156

Анонимен

преди 2 месеца

До 82-ОМБР 152. Ами, бачевай ги русите. Какво чакаш? А ние ще ти се радваме.

155

Анонимен

преди 2 месеца

Тези ракети не струват копейки, че да стрелят с тях по гражданската инфрастуктура. Тия ги разправяйте на децата.

154

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 122 - цивилни цели с военни обитатели. Кой ще хаби скъпи ракети за некви си триетажни сгради просто ей така . Важно е кой е бил вътре.

153

Аааа

преди 2 месеца

Абе, Одеса не беше ли приета в Руската федерация? Руснаците собствената територия ли си нападат? Специална военна излагация

152

Анонимен

преди 2 месеца

До Striker 150 - Еми давай им ракети на укрите щом трябва , какво чакаш. Ако не можеш да помогнеш с ракети поне на фронта ***. като дремеш пред клавиатурата няма да им помогнеш.

151

Анонимен

преди 2 месеца

Удари, даже 2 пъти, да не се отпускат хохлите.

150

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на разведката!

149

Анонимен

преди 2 месеца

Важни нацисти са били, за да използват Искандер.

148

Мда

преди 2 месеца

Блестящ удар на руснаците !Сред загиналите при обстрела на Одеса е командирът на батальона "Цунами" Александър Гостишчев, пишат в социалните мрежи двама местни политици, отбелязва Суспилна.Гостишчев стана командир на батальона "Цунами" след началото на пълномащабно нахлуване, преди това от 2021 г. той беше заместник-началник на полицията в Одеска област, а от 2019 г. ръководи патрулната полиция на региона."Цунами" се споменава от лятото на 202

147

Най-вероятно

преди 2 месеца

Са укрите. Те това го умеят.

146

82-ОМБР

преди 2 месеца

Да удрят до де могат,'щото на нас ни доскучава това еднообразие с уискито пред телевизора,и не след дълго ще ги бачеваме русите ние,тогава със страх и ужас ще видят,че техният искандер не е нищо повече от конфета!

145

Анонимен

преди 2 месеца

Праснали са центъра за контрол на водните дронове!Целият сат-ком,неизвестен брой оператори и голям брой много високопоставени офицери(англета,технологията е тяхна) и 20-на франсета!Балистиката е скъпа,но от нея няма спасение!Явно си е струвало,рядко я ползват русите,само за цели с висок приоритет!Страшна картинка-всичко е заминало(целия център,барабар с цялата логистика)!Щом правят такива работи с перални руснаците,какво ли щеше да е,ако имаха ракети?! :)

144

Striker

преди 2 месеца

Крайно време е да се дадат на братчетата от Украйна далекобойни балистични ракети и евтини дронове. Да се блъска от където стрелят ор к и те - Масквами, Крим, няма значение.

143

Анонимен

преди 2 месеца

Мачкай Вова!

142

Диляна ИвановаСтанче

преди 2 месеца

Съжалявам ги тея украинци, те вече на хора не приличат.

141

Анонимен

преди 2 месеца

Праснали са центъра за контрол на водните дронове!!Сателитен ком,неизвестен брой оператори и командващи(англета),много от тях високо в ерархията на командватето!Никой не могат да съберат,направо са ги изпарили!Страшна работа!

140

Анонимен

преди 2 месеца

В резултат на ракетния удар по тази почивна база са унищожени поне 2 главатари на Азов + още няколко нацита. Потвърдено.Фронтът не цикли. Там се унищожават огромни парични потоци на запада. И бандеровци. Прогресът е непрекъснат.

139

Анонимен

преди 2 месеца

До СътАми взимат пример от американците и НАТО,те колко държави избомбиха от въздуха, колко пъти от немай къде се извиняваха че удрят болници.... Или удобно си забравил тези факти,а левак?

138

Сът

преди 2 месеца

Фронтът цикли вече втора година и на диваците им остава само обстрел с ракети по градовете.толкова за мощната Руzzия! После когато запалят 3та световна,ще завалят опорките,че те били нападнати и родния измит pycopoб ще се радва на смърт!

137

Мишо

преди 2 месеца

Какво са правили там линейки и спасителен екип. Те са видяли и чакали ракета да ги уцели? Днес беше изпарен хотел където са се помещавали престъпниците на Буданов от СБУ и ГУР. Печени фашисти на шиш. Останалото са спекулации!