138

Мнение

преди 1 месец

До 145. Подиграват се такива, които са пълни Неудачници в живота, които не са инвестирали в своето образование и това да се осъваршенстват, за да са една по-добра версия на себе си, за да взимат по-достойно заплащане. Подиграват се, за да свалят и унизят успелия човек до своето мизерно съществуване, за да се почувстват малко щастливи каго унижат другия. Пълни нещастни комплексари! Вижте първо себе си!

137

Анонимен

преди 1 месец

ЯВНО ТЕ ВОДЯТ ДО ДЕКАПИТАЛИЗАЦИЯТА ЗА КОЯТО МЪРМОРИ КЪЛЧО ВЪЛЧО...

136

LaCosaNostra

преди 1 месец

144 Абсолютно съм съгласен .Българската олигархокомунистическа мутро политическа ченгеджийска хомо мафия го съсипа този народ дива алчност и нопияща некадърност подлост и простащина.Избирайте си по добре мафиите.

135

Значи !

преди 1 месец

Като ти сложат тази снимка над статията, каквото и да пише в нея, вече няма значение.

134

Независим

преди 1 месец

По добре мафия, която дава на народа от такава, която само взима и дава на свой. Сами си правете изводите.

133

Не мусе подигравайте

преди 1 месец

Вафанкульовци вулгарски защото човека взима 20 бона на месец а вие сте безработни повечето останалите на соцялки.Незнам кое е смешно!

132

Анонимен

преди 1 месец

До КокораДаВиГоНаШиеТо това го предложиха Герб бе..........каквото политиката , така и по дургите сфери спорт и прочие.

131

До 135 Парадокс Бг

преди 1 месец

Не знам как е възможно да възхваляваш т.н. бизнесмен, който бива търсен от бивши съдружници с официална полицейска заповед! Явно умствения ти багаж не достатъчен за такива анализи, а хич не е трудно да се информираш за това, но ще ти трябва поне един чужд език, а сигурно и българския ти е вече чужд език съдейки по израза ти!

130

Ендокринолог

преди 1 месец

До 132. Не се подигравай на човека за изпъкналите очи, защото никой не е застрахован, че няма да го сполети същото! Това се получава при автоимунно заболяване на щитовидната жлеза! Това може да се получи при вирусно заболяване, наследствино, при силен стрес и др. Никога и на никого не се подигравайте! Самият акт на подигровката е унизителен и човеконенавистен!

129

LaCosaNostra

преди 1 месец

Че коза българи де пута Мадре вафанкульо импотенто идиото

128

Кокора

преди 1 месец

Абе да го духат бедните работодатели и мутро бизнесмени от Янкошумкарски родове.И службашите у рвите на Путин и мафията.

127

Няма по гнусна и

преди 1 месец

Жалка държава от пост комунистическа България!Отвъщава ме!

126

Помисли малко, ако

преди 1 месец

До 101 Анонимен До КАКВО БЕШЕ ПРЕДИ ПП? Не защитавам никой паритя, НО да кажеш, че ПП са довели кризата е абсолютно смешно и некомпетентно. Синът ми на 13 години има по-професионален и качествен анализ, засрамете се. . . . . . можеш в което се съмнявам! КАКВО БЕШЕ ПРЕДИ ПП всички знаем, но какво беше по време на ПП предстои да научим, от не можещите! А за тандема със сина ти, не го познавам лично, за да го оценявам, но съм сигурен, че твоето IQ е в едноцифрения интервал! Да защитаваш ПП си куку!

125

Парадокс Бг

преди 1 месец

ГЕРБерастията е побесняла от яд, и готова на всичко, само и само да пролвали държавта, за да може да излезе на печаба за нея....по вредна *** от тия просто няма. А Асен Василев е гениален икономист, финансист и министър!!! Дори Борисов е респектиран от него! В Харвард не могат да попаднат такива като Бописов, там могот да се образоват само изключително интелигентни хора като Асен Василев. И колкото да го плюете, не можете да му вземете нито образованието, нито компетенциите!

124

КокораДаВиГоНаШие

преди 1 месец

Двойни заплати щели да взимат депутатите,Браво!Евала!Стрижете най простия народ на света!Както се казва като ти дават Е б и!

123

Анонимен

преди 1 месец

От всичките ми колеги - вишисти, с различни специалности - архитект, инжененер, финансист, счетоводител, sells, рецепционист, поддръжка, ИТ специалист - никой не подкрепя 12 годнии на безветрие и беззаконие - защо ли? Защото не са обвързани с политиката, нямат роднии зависими от политици и схеми. Защото не искат повече децата им да ги приемат на работа с догоговрки, а искат конкурси. Защото не искат децата им да загиват по пътя с условни присъди за виновните.Защото искат конкуренция,а не тирания

122

Равносметка

преди 1 месец

Василев ще остане в историята като човекът, който прекрати контролираната бедност и вкара България в Еврозоната!!. А Габриел - като женица, употребена от мутрите и изхвърлена като ***.

121

Психолог

преди 1 месец

До 123 ххх. Комплексарите осъждат външния вид на другите! Явен признак на комплексарщина е да се подигравате на външния вид на другите хора. Комплексарите няма да признаят своите физически недостатъци, но за сметка на това няма да пропуснат възможност да заклеймят чуждите.

120

Напротив!

преди 1 месец

До 126. Крадецът е в Банкя!

119

Неподкрепящ лъжата

преди 1 месец

До ОТ 3 ГОД. СЪМ ТАКА, от световната криза си така, от подготовката и ситуацията преди нея си така, защото нямаше една стойностна иввестиция. Защо умря най-големия и модерен ПАВЕЦ - 2 пъти (прочетете кой ие виновен). Защо нямаме един завършен и качествен път за 12 години, защо няма една справедливо дел, защо децата ни умират по пътищата и виновните излизат с условна и паркинг фиш ? Защо 12 години, пенсията на баба се увеличи с 90 лв. Защо запалата на родителите ми се увеличи с 10 % за 12 год. ?