112

Анонимен

преди 2 месеца

Ромите ви правят диви и щастливи от 30 години и не смеете да гъкнете, сега станахте големи мъже с тия фалафели, а не можете да си изчистите коччината, която наричате държава, от роми.

111

Идея

преди 2 месеца

С оглед на неприятните произшествия от последните дни, а също и въз основа на несходствата между бълг.традиции и тези на пришълците, ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНО НА ТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ ДА НОСЯТ НОЖОВЕ, тъй като те са склонни да ги използват като смъртоносно оръжие при най-дребен повод. БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАИ ДА БЪДАТ ЗАДЪЛЖЕНИ ДОРИ ПРИ НАЙ-МАЛКОТО ПОДОЗРЕНИЕ ДА ПРЕТЪРСВАТ ТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ ЗА НОСЕНЕ НА НОЖ И АКО ОТКРИЯТ ТАКЪВ, ЧУЖДЕНЕЦЪТ ДА БЪДЕ ЕКСПУЛСИРАН В СРОК ОТ 24 ЧАСА. Българските отрядници да имат същите права.

110

Айляк

преди 2 месеца

Никакъв толеранс, само сопа за тез фалафели. В централните части на София и Пловдив замязахме на арабска държава, страшно е. И все по центъра се бутат ***...

109

Анонимен

преди 2 месеца

УТРЕ 10 МАРТ 18:30 часа пред Министерство на външните работи протест ВЪН МИГРАНТИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ! Организирано е събитие във Фейсбук

108

БГ полис протект ъс

преди 2 месеца

Значи разследваме нападението над тараамбуките, но когато тараамбуките нападнат българи - ни вест ни кост! Да се чуди човек за кой точно работи "нашата" полиция..

107

Шопендар

преди 2 месеца

Раследват побой над пакита,а побой над български деца от араби не се разследва.управниците трябва да знаят,че ако народа тръгне да ги разследва,кръв ще се лее

106

Анонимен

преди 2 месеца

Пакистански студенти с английско гражданство.Е,и?Какво от това?Англия не е член на ЕС и евентуална нейна реакция не ни интересува.Да си ги прибират,щом си ги харесват,на нас не ни трябват.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Последно британци или пакита са?

104

До 111

преди 2 месеца

Донякъде си прав,но има опасност нас да арестуват,ако сме тежко въоръжени.Има по-безопасни способи.

103

Анонимен

преди 2 месеца

Всичкото *** да си ходи вкъщи.

102

Анонимен

преди 2 месеца

Шефът на МВР-гербавата калинка Калин,кога ще се изходи по въпроса?Това не са безобидни случаи и не може да се неглижират!

101

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 110. Само че за разлика отпреди 70-80 години сега трябва да са бронирани и тежковъоръжени иначе рискуваме да останем набърже без доброволци. Ония не пасат трева и не ходят с ножове затъкнати на пояса случайно...

100

Анонимен

преди 2 месеца

Май ще трябва по вечерно време доброволни отряди да заместват полицаите по улиците,които или ги няма,или се правят на разсеяни,когато тарамбуките вилнеят.

99

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 92. Че тия бъдещи "вишисти" много културяга и цивилизяга го раздават бе...

98

Евро Атлантик

преди 2 месеца

Това са новите евро-атлантически ценности!

97

Анонимен

преди 2 месеца

Българските мъже няма да се оставят жените им,сестрите им,приятелките им,да бъдат унижавани от някакви при.мати,натресли ни се от къде ли не.

96

До 98

преди 2 месеца

Долни,гнусливи азиатци.Така по-ли ти харесва?

95

Анонимен

преди 2 месеца

Който в последно време се е разхождал по Витошка е забелязал със сигурност колко много *** кръстосват централната улица! Аз бях изненадан!

94

Анонимен

преди 2 месеца

Българите се опитали да защитят момиче,с което член на чуждестранната група се "заяждал,"или ухажвал,или обиждал?Нашите да бъдат наградени,а нахалниците експулсирани!

93

До 99 Дали?

преди 2 месеца

Що да "бегам"? Че това си е реалността бе човек, половин България е извън България. Независимо дали ти харесва или не си е точно така. Това което казваш е така за групата, не знам дали е било така и затова е трудно да коментираме, нали. Зависи от ситуацията. Но това за скроеността е смешно, дай по тази логика да бием всеки чужденец дето заговаря момиче - англичани, германци или французи не заговарят българки в България, така ли? :))