41

Тогава задължително!

преди 2 месеца

ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ задължително трябва да има.

40

маалатъ

преди 2 месеца

"""Предсрочни избори ще ни отдалечат от еврозоната"""" ------- Ха, дано, щото ЕС е пред разпадане в този си вид, само Д///билите не го разбират!

39

Анонимен

преди 2 месеца

Кой ще ни пусне в Еврозоната?! България е дъното, колкото и да се опитват да ни втълпяват, че била привлекателна за запада....Дъното! Букурещ е на 2 крачки, но ТАМ Е ЕВРОПА, ТАМ Е КРАСОТА! Възхитителна атмосфера! България е 40% Ориент и 60% Руска провинция. Отблъскващо.

38

.

преди 2 месеца

Далеч от еврозоната, че страшно става! По-добре на изток.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Как само се уплаших. Ное отдавна сме в еврозоната. Даже още преди управителя на югозападния дял на България - Аспарух.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Във Шенген навсякъде са забранили изборите и демокрацията. Никъде не правят избори и назначават ротационни плъхове да ги управляват.Вие чувате ли се какви глупости дрънкате? Ако забраните демокрацията, ще започнем гражданска война срещу вас и ще ви унищожим до последния еврейски плъх.

35

Веселинъ7112136860

преди 2 месеца

А налагането на правителство без Избори няма ли да ни отдалечи от Европейското законодателство? Защото аз не знам да е вписан някакъв принцип на ротации в законите в Република България,който да позволява на тия арапи от властта да си кичат негласувани някакви с двойни гражданство и с по няколко пола,които да си въртят далаверите.

34

До 23

преди 2 месеца

Не, няма вече трупът Европа се готви за това, за да може да оцелее, като *** на ФАЩ!

33

Чудесно! Хайде!

преди 2 месеца

Избори и инфлация! Никога в Евросъюза

32

Последни Новини

преди 2 месеца

"ЕС прие доходите от запорираното руско имущество да бъдат предоставени на УкрайнаПо думите на Урсула фон дер Лайен тези приходи се очаква да бъдат по три милиарда евро годишно, като един милиард евро може да бъдат осигурени до юли" - Е сега вече ще Видите Кон Боб Яде ли - Вие Мислите ли, че Русия, която ще е и 100% победител в тая Война, ще Забрави Подобна Кражба?!

31

Щирлиц

преди 2 месеца

Един смел офицер,и рота войници-ето това ни трябва сега.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Точно това искаме! Достатъчно зависими сме, за да ни отнемат и националната валута. Ще станем, като Гърция, която си разпродава пристанищата на Китай, за да си изплаща заемите.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Това е вярно. И за пропорционалната ставка. Всичко друго греши. Къде изнася Европа повече отпреди? Кой ще възстановява Европа след безумните военни разходи? България няма идея какво ще прави след приключване на войната в Украйна.

28

Дроздобрадов

преди 2 месеца

Ей друзя алтави. вашия соловьов призовава фирмите в расиюшка да си купуват певео да се пазят от дронове и ракети. Как вам такое?

27

:)

преди 2 месеца

Да Радев и служебен кабинет веднага ще саботира и Еврото и Шанген и тн.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Оххааа! ПП губят позиции и НЯМА да сме зависимина 100% он Фон Дер ***? АМи СУПЕР!

25

Ква ЕвроЗона

преди 2 месеца

при 2 лева за 1 евро като при Сравнение на Цените на Основните Храни между България и Франция и Германия, проста Сметка показва, че кИкИ и к0к0, Ристу, Наску, ШиШи със съучастник - Тик Вун, така Обезцениха Лева, че вече реално е поне 6 лева за 1 евро!!

24

Анонимен

преди 2 месеца

Ами супер.След като забранихте референдума сега и изборите ли искате?

23

Анонимен

преди 2 месеца

Избори и нищо друго! Държавата ни е един голям Цирк от стари муцуни!!!

22

Анонимен

преди 2 месеца

Този горкият е кандидата на ПпДБ за министър на икономиката