209

ПП ЗАЩО МЪЛЧАТ..??

преди 4 месеца

ПОДКРЕПЯТ ЛИ ВАРВАРИНА ОТ КРЕМЪЛ И НЕГОВОТО ЦИРКОВО КУЧЕ..??.... САМО ДБ ВЗЕХА ОТНОШЕНИЕ ДНЕС.....

208

Анонимен

преди 4 месеца

И кой точно си ти бре? Избран от Турците в България? Президента ни е избран от Цяла България! А не като в преобладаващо население от " българи" с Турско самосъзнание! Браво на Радев! -:) А вие се само забравихте! Ще има избори скоро!!!

207

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен, к.228 Пеевски не е тарикат,а човек с ниско културно ниво и оттам с високо самочувствие и поведение на квартален хулиган. Очевидно Ахмед Доган затова го е избрал за председател на ПГ на ДПС - да се съюзи с Б.Борисов и двамата допълвайки се взаимно да смачкат депутатската маса от Възраждане, БСП и ИТН. И същевременно да упражнят 'буря и натиск' върху ПП и чрез копиране на тактика от 1932-33г. да вземат безапелационно властта в ръцете си. Само че отсреща са Козяк16 и законът Магнитски.

206

ШОФЬОРА..

преди 4 месеца

МУТРА НА ВАРВАРИНА ОТ КРЕМЪЛ...

205

Анонимен

преди 4 месеца

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА.... Ердоан как е, как е..?

204

Анонимен

преди 4 месеца

грухонийййй,грух грух

203

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 4 месеца

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА.....Бравооо, Делян Османооглуу.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА.....Кой е Касиер???......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

202

Анонимен

преди 4 месеца

Като е толкова тарикат, защо Пеевски не си направи партия, ами прислужва в ДПС?

201

Анонимен

преди 4 месеца

Само Пеевски е пич!

200

Анонимен

преди 4 месеца

На мен този повече ми прилича на такава мечка дето преди ромите водеха със синджир на носа и като му извадят гъдулка почва да танцува

199

Емигрант

преди 4 месеца

Напълнихте си НС само с шмекери, измамници и крадци без нито един свестен и честен депутат и сега тук се надпреварвате да се оправдавате и обвинявате един друг без дори да се притесните, че всички до един сте виновни за техният избор въпреки, че всички знаехте какви нагли крадци, манипулатори, МАФИОТИ и престъпници са през целият си живот ! Такъв малко+умен народ вече не може да се намери и в джунглите по река Конго !

198

Кой е Пеевски-шишкот

преди 4 месеца

Пеевски -кутрето на Доган ,мутра отвсякъде ,във списъка на Магнитски, когато такива са в управлениео на д-вата ,нищо добро не ни очаква ! От него зависи сглобкатра ,коли ,беси и е във "сянка" на управлението. Мафията пасти да яде !

197

Анонимен

преди 4 месеца

Цирковото прасе на Доган,се самозабрави.Доган го вижда , че за нищо не става това прасе.Не се радвай на прасето , че незнаеш каквасвиняще стане

196

Анонимен

преди 4 месеца

Цирковото прасе на Доган,се самозабрави.Доган го вижда , че за нищо не става това прасе.Не се радвай на прасето , че незнаеш каква *** ще стане.

195

Анонимен

преди 4 месеца

Такааа......Май вече е ясно кой командва парада на циркаджийте от т.нар сглобка. И вече иска оставката на президента. Шиши, няма как да се случи това. Ако ти стиска организирай импичмънт и пусни духа от бутилката. На народа му писна от вас. Подавайте си оставките и се омитайте.

194

Анонимен

преди 4 месеца

Президента го остави, ти кажи на кой си циркаджийска мечка?

193

...

преди 4 месеца

А така шиши, ти си човека.

192

Емигрант

преди 4 месеца

Абе вие иDи+оти ли сте или невиждано и нечувано неграмотни,каква е темата бе стадо овче,какво общо има тук някакъв издялан камък на някакъв руснак който рано или късно ще го изринат?За какво говори този *** Пеевски,защо защитава измамник като Атанасова и изобщо изборът на за конституционни съдии,защо той имТиквата се крият зад имунитета си,а обвиняват за същото друг?Как не разбирате,че сте под контрола на двамата най-големи измамници в България-Борисов и Пеевски които трябваше да изчагъртат

191

Анонимен

преди 4 месеца

Говори като Магнито

190

Обективен

преди 4 месеца

Няма ли кой да каже на тая тлъста свинска мuтра ,че става противен и на тия 6% които му поддържат рейтинга. Шопарр гнусенн.