39

Христо Христов

преди 4 месеца

До 37 "Вкарахме вълка в кошарата по заповед на САЩ ..." - ми роби... Сами си гласувате да сте такива, така че не реви!

38

КуКлус

преди 4 месеца

Тия надигнат ли се тук в еврогейския съюз ......нали се сещате че нямаме право да стреляме ...САЩ ще ни линчуват нищо че те на поразия имат право да избиват .....но тук нещата стоят друго яче ....трябва да има конфликт и то вътрешен !

37

Христо Христов

преди 4 месеца

Още 1974 година в Ница се подписва съглашение Западна Европа да подпомага разпространението на арабската култура в Европа. Факт.

36

Христо Христов

преди 4 месеца

Да припомня, че основите на ИД бяха поставени в Правец от Николай Младенов в ролята му на външен министър при Борисов. Факт.

35

Анонимен

преди 4 месеца

До 5 години ислямът ще бъде забранен като религия в САЩ и Европа.

34

Батя ви

преди 4 месеца

Тия разни рЯзни сунити, шиити да вземат да се избият едни други и да ни отърват от себе си.

33

аноним

преди 4 месеца

На тия и евреи,и християни им пречат.Какъв го търсят тогава в Европа.Значи са тук,с цел да убиват,а нашите хубавци ни ги натрисат.

32

Бай Иван

преди 4 месеца

А психопатите от пплгдб+ искат да ни наводнят с цялата тази сбирщина още тази година ;) !!!!

31

Хахах

преди 4 месеца

Ха сега да видим новодошлите европейци какви ше ги свършат след като вече имат спусната команда. Горките бедни мигранти бягащи уж от войни и тн. Но Меркел и наследницата й и всичките тъпоъгълни същества дето ги поканиха сега да ходят да се оправят. Но те ще се скрият и ще страда обикновения европеец.

30

БОГ ще погуби ИДИЛ

преди 4 месеца

Ислямските терористи са толкова нагли лъжци корумпирани масови убийци, които мислят че заслужават награди за милионите си престъпления и невинни жертви, а когато получат някое заслужено наказание като да бъдат елиминирани обсебените от дявола им лидери,похитители, изнасилвачи, масови убийци вместо да се покаят и спрат продължават с престъпните си дяволски дела срещу още повече невинни и явно само пълно унищожение,забрана и експулсиране на ислямските терор.групи ще защити човечеството.

29

Много внимавайте

преди 4 месеца

До тия в Народното събрание: ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛА!

28

Анонимен

преди 4 месеца

Че той генерала К.Сюлеймани от Иран шиит ли е бил като повече време е прекарал в сюнитски Ирак,а тези от ИДИЛ за сюнити ли се имат,които правеха взривяванията в Ирак,Сирия и наоколо атентати,даже по държави от ЕС за които поемаха отговорност на извършители и оневиняващи мрежите им като клетки за избиване на сюнити и европейски с други християни където са се появили със злодейни терористични мрежи за убиване на работещи хора използвайки техния НВП създаден с труд и БВП с качване на цени от войни

27

ИД заслужават ада

преди 4 месеца

Всички ислямски терористи заслужават смъртни присъди за всяко престъпление и жертва, дори за участие в организирана престъпна група като ПА Хамас ИДИЛ а лидерите им заслужават дори хиляди смъртни присъди, така че елиминирането им е само справедлива отплата, докато за посегателство на всяка невинна жертва на ислямския терор атака отвличане изнасилване убийство ислямските терор групи заслужават не само международен съд санкции забрана пълно унищожение но и Божият праведен гняв и съд в ада

26

Анонимен

преди 4 месеца

Арабите са си спестили религиозни войни от типа на тоталната 30 годишна война в Европа между католици и протестанти. Враждата между шиити и сунити в Ирак е причина за разгрома. Тогава шиитите в Южен Ирак подкрепиха САЩ. Когато свалиха Садам, станаха неудобни. ИД са проект. И са имали тук контакти на високо ниво.

25

Анонимен

преди 4 месеца

ИД =американофили

24

Ислямисти= сатанисти

преди 4 месеца

Ислямските терористи и особено техните лидери са корумпирани престъпници срещу човечеството и нечестиви продали се на дявола врагове на Бога заслужават смъртни присъди за всяка терорист.атака за всяка невинна жертва, която те отвличат изнасилват, обезобразяват, убиват, колко повече за масови кланета като зверства на ислямистите срещу Божия праведен свят народ и земя Израел, който само защитава народа и земята си докато ислямистите умишлено убиват невинни за да ограбят чужди земи, богатства.

23

Анонимен

преди 4 месеца

250 млн. християни живеят в саш ид знаят кой е шефа

22

Анонимен

преди 4 месеца

Ай, честито!

21

Анонимен

преди 4 месеца

Ей затова в тоя Конфликт съм за Израел. Мразя араби от дъното на душата си. И.z.р.о.д.и!

20

Анонимен

преди 4 месеца

Лъвове?! Тези май не знаят история. Иначе нямаше да са толкова дръзки, след като Израел е печелил не една войни срещу заобикалящите ги араби