200

Анонимен

преди 1 месец

Народа 15 години не се отврати от герберунгелските извращения, че сега ли.

199

Чефо Жечев

преди 1 месец

Очаквайте неочакваното. 60% от народа ще гласува за русофилски партии и анти-ес ***, зеленонергиини ***.

198

Анонимен

преди 1 месец

Герберастите, вече никога нема са на власт, но Габриел като наложница на Боко не го е разбрала :)))

197

хахахаха

преди 1 месец

кой проект , на радев ли :) щото му виждаме пп проекта до къде стигна

196

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ Ви прави на циркаджии и слуги и си прави кавото си иска вече над 15 години и Вие пак ги избирате. Унищожава България с две думи.

195

Анонимен

преди 1 месец

Махнахме сглобката, вече може да върнете Чалгата на власт. Направо вместо парламент, изберете да ви управлява циганскиОркестър Кукубенд.

194

Наблюдател

преди 1 месец

По време на избори се "лъжело", но да не си мислите, че този "политолог " не лъже? ГЕРБ лъжели , че ПП искали само постове? Ами че то цяла България видя, че искат всички министерства да са те ни, и да си назначават навсякъде, само Габриел да сложили отпред, и да им обира негативните? Само Тоя не разбрал? И всички разбрахме,че за тях "реформа", е да си назначават навсякъде свои хора! Имаха достатъчно време,ако са искали истинска реформа, да го направят!

193

Тенгри кан

преди 1 месец

До ЗозоРундю е Бойко, двама родни братя;)))

192

Анонимен

преди 1 месец

Ако народа си избере Бойко ,Пеевски, Копейким и Слави Трифонов сам ще си е виновен. И най-вероятно прогнозата да бъдем 2 милиона през 2100 година да се сбъдне. Народ склонен за самоунищожение.

191

Тълкуване

преди 1 месец

Преведено това значи нов бардак със стари кви и сега има читави проекти просто тях не ги рекламират по чуждестраните ни медии

190

ПроСоТо

преди 1 месец

Първо трябва да има "лустрация" !..ИНТРИГАНТА-бандит от Банкя,Джаба Пеевскянина,оня лудия турчеещ се ром от Дръндар да бъдат ЗАБРАНЕНИ да се занимават с "политика" и обществена дейност !..Най-приближените им КУЧЕТА,-също!..Оставите ли тия тримата да вилнеят,отново лошо ще ви се пише...НЯМА незаменими хора !!!!...А,и е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да им се потърси отговорност за ЗОЛУМИТЕ,които сътвориха !...На дуета "Денков-Габриел" СЪЩО !..Ако ПАК се размажат и разлигавят нещата,то..по-добре да се закрием..

189

Анонимен

преди 1 месец

Смешно е краварофили, управлявани от Галя, да обвиняват други, че са на хранилка от посолствата.

188

Анонимен

преди 1 месец

Цирковете ги правиха от страна на ГЕРБ 64-годишният милиционер банкянец, който с пируетите си унизи четирите преговарящи и кандидат-премиерката, а от ПП-ДБ четиримата лидери Коко-Кокорчо и Ристо Иванов-Генералчето плюс Академика. Накрая, подобно на бай ***, ще изядат и солта плюс последната мярка - боя - участие в предсрочните избори.

187

Така е ..

преди 1 месец

ПП-ДБ си ***-ха на сурата. По голяма наглост от тази на Путин.Габриел премиер с министри на ПП. Къде дават така ? Да не забравяме че ГЕРБ е първа политическа сила и те трябва да командват парада..На изборите всички за ГЕРБ и да си върнем държавата. България има нужда от стабилност и спокойствие , което имаше.

186

баба мара

преди 1 месец

за 30 години какво ли не видяхме какво ли не преживяхме стига вече старитему-цу-ни да се махат и да идват нови лица в българия няма партии а мощни иконгрупировки тука няма ляво няма дясно всичко е келепир защото от 1878 до сегаси избираме цър-ву-ли да ни управляват всеки си има бизнес да се занимава с него ида остави политиката знам че няма да стане аз затова не гласувам

185

До 183

преди 1 месец

Те "коментиращите" са неколцина на хранилка при пАсолството. Задачата им е да нагнетяват напрежение и да хвалят кремълския си господар. От времето на Стамболов досега си е все същото.

184

Анонимен

преди 1 месец

Мен са ме лъгали много, а най ужасяващото е, че жени са ме заплашвали, ако не ги харесам :))) Държава на абсурда :)

183

След като я наебах

преди 1 месец

Cрах пaцули кът мaмули!!

182

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантизмът затрива България.

181

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Има разлика.Голяма.1925г е било атентат,а не преврат.В цитираните държави след насилственото изземване на властта от военните,са били назначени експертни правителства и икономиките им рязко тръгват нагоре.Материалното положения на хората също се е подобрило многократно.