124

***

преди 3 месеца

Обикновен криминален престъпник, но нали е от нашите.

123

силно учудЕна

преди 3 месеца

Ха-ха-хаааа......к'во разбира Буци от демокрация?!

122

Баба Вос

преди 3 месеца

И този псевдо демократ на снимката и прокси на Путинския интерес и на неговата съвест да лежи този акт. Голям цирк разиграваше 12 години, и така ни го бяха набили руснаците, зависими от всички енергоизточници изцяло от тях - газ, петрол, ядрено гориво. Ама иначе е голем демократ за пред медиите. Рейтингов пу-дел.

121

Анонимен

преди 3 месеца

Българска му работа , знаем не знаем истината , започваме да даваме определения ,и да раздаваме присъди , кой бил прав , кой крив !

120

Анонимен

преди 3 месеца

Бокича е съгласен да каже всичко само и само да го оставят да си краде спокойно в *** България заедно с авера му Пеевски и да не го намагнтитизират американците и да не може да вижда внучетата си в САЩ . Но всички знаят че същия е член на БКП и любител на Путин и Масква, знаем как носеше кученца в Кремъл и клечеше при вратите му. И сега като истински мошеник и мафиот се прави на демократ , но едва ли някой му вярва, освен про стия му гербав електорат.

119

Аз

преди 3 месеца

РазБойко като един виден пожарникар изказа експертното си мнение! Вместо да гледаш ДНевални - кажи защо подкрепи КИРчо и защо сега мълчиш като нещо в нови бЕкини на глупостите които тези национални предатели вършат ежедневно! И като се заговорихме за "убитата декрация" - един референдум се опитаха да направят за 10-те години ПП ГРОБ на власт и той (нещеш ли) се оказа невалиден...... Демокрация ли бе да го опишеш !!!!!!!!!!

118

До 109 анонимен

преди 3 месеца

от Емигрант - Ти защо говориш за демокрация с "изход" България бе главочъ ? Живял ли си в демокрация или само в България ? Кой ти е виновен за българската демокрация освен ти самият и овцете български които само МРЪНКАТЕ тук и виете като ЧАЛГАРИ срещу всичко и сами си избирате "ДЕМОКРАТИТЕ" които ви управляват, мамят и изнудват ? Защо всички бивши соцдържави показват напредък в ЕС и никой не иска да излиза от съюза, само българската овца показва изоставане, беднотия и рев по Путинизма ! Чалгари

117

Анонимен

преди 3 месеца

До 108. Май западните лидери по-добре от Путин са знаели, че днес Навални ще умре.

116

Тоя почерни

преди 3 месеца

България от бурки,изгони 2 мильона Български семейства да живеят извън родината си да вкара различни етноси за хашиш,кокаин и разпределяне на порции за демокрация ли говориш???

115

Анонимен

преди 3 месеца

В България няма демокрация заради този сел я нин на снимката, а той се загрижил за демокрацията в Русия, за войната в украйна, която се финансира от сащ и техните прислужници, чрез такива като този *** на снимката.

114

Анонимен

преди 3 месеца

Никой от вас там няма право да говори за демокрация, истина, правосъдие, родина..........

113

Lina

преди 3 месеца

Биячите на ТОВА не биха ли хора ( мъже И жени) там , зад колоните. Тази лу дница не може ли да се самосезира, не е добре работаа.

112

Вкара 200хиляди

преди 3 месеца

Полицая от Турция да бият хората по площадите!Демократично ли е питам за 1 приятел?

111

Христо Христов

преди 3 месеца

До 105 "За българите кога ще има повече , че 34 години вече им писна" - когато спрат да гласуват за ЕС.

110

Анонимен

преди 3 месеца

По-рано американският водещ Тъкър Карлсън съобщи, че американският журналист Гонсало Лира, който по-рано критикува Зеленски и Байдън, е починал в украински затвор след мъчения и тежко боледуване.Карлсън сподели тази информация, цитирайки бащата на Лира. По думите му журналистът е бил държан в изолация повече от осем месеца, а американското посолство не е направило нищо, за да му помогне.

109

Христо Христов

преди 3 месеца

Супер. Всяко действие срещу "демокрацията" на Борисов е правилно!

108

Обективен

преди 3 месеца

ДемоНОкрацията всъщност не е народовластие, а демоновластие - заговор на шепа всатанени юдео-масони срещу човечеството!

107

Анонимен

преди 3 месеца

А ти какво общо имаш с демокрация и да даваш изявления при това смешни ? ти си един политически криминал, който фалшифицира избори, конституция, референдуми, даваш ли си сметка колко милиарди заради теб е загубила българската държава и данъкоплатците ?

106

Virtuozzo

преди 3 месеца

точно ти ли ще ми говориш за демокрация чекмеджане ?Баща ти е бил фашист изнасилвач ,ти си банкевски *** мутра !Колко хора уби ти ?Нерез !Гнус и наглост нечовешка !

105

Анонимен

преди 3 месеца

Кое е срещу демокрацията ? Какво е демокрация ? Постоянно високи цени , мизерия за народа , никаква свобода на словото , гей бракове , паради , зелени , кое точно да и защитаваме ? Не е демокрация , фашизъм е