38

факти

преди 4 месеца

На руснаците сме им дали писменост, структура на държавно управление.Когато ние сме имали държава, те са били едни диви викингски племена.Киевска рус не е московия, могат само да си мечтаят за нея, понеже тя е била повлияна от българската култура.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Мечката я щавят грозно,зловещо.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Най хубавото е че Украйна ще надмине Бейрут. По разрушена, по обезлюдена, по замърсена и т.н. ЧЕСТИТО НА УКРАИНЦИТЕ, ДА ИМ Е ХАЕРЛИЯ НОВА 2024, нека бъде още по разрушителна от предната.

35

за баничаря

преди 4 месеца

Васил Левски - С факт имам да докажа, че с руски агенти съм имал да работя, без да знам. Коги стане за нужно, каза ще го с [в]сичките му работи. Цели сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме!Никому не се надявайте! Ако не сме способни да се освободим сами, то значи, че не сме достойни да имаме свобода; а който ни освободи, той ще да направи това, за да ни подчини отново в робство

34

От БАН

преди 4 месеца

Само не мога да разбера ,защо на Вова са дали женски орган за име?!

33

джо

преди 4 месеца

На укрите им скъсаха мрежата от голове , но теьния е " най- красив"..... хайде измислете нещо по- съществено тез "победи" кучетата ги яли.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Много правилно се изразихте. Украйна цели да изнерви руснаците. На повече не е способна. Но даже и в това не е преуспяла. Съвсем не изглеждат изнервени.

31

за баничаря

преди 4 месеца

Ботев: Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Русия подгря задниците на целия умиращ "цивилизован" запад. И показа на света абсолютния балон който е този запад. Двуличник до двуличник, гей до гей и все такива мушмороци.

29

до 33

преди 4 месеца

5 века не сме си сменили религията, езика и имената.Друга русофилска опорка имаш ли?А руснаците са влезли тук, само и само да не станем независими (не случайно после се е наложило генерал Колев да им срита трибуквията и да си върнем Добруджа, понеже те (русите) яростно са се борили против Свободата, Съединението и Независимостта на България!За 5 века никой не е посмял да ни пипне вярата, но след 1944-та руските слуги тук-комунистите прибираха за разпит тези, които ходеха на църква!

28

Анонимен

преди 4 месеца

Нищо не разбирате .Русия се грее безаналогово .

27

От БАН

преди 4 месеца

Путин го бият като барабан на селски мегдан.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Само че, ако не бяха Руснаците сега БГ нямаше да има Митко щеше да е Мустафа

25

спокойно

преди 4 месеца

Спокойно БАНичар, скоро службите ще се захванат с такива като теб.

24

до БАН-ичарницата

преди 4 месеца

Ще трябва да заличите от учебницте и Левски и Ботев и Раковски и Захари Стоянов, че и Стамболов, понеже всички те са знаели що за стока са блатните ***.И нещо май си се объркал. Горепосочените български национални герои не са ненавиждали ***, защото са обичали американците или някого другиго, а защото са защитавали БЪЛГАРСКИТЕ национални интереси!А русофилите сте национални предатели и руссоффилистиични поддлоги!

23

Професор Витанов

преди 4 месеца

Пак Юрдеци ме кълваха,Путин го е,не се чете

22

пада им се

преди 4 месеца

никаква жал за руснаците

21

Анонимен

преди 4 месеца

След Украинската денацификация следва Българската. И всеки според заслугите му. Всичко се връща, но колкото по късно толкова по мръсно. Вие режете глави на паметници, а ние ще *** вашите.

20

аха

преди 4 месеца

Пореден "успех" на операцията на Вова кремълский "юнак".Безаналоговите блатни още малко ще се пулят, че се чешят, където не ги сърби, па може и да схванат накрая докъде ги е докарал "вожда" им и ще го подхванат с гьостериците. Ако боярищника не ги е сломил съвсем де.

19

Германец

преди 4 месеца

"Всичко върви по план" -- виден кремълски гросмайстор, 2022-2024.