239

Ако това горе

преди 2 месеца

--е най-големия политик на страната ,да идва попа !

238

Никога повече Герб !

преди 2 месеца

Никога повече Герб !

237

На ГЕРБ математиката

преди 2 месеца

Те да си вземат 600 000 гласа ,ДПС ако може да хване 300 000 и ако ПП се сгромолясат заради това че правиха някакви сглобки заради натиск отвън-- че война се води и европеиските сили трябва да са заедно срещу про-руските,,, НО пак ще им трябват още едно 100 000 гласа за да могат заедно със ДПС да спретнат една коалиция ,другото на което се надяват е мнооого ниска избират.актв. Много лесно обаче хората могат да им объркат сметките и да идат повече хора до урните !

236

Анонимен

преди 2 месеца

--страцията МУ унищожават страната окопали са се и не пускат кокала кой колкото може нищо не ги интересува ТЕ да не са балами да сменят регулатори и служби и после онези да ги разкатаят тая работа не знам как ПП ще успеят да я направят докато гласуват само твърди ядра герб винаги ще имат 600 000 гласа трябва всички да излезнат че да ги съборят и да се ремонтира по европеиски обазец държавата !

235

Нямало за кого -брей

преди 2 месеца

Има и още как ,иначе уплашената че ще я сменят администрация ще иде под строй заедно със родата и ще ни докара ГЕРБ ! ПП щяха да свършат работа но незнаеха ,че Бойко опре ли до служби и регулатори ще ги свали веднага сега го разбраха НЕ трябваше да го перат и пазят от Гешев .Ако не бяха ПП ни заплати ни пенсии щяха да бъдат вдигнати --приказките че Асен Василев е крадец са измислици на герб те нямат такива кадърни хора --всички които го плюят отдавна трябваше да са във кауша !!!

234

ААА

преди 2 месеца

То, няма за кой да се гласува. Хвани единия, удари другия.

233

Анонимен

преди 2 месеца

Истината е само мобилизация на хората да гласуват и да се изхвърлят тия от парламента. Гласувайте! Дори за тези които имат най-малък шанс да влязат. Протестен вот е решението.

232

Анонимен

преди 2 месеца

Разбъркайте манджата с Купейката

231

Анонимен

преди 2 месеца

Борисов ти не само си мутро- комунист. Ти си крадлив, алчен и *** интригант, достоен възпитаник на милиционерската школа. Дано господ те накаже и гориш в ада. АМИН. Черната прокоба на България. Само че дащо всички да страдаме от Лойко Разбойко?

230

Анонимен

преди 2 месеца

Тлъстият похотливец и крадец е изтрещял напълно. Уплашил се е американците да не му извадят кирливите ризи. Затова и им подари 4 млрд пари на БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ за снимки на самолети.

229

Сифилиско

преди 2 месеца

И за кой гласуваме всъщност. От миналите сигурено 5 цирка, на които им викат избори, и на 5те едни и същи, без ясна програма кой за какво се бори. По скоро е кой срещу кого се бори, а нормалните хора искат да видят резултати, не кръчмарски забавления.

228

Анонимен

преди 2 месеца

Докато хората ходят за гъби и пускат опорки срещу "Про100 Киро и Кокорчо" и чакат някой месия да ги "оправи", нищо няма да стане. Герб-дпс са завладели държавата и единствено масово гласуване и пълно мнозинство за ПП-ДБ и поне един цял мандат имат някакъв шанс за развитие. Но докато е пълно про100 копейки, далавераджии, лапащи от баце, ще седим все така. И не, рашия и копейкин няма да ви оправят, или по скоро ще ви оправят, но в другият смисъл

227

Анонимен

преди 2 месеца

До rambaldievskievich Стрината ще има доста чака и няма да й дойде реда. Нали тя като министър на икономиката в кабинета Про100 Киро снабдяваше Зеленски, по-точно ВСУ, с въоръжение, особено с гранатомети, гранати за тях,снаряди за 122, 150, 280 мм гаубици и оръдия, ракети за РСЗО, снаряди/мини за 81 и 100 мм базуки, снаряди за зенитни оръдия и все още лъже, че не е доставяла боеприпаси за Украйна. Вярно,доставяха ги в Полша и оттам директно за ВСУ.На съвестта й тежат над 100 хиляди руски животи

226

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 231 - ми не! Тоа си е направил Партията на Вожда! Само неговото мнение е от значение. А другите имат само едно предназначение - той да ги използва и захвърли когато иска. Почувства ли заплаха - виж какво стана с Цв.Цв. А тея дето ги сочиш все повече заприличват на него, така както той заприлича на идейния си Татко - Тато из Правец! Това е закономерност.

225

Анонимен

преди 2 месеца

До rambaldievskievich - 222 - да бе пич, ама при висока избирателна активност поне се вижда накъде е българина! Дали по симпатизира на Бацо, или на Нинова или на ПП. А освен това, така ще се появи и нов играч. Сега изборите са като столичното дерби Левски - ЦСКА. А тея дето не се интересуват от футбол са 85%. Айде да покажем на политиците, че се интересуваме - поне 70% от нас и да видиш как ще кротнат!

224

мдааа

преди 2 месеца

дърржава на джуджета, прасета и дс-та. няма оттърване.

223

Анонимен

преди 2 месеца

Няма ли най-после да отидеш в заслужен отдих и да пуснаш напред по-младите: Д.Добрев, Биков, Т.Дончев, Сачева, Назарян? Омръзна ни да те гледаме и да ти слушаме глупостите! Не ставаш вече за лидер на тая голяма партия, разбери го! Омръзна ни да си сменяш настроението и решенията по 3 пъти на ден! В тая партия има и умни хора, използвай ги!

222

читател

преди 2 месеца

Махай се с 200.

221

Курис Пичерядис

преди 2 месеца

Гласувайте пак за партия Гроб, тя ни оправи в буквалния и преносен смисъл......

220

Райко

преди 2 месеца

Предлагам да ги избираме на килограм-най-дебелите и мазни-в затвора да чукат камъни