20

Георги Илиев Митев

преди 4 месеца

Повече да крадат , да бият и да рушат сградите на българските граждани от български произход . Очевидно затова ги " чувства рода " .

19

Сандокан

преди 4 месеца

Само да не я оберат...

18

Баба чичолина

преди 4 месеца

Местното мъжки население да не спи.Не видях да има червена точка на челото между очите.Мома е дамата и женихът и той американец ще стане

17

Анонимен

преди 4 месеца

Майка и и баща и са от Индия,пък тя била от Америка,само защото там е израсла.И нашите роми са индиици,но се пишат българи,за да ни излагат по света.Иначе са си роднини с даскалицата,спор няма.Въпросът е кой и плаща за безсмисленото упражнение,след като самоковци си имат учителка,която сега е безработна,но иначе разбира от всичко.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Роми са наричали гражданите на Римската империя заради град Рим. Какво общо имат тия със Рим?

15

Атмаджа

преди 4 месеца

Браво на индийката!Успех в доброто начинание!

14

Анонимен

преди 4 месеца

Шкумбата: Едно *** идва при мен и вика: Бате Шкумба, трудно се живее. Аз на 15 жената на 13, две деца имаме и гледаме с миене на прозорци на колите да изкараме някой лев. Един ден спира едно ауди Q8. Tръквам стъклото и се отваря прозореца и млада кака ми дава левче. След малко пак идва пи мен, тръквам й стъклото нищо че чисто, тя ми дава два лева. На третия път й викам: Како ако ме аресваш, можем някъде да се видим. А тя: Не бе, чудя се как ме настигаш толкова бързо. Аз: како излез от кръговото

13

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

До 11. Прав си. Но и Америка беше бяла. Истината е,че Южна Америка бе изконна земя на нашата Раса и по-конкретно на Викингите .Испанците Сефарди са ромо-тюрко-араби и по време на Изабел и Фернандо Католическите с...в...и...н..е. заселиха тези Викингски земи с unд.и.а.n.ц.u. и църнокожи.След заселването им изпоунищожиха всички свидетелства за присъствието на Бялата раса.Затовс и нашите създадоха САЩ,за да се противопоставят на ромите там. Каубоите избиваха испански роми.

12

Русоробски фронт

преди 4 месеца

Самоков новия център на Бхарат

11

индийка ама от САЩ

преди 4 месеца

познайте на какво ги учи.......................

10

Рико

преди 4 месеца

След два месеца ще хвърли кърпата.Няма оправия с братята роми.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Обединява ги мързелът, мизерията и страстта към размножаване.

8

Етноса

преди 4 месеца

Е как няма да са рода - и едните и другите са с тъмносин цвят на кожата.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Дошла е за Банго Василий новата година :)))

6

Ромолог

преди 4 месеца

О бже , това е голяма грешка , Ромите са поледната общност в България които са съхранили старите цености - морал , почтетеност , благородност, и др. които са отхвърлени от съвременният свят, даже при тях дж. идиологията е обявена за екстремистка, дано бог ги опази.

5

Анонимен

преди 4 месеца

до 2 На шах мат ги учи сигурно. :))) Индийците поне в това отношение са много добри. Все пак те са измислили шаха.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Чувствала ги рода? Та те са си рода с теб маааа...

3

Анонимен

преди 4 месеца

Ужac

2

Анонимен

преди 4 месеца

На какво ги учи джебчийство ли :)))

1

Да им направи добро

преди 4 месеца

И за тях студът е проблем. Тази женичка добре ще направи, ако им обясни начинът да емигрират в Индия, където има райони, в които няма студен сезон, край храмовете се раздава безплатно храна по два пъти на ден, има квартали, където всеки може да си построи каквато барака иска, а който все пак се реши да учи и да се развива ще има много повече възможности там, защото Индия е многократно по-голяма и по-богата от България.