22

хе хе хе

преди 3 месеца

Макарона поздравил на български Молеца. Голяма новина, голямо хубаво за БГ! Евроатлантиците се подмокриха от кеф. Пък мисирите да поровят още малко, може да намерят някое изсазване на Бай Дън за храбрия български народ:)

21

Пловдив

преди 3 месеца

За едни е скъп за други изключително важен , а за българина академика е поредният провал на външни сили в опит да владеят държавата България и нас народа .

20

Евроатлантик

преди 3 месеца

Академик Денков е изключителен дипломат. Външната политика е в кръвта му. Щом дори накара Френския президент да проговори на Български език.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Драги ми Съсел :)))

18

Реалист

преди 3 месеца

Външният вид има значение, а също и научните титли!!! Денков е перфектния външен министър!!! Но ГЕРБ от злоба и завист не могат да го преглътнат!

17

мак

преди 3 месеца

Тия одят по света за държавни разноски само за да дават отчети какво правят, какво мислят, колко скъпа им е украйна или пък евроатлантизъм. Денков да покани макроня в София за да даде отчет на баш академика.

16

Кокала

преди 3 месеца

бългЪрски можИ да, бългЪрски...

15

Мдааа

преди 3 месеца

Българите се възхищават на просташкото поведение на Боко, но в ЕС такива ги игнорират. Денков стои добре като политик, високо образован учен и навън имат респект към научните титли!

14

Анонимен

преди 3 месеца

Бриджит отече, Макрон си е харесал Денков. Няма лошо, като се обичат да се вземат.

13

Анонимен

преди 3 месеца

НЕпремиера, НЕАКАдемик, прилича на един тип насекомо. Във всяка една тоалетна, кеенеефф има обикновено по едно такова дето ходи по иззпражжненията. Може да е муха, може ***, може бръмбар. Ако не го СМАЧКАШ навреме, то става по-нахално и вече почва да се показва и по светло, да се опитва да те доближи с ла..няните си крачета....почва да се мисли за значимо..

12

Хахаха

преди 3 месеца

А Борисов мязаше на тлъст *** ориенталец. Европеъците усещат интелигентните хора с висока култура на поведение. Има си етикет на общуване на високо ниво, което Борисов така и не можа да усвои, остана си Бай Га.ьо докрай.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Французите са най-големите ЛИЦЕМЕРИ ! Сега във Франция национални имена станаха Ибрахим вместо Ив, Шабан вместо Шарл, цветът на кожата на французите вече е черна, "французойките" вече не само, че не носят мини-джипи, ами и си крият лицето с "чаршафи" които увиват по главите си, а Ален Делон се двоумял между Али Демир и Али Домус защото чувал, че в България имало някакъв Домусчиев....

10

Реалист

преди 3 месеца

Денков е интелигентен, културен, компетентен и емоционално уравновесен политик от европейски тип! И външно прилича на европеец, светъл със сини очи!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Ето виждате ли, като сте безгръбначни, ***, мънкате, слушката и го ближете ще ви поздравят и вас на български. Може и една п..ка да ви теглят, да ви стане още по-хубаво. Браво, професор-академик. Може би единствения в света станал за толкова кратък период и то по време когато той си дава отличията

8

Нане

преди 3 месеца

По наведена слуга, България никога не е имала за премиер министър... ===)))

7

Мнение

преди 3 месеца

ГЕРБ се пукат от Завист и Яд!!!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Макрон с Гугъл преводача е превел, обаче нашите джурналистки пак са се изджуркали. Толкоз неграмотни не знаят да пуснат на спел чек, като не зная бългЪрски?!!!

5

Анонимен

преди 3 месеца

''бългърски''... дъно. Уволнете писача незабавно.

4

Анонимен

преди 3 месеца

а, бе нашият език не се ли нарича "БЪЛГАРСКИ" ?!

3

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

П уз кам сълза. Има един малък проблем : алфи няма да пътува, освен ако не работи кондуктор в БДЖ. Не е пон- ценен от Сглобката.