105

Анонимен

преди 3 месеца

Ама дайте да дадемЕ!

104

Анонимен

преди 3 месеца

Парите на САЩ все за нещо трябва да се харчат. Като наближи ляото, евробалъците ще купят и няколко вили и яхти на украинците.

103

Анонимен

преди 3 месеца

Пращането на безотчетни средства и голямото крадене от тези фондове, логично води до това.

102

Па този

преди 3 месеца

Голямо крадене пада и там. Войната е извинение, в 2/3 от Украйна няма нищо.

101

Фък дъ ЕУ

преди 3 месеца

До БЪЛГАРИН Сигурно има, но ние помощи за Москва не сме пращали. Изброените автомобили сигурно струват повече от даденото от нас! Да ги продадат вместо зеления да проси като гном !!!!

100

Джо

преди 3 месеца

Заминавайте да си купите .

99

Анонимен

преди 3 месеца

Като се налива в бездънна каца, това е резултатът. Ама, евроатлантиците са упорити, много искат да я напълнят. догоре, напук на Путин. Ами, да видим........

98

Гого

преди 3 месеца

Не е във война, защото не е обявила такава. Факт.Има СВО в източната й част.

97

Анонимен

преди 3 месеца

Българина е бона к. А те са тарикати.

96

Мен

преди 3 месеца

А в БГ-то все още няма война, но българина все по-трудно си плаща сметките. Но няма проблем. Пращайте помощи за украйна.

95

БЪЛГАРИН

преди 3 месеца

А в Москва няма скъпи коли, всичко отива за фронта?

94

долу ес

преди 3 месеца

за да видят разликата между СВО и война, да им покажат снимките в скапания ЕП и снимки от Газа!!!!

93

Щерю

преди 3 месеца

- Както Кирил Петков ни посъветва преди време - отделете една-две ваши заплати и ги дарете в помощ на украинците...

92

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

Той Путин отдавна им разправя, че това е СВО, обаче афроатлантиците се тръшкат, не това е война. Ако беше война щеше да е като в ивицата Газа както правят израелските военни, трепане наред без значение мъже, жени, деца и събаряне на жилищни сгради. Путин досега не е съборили нито един мост над река Днепър.?! Все едно той ги е строил тия мостове. Не дава болче да падне от тия мостове.

91

ПРАВЕДЕН

преди 3 месеца

Аааа, ама то оставаше това продажно и крадливо племе да не се възползва от баламурниците от ЕС и САЩ (визирам обикновените хора - раята). Що милиарди потъват там, нищо че в БГ събираме капачки за ковьози и линейки, а пенсионерите са по кофите за ***. Колко скандала гръмнаха и покрай зеленски и приближените му...как ходят на запад по луксозни молове, купуват си имоти, яхти....да са живи и здрави ей такива балами като нас.

90

долу ес

преди 3 месеца

искам Джамбаски и Слабаков, особено втория, при дебата в ЕП за помощта на Украйна да раздадат на всички тези снимки и снимки от разбитите улици в България и просяците по центъра! само това искам!

89

Анонимен

преди 3 месеца

Ето къде отиват парите на Европа ,айде давайте още

88

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Живот си живуркат украинците кеф ти плажче, кеф ти Монако-Путин е техния спасител трябва да го Боготворят-В Европа ги пусна без визи,най-луксозни коли си купуват пак благодарение на него, пари печелят пак на негов гръб!Единствените ощетени са хората от ЕС Почвам да подозирам че това е няква комбинация!

87

Анонимен

преди 3 месеца

Когато се молех на БЧК да помогнат на родителите ми в Смолян, те помагаха на богати украинци, които идваха с джипове !

86

Анонимен

преди 3 месеца

Имаше информация отпреди 3 месеца от мениджъра на американския актьор Дани Трехо. Предлагат му да дойде в Киев за да направи реклама на Зеленски. Подписва се, че е получил $150 000, а му дават $100 000. Може да си направите сметка за каква чудовищна корупция става въпрос. Също, британски снайпрерист се сражава доброволец в Украйна, ляга да спи, а укрите му откраднали снайпера за да го продадат.