93

Анонимен

преди 2 месеца

Швеция трябва да е щастлива че ще приеме още имигранти.

92

Айде бе

преди 2 месеца

До Gorskio ..... Ами кво да обяснявам на хора които мислят с малкия си мозък ? Нали ще има край на войната , нали ще има преговори , нали като искаш нещо , трябва да отстъпиш нещо , нали се пролива кръв ,и от двете страни ,( макар и за чужди интереси ) ?

91

Убиец на еврофили

преди 2 месеца

До Късата паметОбяснявам ти: Вие европейците плащата по 60 млрд евро годишно на тъпата ви Украйна и така си ликвидирахте икономиката, Ус.райна има оръжие, но губи на фронта, затова викате ОТАН на помощ.Русия е разгромила Швеция навремето и я е лишила от имперския й статус, а на Финландия Русия взема половината територия.Щом искате ще има още от същото.

90

Futurolog

преди 2 месеца

До Боби111 - Ех, Боби, Боби,... С това "ЩЕ" ЩЕ си останете в будеЩЕ време, неидващо. Що тъй все сте зле?

89

до91

преди 2 месеца

и мосвичите ще се произвеждат в Германия, бухахаха

88

USSR

преди 2 месеца

До Анонимен 82 // Има, има,... Корабите се движат по вода, самолетите летят по въздуха, така че и островна държава да е, пак има начини да не е капо, като путинската Разорана целина - Блатная.

87

Боби111

преди 2 месеца

Тук много се хилите но догодина Русия ще е съюзник на ЕС, който ще е с председател Костадинов. Шеф на ЕК ще е Орбан.

86

Анонимен

преди 2 месеца

отан е една маша на САЩ за налагане на хегемонията й по света.

85

Анонимен

преди 2 месеца

До Ягодоберач от Лондон Тогава, без никакви съчинения, ти си просто един пакистанец, а може би индиец в Лондон.

84

Анонимен

преди 2 месеца

До Късата памет И Финландия и Швеция Норвегия нямат сух път и зависат от Русия. Не е поискала не ги е прокопала границата и ще стана остров и няма да може да мръднат.

83

Анонимен

преди 2 месеца

До българин У вашия съюз ли?

82

Ягодоберач от Лондон

преди 2 месеца

До Бонго Бонго - Никой, дори и русофлитикът-чатарианец, не може да оспори документалистиката. Крадливо, долно и отвратително племе, считащо себе си за славяни. Славяните са дело на свободните съчинения след ВОСР, в което червените партайгеносета продължават да вярват.

81

Анонимен

преди 2 месеца

ЕС-ето си е сериозна заплаха, затова си требе НАТО-то.

80

Анонимен

преди 2 месеца

НАТО издиша. След като опряха да събират от ЕКВАДОР старо съветско оръжие. Няма какво да се пънете за икономическа и военна мощ на НАТО. Зеленски проси и от Бразилия оръжие, откъде ли не! Реално си има демилитаризация. Я вижте каква е ефективнпстта на натовския флот в Червено море.....

79

Gorskio

преди 2 месеца

81 Айде бе мане - ако не е заради територия, защо присъедини 4 области ?!? И сега великият геостратег има хиляди километри граница с НАТО, ама това е друго, не е същото...

78

Анонимен

преди 2 месеца

До имтернет справка 2 Швеция са полустровна държава Няма откъде и армия да им помогне. Само през Русия има път.

77

Айде бе

преди 2 месеца

До USSR .... Помисли малко бе мане , ....защо Русия е в Украйна ? Заради едно единствено нещо , казва се НАТО , не е заради територия . територия Русия има повече от колкото може да колани !

76

Късата памет

преди 2 месеца

Някой копейка ще ми напомни ли как Путин е гросмайстор в политиката. Искаше да спира разширяване на НАТО и хоп 2 нови членки, искаше да разоръжи Украйна, Украйна вече е много по въоръжена, щеше да ни кара да плащаме в рубли, ние вече просто не му плащаме, газа щеше да става 3000 евро , а днес е около 35 евро(което е по евтино даже от преди войната), щеше да превзема Киев за три дни, превзе Авдеевка да 2 години. Направо е боГ на политиката

75

българин

преди 2 месеца

Браво!Още една велика нация е в нашия съюз!!

74

имтернет справка 2

преди 2 месеца

В Интернет има много подробно описано каква е била структурата на армията им преди, какво са имали преди и какво СЕ ПРЕДВИЖДА да имат, СЛЕД като през 90-те години армията е силно редуцирана и преструктурирана. За бойните кораби текущото число съвсем не е впечатляващо. Вярно - имали 195 ТЪРГОВСКИ кораба. Отделно, че поделенията им НЕ били точно военни и бойни, а изпълнявали и граждански задачи....