61

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 60.Кого питаш и кво искаш да ти каже ?

60

Анонимен

преди 2 месеца

Украинците са неблагодарници, живеят на чужда земя, тръгнали да избиват народа който ги е подслонил и приютил в къщата си.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Копейки, нищо не казвате за вече доказаните нео нацисти руснаци които се бият в Украйна. Нещо май крадеца вика дръжте крадеца а?

58

Анонимен

преди 2 месеца

47 Питай водещият ти офицер какво се случва с една държава като русия, ако ВСИЧКИ международни организации В СВЕТА решат да суспендират членството й в тях;0 Да ти подскажа- НИЩО не остава от тази държава, тя ще бъде икономически СРИНАТА. С две думи- ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА ВИ , както и желанието виу да контролирате чуждите суверенни държави, срещат ОТПОРА НА СВЕТА. Вече станахте партиите на света, да виим колко км под дъното ще стигнете...

57

Анонимен

преди 2 месеца

В Украйна няма нито една точка, в която Русия да не може да нанесе високоточен удар който преодолява всяка система ПВО.

56

ДО 47

преди 2 месеца

Да си кажа и аз моето МНЕНИЕ , през 2014 , САЩ изпратиха Инструктори в много Държави да правят Цветни Революции .Сега забележи Фактите - през 2015 в Украйна бяха занулени Властите - няма Парламент , Няма Президент .Изведнъж в Света се показва Смъртоносна Зараза , наречена Ковид 19 ? И сега Кулминацията - много Хора казват че САЩ пръскат със Самолети Хората и оставят Следи в Небето , Народа пише в Социалните Медии , Правителството Казва е Медиите - вие сте глупави - това е Конденз .Идва Русия ,

55

Дарк

преди 2 месеца

О,отговор със сигурност ще има.И без това звеното на Спецназ за операции зад граница не са го будели от дълго време Когато разберат поръчителите и охраната им ще се пренесе на небето с тях

54

Анонимен

преди 2 месеца

47 да кажеш на колегите си, че има много несъгласни с вашите теории в България. Значи така, а- съгласно чл.1 от Будапещенският меморандум от 1994г. твипта русия СЕ ЗАДЪЛЖИ ДА Е ГАРАНТ за териториалната цялост, политическата независимост и ДЪРЖАВНИТЕ ГРАНИЦИ на държавата Украйна. В замяна Украйна се присъедини към ДНЯО и БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕЯ РУСИЯ В МОМЕНТА има най-голям брой ядрено оръжие.Та- РУСКИЯТ ЦИНИЗЪМ няма равен и алчното ви око го затваря само пръстта...

53

СТАЛИН

преди 2 месеца

ПУТИН ГИ Е ИЗБИЛ, КАКТО И ПО 1000 РАШКИ НА ФРОНТА ДАВАТ ФИРА ВСЕКИ ДЕН. МНОГО КРЪВОЖАДНИ ТИЯ ДРУГАРИ БЕ? ИЗБИХА БЕЛОГВАРДЕЙЦИТЕ, ПОСЛЕ СИ ИЗБИХА ДРУГАРИТЕ ОТ РЕВОЛЮЦИЯТА, СЛЕД ТОВА - КОНЦЛАГЕРИТЕ В СИБИР И СЕГА ПУТИН???

52

Анонимен

преди 2 месеца

До Българин 50. Готви са. Запази си парцел в гробищата.

51

евро

преди 2 месеца

Грузиа - Гърция 4-2 и се класира.

50

Българин

преди 2 месеца

Сега най-важното за нас българите е да се готвим за война. Ако искаме да живеем в демокрация трябва да се готвим за война с Русия. Демокрацията е най-висшето благо дадено на човечеството и трябва да бъдем готови да защитим демокрадията дори и с кръвта си.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Шарл Мишел, заяви в писмо до лидерите преди срещата на върха: "Сега, когато сме изправени пред най-голямата заплаха за сигурността след Втората световна война, е крайно време да предприемем радикални и конкретни стъпки, за да бъдем готови за отбрана и да поставим икономиката на ЕС на военна основа."

48

Анонимен

преди 2 месеца

Следите от "Крокус" водят към Украйна.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Специалната военна операция в Украйна беше замислена като светкавична акция за смяна на русофобското ръководство. В резултат на тази кампания страната трябваше да остане в предишните си граници и само политическият пейзаж трябваше да бъде радикално прекроен. Операцията обаче доведе до голяма континентална война, която която ще доведе до изличаването на държавата Украйна от географската карта.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Целта на тази акция на ФСБ е МОБИЛИЗАЦИЯ, но нищо не е свършило , ще има още .

45

Анонимен

преди 2 месеца

То все едно терористите от Бургас ги задържаха та сега големи питанки и въпросителни...

44

ДО ПРЕЗИДЕНТА

преди 2 месеца

Много Дълга Тирада .Написана е от Плевнелив .Имам един Въпрос само .Как Плевнелиев има 40 Тристайни Апартамента в Село Баня , оборудвани с 58 градуса Басейни ?Въпроса е - Кой Министър от ЕС разреши Каптиране на Миниералната Вода ???

43

Анонимен

преди 2 месеца

Кой е написал този пасквил и коя мисирка го преписа?

42

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 41. Кои вие бе ?