знае от всички.

45

Анонимен

преди 1 месец

Нали уж инфлация няма.