107

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 106: Ама ти си мислиш, че НАТО се занимават изобщо с Беларус ли! Ако путин не им беше стоварил един вагон ядрени оръжия, НАТО нямаше изобщо да разбере, къде е Беларус.

106

Анонимен

преди 1 месец

Не знам какво готви. но ако белорусите искат война ще я получат. Най-добре лукафашенко да се хваща за палците.

105

Анонимен

преди 1 месец

Русия не може да завладее Украйна, пък Беларус, щял да се справя с НАТО :)

104

Анонимен

преди 1 месец

Беларус ще нападне Полша, Цяло НАТо ще изпрати войски да смаже беларуската армия и войната ще се пренесе на територията на Беларус. Тогава Путин ще се втурне да защитава Лукашенко и ще изпрати войски в Беалрус да се бият с НАТО. Даже може набързо да присъедини Беалрус към РФ, за да има повод да изстреля ядрените ракети към Европа.

103

Анонимен

преди 1 месец

Беларус да завладеят части от Полша. Тези хора са замръзнали в 1985г.

102

евала

преди 1 месец

А дано оправат и ГДР.

101

Анонимен

преди 1 месец

И защо им е " нужно", на Беларус,да се Занимава Изобщо с НАТО?-:) Съвсем логично е,че ако НАТО, не се занимава с Беларус и Беларус няма да се занимава с НАТО!-:) Много сложно а?-:)

100

Анонимен

преди 1 месец

Разговорът е: Лукашенко: Ще ги превземеме ли тез, аааа Полша. Генералът: Хлъц! Ко речи? Полша? Като нищо ще ги превземем, щом не ни уважават. Сипи още една водка и ще ти покажа плановете, дет сме ги правили още през 1975г. - перфектни планове, като всичко по съветско време. Хлъц! А ний до Западна Германия няма ли да ударим или да вземем да се събудим най-после, че май сме спали с отвити крака?

99

Тук две агитки

преди 1 месец

Тук две агитки спорят кой отбор бил по-силен... Другарки и господа, ако някоя от двете сили драсне клечката, всички ние, начело с двете агитки ще отпътуваме за Валинор, отвъд Средната Земя! Така че, оставете агитките на футбола и мислете с главите си!

98

Sata NATO

преди 1 месец

Белорусиа има много добро ПВО и могат да извадят към 60 000 армия, която трудно се спира.

97

Анонимен

преди 1 месец

Тъжна картинка . Руснаци , украинци и белоруси , се биха за освобождението на България от османско ''присъствие'' , а сега един с/у друг !Пентагона само за 3 години , е способен да скара и най-дружелюбните си комшийски държави .

96

Анонимен

преди 1 месец

А БЪЛГАРИЯ , не се ли готви за война с Русия ?

95

Анонимен

преди 1 месец

Голям смях пичове.Колко мъничко ви трябва и лапнахте голата кукичка .Какви военни специалисти тука и какви анализи правят ,чак са се запенили .От толкова ,висене" из форумите и писане на глупости повечето сте загубили връзка с реалността.

94

ДА !

преди 1 месец

Да готви се !

93

гларус

преди 1 месец

Тия са 50 години назад като манталитет. Иначе са им красиви момите и наивни.

92

Комвнтатор

преди 1 месец

Беларуската армия ще падне за 1-2 часа. Някои футболни мачове продължават по-дълго.

91

Олимпий Панов

преди 1 месец

Стигнах до Дойче Зеле и статията изведнъж се обезсмисли!

90

Анонимен

преди 1 месец

Колхозникът може да е ***, но не е ***.Напълно му е ясно, че поляците ще свършат неговата армия на ниво 1970 за нула време. При това със сигурност е наясно, че НАТО може и да се съобразява с Русия заради ядрения арсенал и поради факта, че Украйна не е в пакта, но срещу него няма да има такива ограничения.Отделно,че на мобилизираните баларуси изобщо няма да им се бие за неясно какво и има голям шанс да се обърнат срещу него.Ако искаше реално да подкрепя Путин, щеше да вкара войски в Украйна

89

Крундел

преди 1 месец

ще бъде дори още по-забавно от тридневната специална военна осир...ааа операция де, която розовата армия(не само защото е избеляла на слънце, има и други причини да са розови... палавници) провежда вече трета година...е, има един проблем, че поляците ще хванат вероятно след 7-10 дни картофенфюрерът и ще е кратко забавлението, но все пак ще е голямо...

88

До Анонимен 90

преди 1 месец

Хаххахах ако вярваш на това, коеъо си написал си меко казано наивен... даже по-скоро т.ъ.п. Лукашенко ще бъде размазах като комар.