198

Анонимен

преди 4 месеца

До 238....Аз пък предлагам , депутат кадрувал над 10 години в Народното събрание , да бъде вкарван директно в затвора.

197

Анонимен

преди 4 месеца

От трън та на глог...е казал народа Едни прогонихме , тъкмо защото не бяха съпричастни на хорските нужди и тегоби.Дойдоха други от не знам къде, и вършат същото като старите.Отново ,,светло бъдеще".Отново съвети за търпение, вяра ...ама в какво бъдеще?...Едни да живеят без закони , без пречки, без преследване и отговорност.Други като нас да носим тежестта на ,,промените".Да бъдем отговорни към законите , правилата, надеждите и очакванията.И колко поколения ще го чакат това..?

196

Тенгри кан

преди 4 месеца

Aсан Вайсман не живее в таа държава. Той състави некакъв суперамбициозен бюджет, но парите за него, нема да вземе от богатите, правейки ги бедни, а ще вземе от бедните, за да даде още на богатите. Дайте да дадем! Такъв бюджет и аз мога ви напраа;))) Подобни бюджети са праат, ако всички в България продават наркотици;)))

195

Щерю

преди 4 месеца

Бедните, супата, голямо ду ха не...

194

Анонимен

преди 4 месеца

...уж ги избираме да работят за нас,а те всякак се чудят кво да измислят, че да ни е гадно??

193

оок

преди 4 месеца

а зарядни за тия електрички има ли навсякъде? А тока от къде ще идва и на каква цена? А данъците за електрички в бъдеще какви ще са? А батерията еко съобразна ли е? Колко години издържа? А пътищата кога ще ги направим да са по-високо качество от черен път? И аз искам нова кола, ама като знам как се дере, кара и какви са ни пътищата, ще ми е жал за колата.

192

Анонимен

преди 4 месеца

Стара кола... Коя кола е по-стара? Една на 10 години и на 35000 километра или друга на три години и 350000 километра.

191

обаче

преди 4 месеца

Като се търси инфо за този проектозакон, излиза само дрънкане, че щяло да го пуснат за обществено обсъждане до края на 2023 г., ама на сайта на това мижаво министерство такъв не видях. И ако аз нещо греша, то друг да е видял нещо да се обсъжда, или както каза преди седмица министър на друго министерство, той е против, защото помощ закупуване на ел.автомобил би било всички да плащаме за скъпите прищевки на богатите, защото пак лобистки интереси натискат за това.

190

Анонимен

преди 4 месеца

Кокорчо меката китка да бъде изритан веднага - откакто е министър на финансите единственото което прави е да вдига данъците.

189

Анонимен

преди 4 месеца

Личния автомобил, едно от големите достижения на цивилизацията, скоро ще бъде недостъпен лукс за мнозинството, защото така казаха зелените шамани - нека всички да им благодарим за поредната добрина.

188

Бедняк

преди 4 месеца

Явно на богаташите на България им пречат колите на бедните - пречат им да карат с 300 км/час и да се гъзарят с луксозните си автомобили. Еееех, народна власт , къде си да изравниш гражданите на България ?

187

Анонимен

преди 4 месеца

Днеа на старите бракми, утре и на старите чанти ще посегнат.

186

Анонимен

преди 4 месеца

Извинете, но колата не е задължителна. Ако не можеш да си я позволиш, няма да караш. Никой не е длъжен да страда заради нечия липса на пари.

185

Анонимен

преди 4 месеца

Днес колата, утре панелката.:))

184

Уго

преди 4 месеца

Бла, бла, бла...да се качват на каруци и да не мрънкат. Тези които могат, на електрички. Останалото да се изхвърли от употреба, ако не е каруца, разбира се.

183

Анонимен

преди 4 месеца

Ако опитат, това със сигурност ще види сметката на ментетата. Може да оставите българина да гладува, но пипнете ли колата му, жална ви майка. Убийства са ставали за един одраскан калник.

182

Варна

преди 4 месеца

Тярбва да се забрани вноса на кол над 5 годишна възраст. Данцъте на старите коли тройни, два пъти в годината реален технически преглед, по висока гражданска и така. Българина му дай кола за 2000 лв и телефона за 2500 лв, но иначе не може да си позволи по-нов автомобил. 30 годишни подобния на коли, с 3 та употреба гуми, с дот 2010 година, но иначе НАПРАВО НОВИ, КАТО ОТ КОРЕКОМА. Тричленни семейства с 3 коли, пред блоковете, като продадеш трите., може и да сглобиш.нещо читаво.

181

aaaa

преди 4 месеца

направо ги приватизирате старите коли и давайте на всеки по една нова бе!От Ловешкият завод за ел колички.А и камионите също задължително екологично чисти.Абе че откриите вие волската,магарешката и конската тяга скоро.

180

Реалист

преди 4 месеца

Пак да гласувате за ПП/ДБ! Малко Ви е! Лошото е, че такива като мен ще тегли заедно с Вас!

179

Анонимен

преди 4 месеца

Честита Промяна, гласувайте пак за ПП и ДБ!