615

Анонимен

преди 4 месеца

Точно така,русия извършва военни престъпления с обстрел на гражданско население. И ще си плати за всичко

614

язе

преди 4 месеца

И само малко по-надолу статия ъа поредните бомбардировки с много жертви и ранени (за съжаление) в Укрия....На кво да верва чиляк????

613

Анонимен

преди 4 месеца

До Боби - верно си тапо пърче! Мерцедес се мести в Китай, където китайците произвеждат по немско ноу-хау! А реснаците вече "гордо4 произвеждат китайски Москвич, щото руски - нанай!

612

Анонимен

преди 4 месеца

Канализацията във Владивосток от какво гръмна? Сигурно е военна тайна :)

611

Анонимен

преди 4 месеца

Аварии има от години. Сега научаваш,защото сега взеха заплашителни размери. И ми е интересно когато военен завод работи като бесен,как се пука парното в жилищен квартал? Което е със собствен котел. Боби,гойда,лъжеш като възрастна жена от малцинствата

610

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен 632 В Русия има аварии защото всички производства работят като бесни, В Европа затварят заводи. Гордоста на Германската промишленост Мерцедес се мести в САЩ като затваря заводите си...

609

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен 631 За последните месеци РФ с костенурски темпове напредва. Препоръчвам да влезете в Телеграм и да се абонирате за "Ваня во Флориде" Емигрант в САЩ от четвърт век, абонирал се е за спец новини с геолокация - фирма пресява всички новини и всички които имат геолокация и потвърждение официално му се доставят в графичен картов вид. 600+ новни дневно. Всеки ден представя карта на бойните действия само с геолоцирани потвърдени видео клипове от двете страни.

608

Анонимен

преди 4 месеца

на комунделските държави им дай оръжия да произвеждат и тестват, каква е тая напаст... дано кимските ракети са като на кремълския джуджак

607

Анонимен

преди 4 месеца

Искаха да замразят Европа,безаналоговите. Всеки 7 минути в Русия има техногенна авария. И това е доклад за по-миналата година. Страната е просто изхабена. Канализация,парно,водопровод

606

Анонимен

преди 4 месеца

Боби, пак ли Пегов ще ми цитираш? За последните 2 месеца загубата на руски войници надхвърля стандартните бройки. И всичко защото на плешивия ботокс му трябва победа за изборите.

605

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Ти нямаш избор освен тока, парно и газ в половина Русия просто няма. Ама това го кажи на руските пенсионери, аз пет стотинки не давам.

604

Боби

преди 4 месеца

До Кравар Евроатлантик Умнико само една забележка. В момента с ток в РФ е по-евтино като начална инвестиция и десет годишен срок да се отопляваш. Повече от 10 години вече се изисква наистина да си отоплиш имаота и да си сложиш нещо като парно

603

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Наближават изборите в Русия, паника. Всички опити на кандидати за президент да се кандидатират се потушават на ниво бюрокрация от администрацията на Путин. Извиха се опашки от руснаци за да се подпишат в подкрепа на неизвестния до сега Борис Надеждин, кандидат с антивоенна кампания. Ама иначе всичко е по план, дори и липсата на газ и парно в половин рУсия.

602

Русобил

преди 4 месеца

Скоро путиностан ще прибегне до лъкове и стрели.

601

юлиян до''

преди 4 месеца

Даже украинските ''некъф''-ци започнаха да трият първоначалните си коментари,след като разбраха какъв самолет са свалили и кой е бил на борда.-техни пленени войници,които са се връщали от плен.Ти,окаяннико,ти тъпо ***-не.

600

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен 623 1. След първата фаза пред РФ се изправи задачата как да продължи напред без големи жертви - безконтактен бой както се казва - решение АРТИЛЕРИЯ(след това Герани и след това Дронове) Преимущество в артилерия е от 3:1 до 10:1 в полза на РФ. Руснаците буквално ВДЪЛБАВАТ ВСУ в земаята с Артилерийски огън и ФВП дронове. 2. Дроновете само от началото на годината само в Херсонска област са унищожили 6(шест) ЗРК на ВСУ - това са Видео публикувани в Мрежата.

599

Цеко сифоня

преди 4 месеца

Като цяло Патриоти много и все от класа,за съжаление срещу руските ракети Патриотите не пеят,нито се и чуват!Гаргара на глупостта!

598

Анонимен

преди 4 месеца

Пейтриът не сваля ракети,джавелина не струвал, а безаналоговата орда вече 2 години тъпче на място. И представя завземането на селца за големи победи. Може би е време да се откажат от "освободителната" си мисия?

597

Анонимен

преди 4 месеца

Дрън дрън, Патриотчето не се справи в Ирак, не се справя и тук, но карай реклама да пада!

596

Анонимен

преди 4 месеца

***.нопитеците се изнервиха. Вижте канала Рыбарь на руския военен блогър Звинчук в Телеграм. Проруски и пропутински. Търсим "Патриот Кинжал". Човекът го казва ясно: Останките в Киев са на Кинжал, свалена от Патриот. Русия не разполага с подобен РЗК.