31

Анонимен

преди 2 месеца

Прав е човекът да задава тези въпроси. Аз мога да му отговоря-защото съдебната и цялата система е прогнила, корумпирана и негодна. А държава без читава съдебна система е държава на автопилот. Но на кой му пука, нали се печатат милионите, да се спасява, простия народ.

30

Василев

преди 2 месеца

Благодаря, че не ми допуснахте коментара.

29

вгз

преди 2 месеца

Нотариуса не е бил убит, а се е самоубил. От километър и половина се е уцелил със снайпер 2 пъти - в сърцето и главата.Какво брутално самоубийство!

28

Samo minavam

преди 2 месеца

Фингъра е била, баба Пена, чистачката

27

Аз

преди 2 месеца

Е как, МВР..... То е написано в заглавието

26

Дзивко

преди 2 месеца

Абе тука по форума има един, сигурно е от Перник, бута пернишките ченгета навсякъде, всичко става у Перник и Дупница, тия центрове на вселената

25

Анонимен

преди 2 месеца

МВР в ролята на полезния герой от едноименния роман на Достоевски.

24

Сталин е пеленаче

преди 2 месеца

Незабавни реформи в МВР, тези ни убиват, граврят се и всички си мълчат(от страх и манипулация) !Само ако видите какво правят в секретните им отдели, ще разберете, че Сталин е пеленаче пред тези!

23

неБанкеръ

преди 2 месеца

До Банкеръ - откровени глупости чета в коментара Ви... само на един въпрос моля да ми отговорите "Вие бихте ли заклали кокошката, която Ви снася златни яйца?" а такива като Божанов освен, че си плащат и имат неизчерпаем източник на компромати /справка Трактора/, затова и сега Нотариуса бръмчи с Трактора в казана...

22

Банкеръ

преди 2 месеца

Най голям Мотив да го убие има жена му.Наследството,което ще получи е голямо изкушение.Необходими са и десет живота за да спечели толкова.Освен всичко останало това,което е наследила няма как законово да бъде върнато на измамените.Такива хора,като Божанов са си плащали навсякъде за да си вършат измамите,иначе няма да излезе от затвора след втората.

21

счетоводителя

преди 2 месеца

До Анонимен 6 - мне, не са им 5 бона заплатите, нагоре са... а работата им е пълен Тишунко ***

20

Кире

преди 2 месеца

Поредната пушилка от поредния послушко назначен по втория начин. Поредния некомпетентен, който ни взима за стаден ***. Но със същите оправдания как той имал желание да го заловят, но някой друг е виновен за теч- в подопечното му МВР. Никакви бежанци не са виновни за убииствата, мизерията, липсата на справедливост и кланетата по пътищата. За концесиите на маргините по морето и Пашата в София. Неговото име е Боко Тиквата и сие.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Направиха ни на маймуни,а ние блеем и гледаме сеир.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Е как няма да има теч на информация,като жена му работи в ГДБОП.А пък те го следели и за малко щели да го арестуват.Толкова съшито с бели конци оправдание и малко дете не може да съчини.Някой е нагазил дълбоко в л...та,ама не искат да го осветлят.Дали пък не е един министър?

17

Анонимен

преди 2 месеца

А ти пък откъде знаеш, че щял нещо да бил приказвал ? Може да е друга причината. Освен това както се оказа никой не го е познавал така че едва ли е имало за какво да говори.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Русофили, Сър! Забавляват се!

15

Трагикомедия

преди 2 месеца

90 процента от състава на МВР тича 100 метра с 3 почивки и 30 процента след такъв свински тръс викат линейката. Всичко е лой и шпек.

14

Ееее

преди 2 месеца

Как. Като са знаели къде е, те така

13

Ай чао

преди 2 месеца

Убит е от Пернишки полицаи изпълняващи поръчка на мутри!

12

Анонимен

преди 2 месеца

елементарно, убит е от правителството