150

Анонимен

преди 2 месеца

ИТН ги няма на картата. Богаташи-радевисти с руски манталитет. Пфуй!!!

149

Анонимен

преди 2 месеца

Моля , държавните служители на герб , спрете малко , обяд е !

148

Лукова глава

преди 2 месеца

А ? А мен защо никой не ме пита? Ни на избори има значение ни на допитване. Аз девета дупка на кавала ли съм или народ?

147

Анонимен

преди 2 месеца

Мога ли да питам как при такова ниско доверие на НС, Никола Минчев , председател на временна комисия по разследване убийството на един позволяващ си да изнудва прокурори и съдии, през главата на гл.прокурор, окръжната и Апелативната прокуратура си позволява директно да извика за разяснение председателката на ГрП на столицата? И то при незавършено разследване на убийството!

146

Анонимен

преди 2 месеца

БСП с 10,6%! Вие да не добавяте към този на БСП и ромския електорат на Ваня?

145

Анонимен

преди 2 месеца

Стига с тези лъжи срещу ГЕРБ България с Борисов беше успешна спокойна стабилна демократична държава Отровите ббожковистите юмруците срутиха с лъжи с мадуровски машини с пропаганда редовно избрано правителство и вместо да влезем заедно с Хърватия в еврозоната всичко се разруши

144

Анонимен

преди 2 месеца

Как близо 40% са заблудените, които подкрепят (п)резидента, който не защитава националните интереси на България. Все пак е донякъде успокоително, че 44 % не го подкрепят.

143

Анонимен

преди 2 месеца

Хахахахаха 144 вече надмина себе си

142

Анонимен

преди 2 месеца

По отчети на АПИ за управлението на Герб са изразходвани 89 милиарда за поддръжка и строителство на пътища и магистрали. Парите стигат долу горе да се постои магистрала до Китай. В същото време има пуснати в експлоатация 143 километра магистрала. Тук уточнявам, че са завършени започнати магистрали и както и че има магистрали в строителство. И пак искаме Бойко да ни управлява. Всички виждат, че единствената алтернатива е Възраждане. Но Америка и ЕС няма да допуснат това.

141

Строител

преди 2 месеца

А за кой да гласуваме? За Костя дето стана политик да си купи къща и да изплати кредит за трийсет години само три? Костя върви ли Porsche Cayenne? А за лъжите относно трудовият му стаж? Добре че Дренчев и още двама сега ще му подливат вода. Дренчев плащаше всички мероприятия в зората на партията и го изгониха като псе. Но това има и хубава страна. Копейките се цепят и няма да се докоснат до каквато и да е власт. Костя няма капацитет да управлява няма хора, освен едни подмазвачи около него.

140

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен141_ми стой си където си избягал и не се изказвай за България, на такива избягали им казвам свраки в чуждо гнездо, но със самочувствие да плюят по родината си

139

Анонимен

преди 2 месеца

Излизане от НАТО има само политически ефект, но разпада на ЕС ще удари много лошо по джоба, България и сега е мизерия, всичко е съсипано, изцяло зависима от фондовете в ЕС, ще бъде ужасна мизерия.

138

Анонимен

преди 2 месеца

Нито в НАТО, нито извън НАТО ще се оправите. Никой не може да ви спасо. След края на Специалната военна операция заминавате при Ердоган, и впрочем, там ще сте много по-добре отколкото сега.

137

Анонимен

преди 2 месеца

До До гласуващите_дали са първи приятели чекмеджан и Киро бе... изкривяването на реалността е характерно за вас росороби

136

човек от народа

преди 2 месеца

Аз много обичам ЕС и НАТО защото ЕС и НАТО са демократични организации, и при демокрацията ние човеците от народа можем да управляваме, аз много обичам да управлявам и да си устройвам живота както на мене ми е кеф, затова демокрацията е най-добрата система.

135

До гласуващите

преди 2 месеца

Какво ни агитирате да гласуваме? За кой? За бай Ристо дето скача 1 час на Росенец и после да си пие мазното кафе? Или за Киро дето "оряза" администрацията от 130 000 и я направи близо 170 000? За Бойко дето Киро го изкара по бели г...и през нощта и сега му е пръв приятел? И какво като си гласувал? Обещай ми любов, обещай ми (празна) надежда.

134

Анонимен

преди 2 месеца

иZраждане ще я оправят България, вадят ни от нато, ес и т.н. влизаме в орбитата на терористична русия, опашки по магазините, но плщаме с левове, липси за всичко, изолаация от белия свят...

133

Мнимия овчар

преди 2 месеца

Костя Копейкин е лека жена!

132

Анонимен

преди 2 месеца

До ГЕРБ_ трябва ли да ти изброявам гербаджийските далавери, или пък да ти припомня как 12г нямахме и 1 медицински хеликоптер и всички км калпави магистрали, или 3милиарда бг пари за путински поток без газ за България, ктб,джуджета и подчинена прокуратура ?... кое му е прекрасно на управлението на герп?

131

Анонимен

преди 2 месеца

старнно, наистина ли мафиотите от герп с всичките им далавери, ощетяващи България, биха били на 1-во място?... или стъкмистиката лъже или народа страда от стокхолмски синдром