44

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

Румен Радев, Пламен Киров, Бойко Борисов, Герджиков, Близнашки, Калфин. Цяла тълпа дърти съветски създания.

43

Анонимен

преди 1 месец

Идеята на ГЕРБ, СДС, ДПС, ПП и ДБ за тези промени в Конституцията беше да не изпускат властта. Сега обаче осъзнават, че за да назначат някой от списъка за премиер, означава да освободи длъжността, която сега заема и която с толкова машинации неговата партия му е осигурила. Ако Желязков стане премиер, ГЕРБ няма да имат председател на парламента.

42

Анонимен

преди 1 месец

Благодарим ти Бойко!

41

Анонимен

преди 1 месец

За всеки демократ е въпрос на чест да обърка всеки закон и даже Конституцията, под предлог, че именно законът и Конституцията му пречат. Колкото по-неясни са закони и Конституция, толкова повече изпъква демокракът в опита си да се скрие от причините довели до всяка криза, а именно - съществуването му, както и всички останали, живуркащи си необезпокоявани край него, и опитващи се да отърват кожите.

40

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

Българската Конституция бе спасена от ПП-ДБ!

39

Анонимен

преди 1 месец

СЛАВА НА ПП-ДБ ЧЕ ПРОМЕНИХА КОНСТИТУЦИЯТА!

38

Анонимен

преди 1 месец

АСЕВ ВАСИЛЕВ СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ ФАЛИТ!

37

Виновни

преди 1 месец

Виновни са всички, които внесоха тези промените в Конституцията и после ги гласуваха - ГЕРБ, СДС, ДПС, ПП и ДБ. Всички те са виновниците.

36

АСЕН -ЛУК ОЙЛА...

преди 1 месец

НАКЛЕВЕТИ ЕВРОПЕЙСКИБКОМИСАР, ЗА ДА ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ДА СПАСИ ЛУК ОЙЛ

35

АСЕН СЕ ПРОВАЛИ

преди 1 месец

НЕКАДЪРНИКА ДОКАРА БЪЛГАРИЯ ДО КРИЗАААААА

34

Анонимен

преди 1 месец

РАДЕВ И БОРИСОВ СА ЕДНО И СЪЩО...

33

Дам...

преди 1 месец

Ами който пие мазно турско кафе в скута на Пеевски "твори" и конституционни кризи! Ама не е само Ристьо некадърника виновен. Виновни са ПП-ДБ, Герб и ДПС, те наложиха конституционното недоразумение наречено поправка в конституцията! И защо спря Боко, Желязков да е премиер, нали Герб са съгласни с поправката шеф на парламента да е служебен премиер, защо сега опонира на собствената си поправка?

32

Христо Христов

преди 1 месец

До 19 "Изцяло благодарение на "гениите" от ПП ДБ и най-вече Ристьо - турското каЙве." - ц. Благодарение на 2 милиона про'с'така, гласували за евроатлантизъм.

31

Анонимен

преди 1 месец

ЩОМ ФАТ.МАЦИТЕ РЕВАТ ЗНАЧИ БЪЛГАРИЯ Е НА ПРАВ ПЪТ

30

Къде бя бе пруфесуре

преди 1 месец

РБ при комунизма бе 9 000 000, при.демократизма е под 6 000 000. Геноцид бе пруфесуре, но според конституцията не.

29

IQ 3.14

преди 1 месец

ква конституционна криза, помагаме на украинците - пада правителството. всеки път, така хем от една страна сме с "братушките" - те , народно недоволство, от друга си продаваме пушкалата и тия от нс гушат комисионки

28

Анонимен

преди 1 месец

РЕСПЕКТ ЗА ПРОМЯНАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА! СПАСИХА БЪЛГАРИЯ ОТ РУСКИТЕ РЕЗИДЕНТИ БОРИСОВ И РАДЕВ.

27

Анонимен

преди 1 месец

Конституцията беше променена и ще си остане променена, въпреки неистовия вой на руските агенти. На който не му харесва Конституцията да си ходи в Москва.

26

Анонимен

преди 1 месец

ЧЕРВЕНИЯ ПРОСТФЕСОР С *** ТИТЛИ И МЕКИЯ ПРОРУСКИ ВОЖД НАДУЛ РУСКАТА ТРЪБА НА ПУТИН

25

Алена

преди 1 месец

Пак свободни съчинения. Конституцията беше променена под мъдрото ръководство на видните и уважавани в юридическата общност по цял свят български политици. Г-н Делян Пеевски, българският Абрахам Линкълн (Христо Иванов), г-жа Надежда Йорданова, г-н Кирил Петков и генерал Борисов. Няма как да се стигне до конституционна криза имено заради тяхната неуморна работа и компетентност. Пък и в КС демократичната общност от НС избра г-жа Атанасова, която ще реши евентуални дребни недоразумения.