105

()/

преди 2 месеца

Въздушния Шенген на Сапинения мехур и грозната маРа .Беше само за да може ЕС да ги натири безпроблемно със самолети.Ужас който ще продължи и по суша.

104

Анонимен

преди 2 месеца

Ти си потомък на мигранти. Ако бяхме приложили твойто лекарство тогава?

103

Мда

преди 2 месеца

Пиша я бьлгария бегалаЩе има повторвние на косовският сценарии - като дойдат -500-600 хиляди и кажат с бьлгарските турци имаме обща реллгия обичаиИскаме самостоятелно управлениеКакво се случва ми то е ясноШе дойдат турските танкове да охраняват южна бьлгария до пловдив и софия

102

азззз

преди 2 месеца

ТЕЗИ МИГРАНТИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ БЕЗПЛАТНИ ДОНОРИ НА ОРГАНИ ЗА НАС

101

Има решение

преди 2 месеца

Както споменаха по-долу - самолети и връщане в родината за сметка на ЕС. И второ - граничари ама както си е по устав. Въоръжени до зъби и стрелба без да питат. Е ще писнат тези от ЕС ама след няколко отстреляни ще свикнат..

100

пълни

преди 2 месеца

измислици с цел настройване и на без това prostia народ,на който му трябва малко

99

наблюдател

преди 2 месеца

Еми това е цената на тъпия въздушен Шенген. Самото подписване на тази спогодба за връщане е ярък показател че нямат намерение никога да ни приемат в Шенген, защото като няма граници това което ни се върне пак ще отиде при тях.

98

Анонимен

преди 2 месеца

За САЩ (на които симпатизирам твърдо) вие сте ЕМЕА. Тук те автоматично включват и Африка и Близкия Изток. За тях е нормално да има омешване. Като питате някой янки може да ви каже, че е полезно. Все пак Джобс е рожба на сирийско-арийска връзка. Те имат проблем с латиносите основно. Проблема обаче е в гетата на Маями, Тампа,..той не е на 5 авеню щото там може и да те отстрелят ако тръгнеш да нападаш, обарваш на групички.Може да те объркат с терорист и до там никой няма да го интересува после :)

97

Анонимен

преди 2 месеца

Платената дребна ,злобна , грозна веднага се нахвърли върху човека, когато каза истината.

96

Герака

преди 2 месеца

Решението е от тук на самолети и в родината им с финансиране на Ес

95

Анонимен

преди 2 месеца

При първи инцидент, всички ВЪН от България

94

Общи действия

преди 2 месеца

Хора, само си пишем, решението е сваляне на антибългарската Сглобка и съд за партии като ПП и ДБ. Не да ми се пишат за реформатори на България и прогресисти.Участвайте в митинги, шествия и мероприятия на опозицията, вътре и извънпарламентарна. Трябва да се обединим за общи политически действия срещу нео-либералните партии, които ни вкарват мигранти-престъпници!

93

Простият Киро

преди 2 месеца

Благодарете на Кирил Петков за внасянето на престъпници-бежанци от Австрия!

92

Кое е неясно

преди 2 месеца

Денков си каза не ме интерсува бьлгарската иконимика че ше пострада а да е зле на русияЕми сьщото е и с бежанците не ги интерсува бьлгария а да освободят авсфрия лт грижи за тях

91

Чудя се

преди 2 месеца

Колко ли са делнали в делкането да довлекат талибаните насам

90

Хаха ха

преди 2 месеца

Бяха разчекнали едни белгиики миналата година писред бял ден Ония пищяха колко лоши билиСега ще ни пратят ина нас да ни евро интегрират

89

Анонимен

преди 2 месеца

Отива Денков в Австрия и хоп, подписва веднага, каквото му дадат австрийците да подпише. Не го интересува какво пише в договора. Не го интересува Денков, че българите ще бъдат бити, убити и изнасилвани от бойци от Ислямска държава. Австриецът потрива мазно ръчички и се радва какъв *** е намерил. Няма друг такъв. Та кой е виновен в случая? Австриецът си е прав за себе си. И ние да сме на негово място и ние щяхме да постъпим така, когато остреща ни стои такъв като Денков.

88

Хаха ха

преди 2 месеца

Чупиха магазини палиха колиКак мислите ще е тук като станат -200 ,300 хиляди или повече

87

Хаха ха

преди 2 месеца

Помня какьв бум правят в франция бяха набили един гост на сглобкатаБяха барикади бой с полицията седмици стотици полицаи не можаха да ги окротят

86

Анонимен

преди 2 месеца

Мигрантите скоро ще почнат да пребиват дъpти русофили по улиците !