38

Анонимен

преди 2 месеца

за да има пари за социални помощи за мюслите

37

Анонимен

преди 2 месеца

Ако заглавието беше спряло до запетайката щеше да е точно. В Белгия след втората световна война минават метър и шафизма си вирее на свобода. Но естествено Германия го прилага на всички. ЕО е Европа под германски бoтyш, наложен чрез разни намагнитени пуделчета на каишка.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Ясно е, че идеята е да им се вменява вина, че не трябва да имат повече желание за живот. Един такъв извратен модел не ми се и мисли в какво ще превърне душевността на по-младите, разбира се в времето... А какво да кажем за децата, които ще се раждат в такова общество...

35

Ню ворлд ордер...

преди 2 месеца

Да убием възрастните и кравите за да не отделят въглерод и метан, но да изсипваме по 100 хиляди бомби и ракети , накой с обеднен уран на фронта денонощно за да имало мир и да ядем бобулечки за да не пръцкат кравите докато иссичат горите в Амазонка за да сеят соя за храна на прасета в Китай...

34

Анонимен

преди 2 месеца

Цепите мрака отново, там в село Брюксел! Ами стотината хиляди работни места които са заети с "грижите"? Щяло да облекчи бюджета, да намали разходите за здравеопазвне... Затова слагам думата грижи в кавички. Няма да питаме и за "развитието на медицината" упражнявано върху такива хора.

33

Анонимен

преди 2 месеца

То и абортите не са много по различни....в българия колко деца се раждат, повече аборти се правят.

32

ефролиберал

преди 2 месеца

Абе важното е да има пари за 404 и новодошлите дофтори и иншинери!

31

Анонимен

преди 2 месеца

Европейски ценности..

30

От цялото

преди 2 месеца

Съчинение става ясно, че акцентът не е върху хората, които биха могли да я поискат, а върху бюджета за крадене на социалното министерство. Ба си лицемерието!

29

Овертон

преди 2 месеца

Затворете прозореца, че става течение.

28

Обективен

преди 2 месеца

Дяволът това и чака. Самоубийството е най-тежкият грях и праща извършилият го директно в ада. Единствено и само Бог, Който е дал живота, може да го отнема когато и както реши. Старостта, болестите, скърбите и страданията са за очистване на греховете и за спасение. Всичко друго е от врага на човешкото спасение, колкото и "хуманно" и "правдоподобно" да изглежда.

27

до 23

преди 2 месеца

ти сам разбра какво написа - японец,путин, пенсия?????

26

Анонимен

преди 2 месеца

Легално се продават бебета от сурогатни майки, сега съвсем легално може и да те убият уж, че е по твое желание. ЕВАЛА на бъдещето.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Не, не не, фашизма изобщо не е на мода в европа, няма никакъв начин. Какво лошо има в това да убиеш баба и дядо за да спестиш пари, пък ако има и наследсво от тях ехее. Поне да беше дал някаква по- благочестива причина за такова мнение.

24

българина

преди 2 месеца

оставаше да евтанизират и такива които искат да живеят... все ще се умре един ден, и все по ясно става, че животът е безмислен и не е безценен

23

Роза

преди 2 месеца

Смятам,че само болния човек може да вземе такова решение,и то при непоносими болки и мъки!Друг вместо него да не може да решава!

22

Анонимен

преди 2 месеца

При православни, католици и протестанти евтаназията е смъртен грях. Ислямът също, самоубийците там са лишени от рай, щото животът им е в ръцете на аллах, не може те да решават. Едва ли ще се приме лесно тая простотия.

21

анонимен

преди 2 месеца

Абсолютно против, но и старите да бъдат по-скромни и да не реват постоянно за пари, а в същото време да мятат пачки от балконите, да ругаят де що има по-младо от тях или да не дават и пет лв на внуците си, но иначе да пищят денонощно как нямали деца?!

20

Анонимен

преди 2 месеца

Един японец, който счита че плаща твърде много на баща си, учен професор, счита че трябва да е задължителна за над 65 години. За пояснение: при излизане в пенсия в Япония пенсията не се изплаща в продължение на 5 години. Е, за богатите има частни пенсии. Интересно колко е плащал бащата докато този е бил дете. Та плачат че Путин бил за традиционно семейство.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Младите в Белгия искали евтаназия за възрастните. Това щяло да облекчи бюджета за здравеопазване и социални грижи. Евроценности...