7

До 7

преди 3 месеца

Само че Пеевски и част от ППДБ подкрепят ,,Устингхаус". Затова поръчката са бави.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Уестингхаус не участват бе разбирач.Прочети кои са фирмите освен корейците. Има 2 китайски. Аман от пиКаджии и блиЗЗаджии еййй!

5

Избирател

преди 3 месеца

Какви късметлии сме да изберем такива умни депутати дето и от съдебна реформа разбират и са експерти по ядрена енергетика!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Алооооо това да не ти е да построиш баничарница?! Ядрена централа се строй от тоя който разбира. Ако само една фирма в света може да изгради тая техногия какво ще правиш бе, Морски ли си Рибарски ли - на всеки ми е все едно.

3

Анонимен

преди 3 месеца

"Според него това създава реална конкуренция между двете фирми, като по този начин ще се постигне по-добра цена за бъдещата нова мощност в АЕЦ Козлодуй."..........Стига си лъгал бе вашингтонски лакей. Проблемът за вас е, че не е включена Уестингхаус, когото се гласите да изберете дори ако предлага по-висока цена, точно както стана с "избора" на Ф-16. Южнокорейската компания ви трябва единствено за да създадете илюзия за конкуренция.

2

Майора

преди 3 месеца

Абе Рибарски , вие българи ли сте ли не! Спазвате ли въобще законите и решенията , след като е определен конкурс и една фирма е спечелила, защо "търсите под вола теле"! И ако на вас не ви пука , на обкновените хора им пука кога ще е построена и колко ще плащат за тока! Явно вие си имате бизнеси тук и в чужбина , но стига с тия ваши лъжи !

1

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

Хахайахаха, чудят се от кой да вземат по - голяма комисионна.Сметките - за хората.Важно е по дмяна да има