35

Варненец

преди 2 месеца

до 34 Няма значение колко ми докарват тия тръби като градуси. Правил съм експеримент 2 градуса повече. Но не е въпроса в това, а че не искам услугата но те въпреки това те карат да даваш такса сградна инсталация. Я си представи че не съм в този апартамент цяла зима и накрая ти идва сметка 150 лева дето са отоплявали хлееееебарките само в този апартамент с тези топлички тръби? Ти нормален ли си бе да ги защитаваш тия и политиката им със сградната им скаааапана инсталация?

34

до ананимен 32

преди 2 месеца

Тези тръби обаче ти докарват 19-20 градуса. Аз ли да ти ги плащам тарикат, или съседите или как.

33

ссс

преди 2 месеца

И цяла България плаща на теца на Доган за студен резерв, ама аз не обвинявам варненци, и не смятам, че нещо на тях плащам, наглец!

32

Анонимен

преди 2 месеца

до ссс, Ти нормален ли си бе? За двустаен апартамент във Варна с откачени радиатори плащам 40 лева на месец през зимата тоест Декември, Януари, Фвруари и Март само защото тръбите минават през апартамента ми. На общото събрание на входа питам служител на Топлофикация: Добре, аз не ви искам услугата. Има ли начин да не ви плащам за тръбите? Той с цялата си наглост каза: Продайте си апартамента. Ей, откачих! Казвам му: Кой ще ми иска тоя апартамент с вашите скапани тръби? Кой? Оня мълчи като дупе!

31

Тодор Живков

преди 2 месеца

Па яште банани и бегайте на запат бе!

30

ссс

преди 2 месеца

До Варненец *** си ти!! Явно ти е трудно да провериш колко е киловат в София и във Варна, а тя е еднаква. И не знам за какви 60лв. пишеш, след ката оса една стая и маломерна кухня сметката ми е 320лв. Не плащате нищо на софиянци - плащате кражбите на политиците и партиите, които сте избрали, селяци. Ясно!!

29

българина

преди 2 месеца

докога провинцията ще плаща за топлото на софиянци през ежегодните милярдни субсидии от държавния бюджет? за да им е евтин теца, а на селяните обясняват, че не били ефективни и не работели достатъчно, затова сметките им се виждали високи

28

Варненец

преди 2 месеца

Чакам някой "разбирач" от тия тримата дето са ми набили минус да се аргументира защо са го направили. Хайде ве, палячовциии?

27

Варненец

преди 2 месеца

Звездичките са "хлeбaрки". И тази дума цензурирали смешниците. Муахахахахаа...

26

Варненец

преди 2 месеца

Сашо, жаааалък скапаняяяк, кажи защо имаме такса "Сградна инсталация". Никъде по света я няма тази простoтия. Никъде! Аз не ползвам парно, не искам услугата им, но видиш ли ти само защото тръбите минават през апартамента ми трябва да плащам такса 40 лева на месец прз зимата. Какво отопляват тези тръби? 2-3 градуса най- много повишение на темературата в дома ми. Ами ако не живея там цяла зима??? Идва накрая сметка 150 лева за зимата само заради това че сте отоплявали *** в дома ми. Мършиии

25

Анонимен

преди 2 месеца

Цяла България го плаща, а нв само софиянци. Цялата страна плаща сметките на София.

24

неадекватници

преди 2 месеца

Цяла България плаща, не София!

23

Анонимен

преди 2 месеца

Защото е ДЪРЖАВНА, навсякъде другаде ги приватизираха и няма ни една на загуба.......ама....нали в софето парното требеше да е 60 кинта, като в Пловдив за 54 кв.м. с 2 радиоторя беше 330....преди 15 години!!! Сега не знам колко е щото се отървах от това безумие!

22

Анонимен

преди 2 месеца

Софиянци ли? Наскоро правителството им даде 1 милиард. Цяла България плаща дълга на тази черна дупка

21

Да

преди 2 месеца

Хубав въпрос но отговор,няма...

20

Факт

преди 2 месеца

Откраднати са от ДПС и ГЕРБ.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Оффф, Сашо Кеша, велик експерте, помним какви ги надроби и ти, още ти сърбаме попарата с цените на газа. ППйски 1боклук2.

18

Пачеков

преди 2 месеца

А кой да го плаща? Всъщност има един вариант - путев и крепостните му да го платят, но за целта трябва да пратим повечко снаряди за ВСУ.

17

Анонимна

преди 2 месеца

Нашето семейство редовно си плаща сметките към Топлофикация, колкото пише в сметката толкова плащаме.

16

Край

преди 2 месеца

А как е Топлофикация с въглеродните емисии. Ще я затваряме ли скоро.Или ще ги плащаме от бюджета.