200

Анонимен

преди 1 месец

222, Ти остави това, ами скоро водещия на история БГ се хвалеше, че дядо му стрелял по руската армия в Освободителната война, защото си мислил, че ще му вземат магаренцето. Представи си за каква скотовщина и човешка пустота става въпрос - от дядо му та до днес. Скота не иска свобода, той трепери над имането си, нищо чудно да е бил в аскера при Шипка.

199

Анонимен

преди 1 месец

Скоро внезапно почина полския бригаден генерал Адам Марчак, това съвпадна удивително с удар на руска ракета в щаб в Кривой Рог. Неочакваната смъртност в натовските армии скочи чувствително, а негодниците още лъжат, че не сме участвали във войната. Ако политиците не ги бяха подмамили да ходят да помагат на нацисти, тези хора щяха да си гледат децата и внуците сега.

198

Факт

преди 1 месец

В историята на човечеството има много малко златни периоди. При Октавиан Август, после при Константин Велики и при Сталин. Днес навлизаме в най-тъмните години от цялата история на човечеството.

197

Анонимен

преди 1 месец

Абе ние стотици години живеем до Русия и не сме се страхували изобщо от руснаци или Русия някога, те живеят на майната си, на другия край на Европа и света и се били "страхували", я моля ви престанете с тези циркови номера и лицемерие!

196

Чакръкчия

преди 1 месец

Моля за извинение! Бях много пийнал.

195

Анонимен

преди 1 месец

До Светозар Че какво му е на Съветския съюз, бе? Че руснаците не са се намесвали или насилвали никой, нито са ни ограбвали, даже напротив, помогнали са на държавите ни да се изправят на крака след разрухата от ВСВ и са ни модернизирали държавите, те са народ, който строят, а не обичат да рушат, руснаците не са спускали непрекъснато директиви с които да принуждават насила държавите какво да вършат и какво не и да се месят в държавите ни или ги ограбват, както се прави сега, когато сме в ЕС.

194

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен , И поляци пращаха да умират в Украйна, а не пращаха своите. Лицемери! Поляците трябва да си прекъснат връзките с Украйна докато приключи конфликта и да не умират за разни чиновници в Брюксел, от какъв зор? И защо е всичко това?

193

Анонимен

преди 1 месец

Русия е европейска държава с европейска нация и са роднини със славянските държави в Европа и с половин Европа. Всъщност, руснаците имат нужда от подкрепа, те имат нужда от подкрепа. А това, което се случва в Украйна е вредно за всички и този нацистки цирей Украйна, трябва да се прибира в Русия и е под контрол. Представете си, че Зеленски беше събрал компонентите за атомна бомба и беше я използвал, какво щеше да се случи? Русия не е заплаха и никога не е била, а е полезна.

192

Анонимен

преди 1 месец

Докато ЕС яко се напъва и нищо умно не може да измисли, истинска криза удари полския генералитет. Всеки ден някой си заминава - бригаден генерал, генерал-лейтенат.

191

ТСВ е все по-близо

преди 1 месец

Унията ще засили евро войска в момента когато бройката на УКР армията клекне под 50 000, на километър фронтова линия по 5 укр войника. Тогава няма да има кой да ползва новото евро оръжие. погледнато по дълбоко - това ще е денят когато ЕУ ще изпрати м/у 50 и 70 000 евро войници и третата ще започне. Искаме ли това. Баба каза, идиотизмата е анатомичен орган доминиращо участващ в метабилизма наидиотина. Това е причината ***-тизма да се смята за анатомична жлеза която ако бъде ликвидирана ще се мре

190

ОТ ЗАЛЪКА НА ДЕЦАТА

преди 1 месец

Ще ни вземат от залъка на децата за да го дадат на нацягите в Киев да се избиват с наш братски народ. И някои хора се радват на тези новини. Да се жертват тогава и да дадат те спестяванията си а после да идат на фронта да *** за кузата на Лондон и Вашингтон.

189

Дарк

преди 1 месец

Има начин - като дават 80% от заплатите си.Еврокомисар получава 60000 евро месечно,което 720000 годишно.Президемтът на САЩ получава два пъти по-малко - 400000 долара годишно.Могат и да не дават по 250000 евро на евродепутат след края на мандата му за адаптация.При над 600 депутата това са 150 милиона евро.

188

Христо Христов

преди 2 месеца

До 208 "Иначе ще има нов Съветски Съю" - про'с'так нетрамотен, ЕС Е по-зле от СССР още сега.

187

Христо Христов

преди 2 месеца

ЕС са негпамотни про'с'таци, които само говорят без да имат никаква връзка с действителтодтта. За пжреден път казвам, че Тиквата е по-свястна от 80% от премиерите в ЕС.

186

Анонимен

преди 2 месеца

То нов Съветски съюз ще има при всички случаи.

185

Светозар

преди 2 месеца

ЕС няма избор. Иначе ще има нов Съветски Съюз. Насилствено, естествено. По - добре сега, да се дадат пари, отколкото, когато е късно.

184

Анонимен

преди 2 месеца

Уточнение. Лесно се дарява заплата каквато нямаш. Бъди по скромен.

183

Анонимен

преди 2 месеца

Уточнение. Патката дето много мислила се гътнала.

182

82-ОМБР

преди 2 месеца

Повече убити братушки,по-красива пролет. Дарихме заплата,и пак ще дарим за киевската"хунта"!!!

181

Анонимен

преди 2 месеца

Великобритания Полша Чехия Унгария Румъния Сърбия Русия Украйна Турция Щвеция Дания защо не искат проклетото евро и Еврозоната защо ?!?