56

Ямболски цървуль

преди 4 месеца

Слава на руската федерация! Весела Нова година на всички неолиберални червеи!

55

Ямболски цървуль

преди 4 месеца

Ей,папагали,разривът с Русия е все едно да се скараш с брат си,а това че ни управляват идиото- кретеноиди сме си виновни ние.

54

Анонимен

преди 4 месеца

Скъсването с империята на Zлото е задължително за да оцелее България!

53

Анонимен

преди 4 месеца

През 2023 скъсахме още едно звено от веригата на руското робство с която Русия ни прикова преди 80 години. Нека 2024 бъде още по-добра за българския народ в късането на омразните руски робски окови.

52

ссс

преди 4 месеца

Тежка година за тези, които обичат повече Русия, отколкото родината си. Хубаво е когато родотстъпниците реват.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Паметника беше в някакви мрачни цветове и внушаваше неопределени чувства. Ердо като поеме нещата ще издигне по-красив паметник на Съветската Армия която освободи България и цяла Европа, Ердо и Вовата са се разбрали за България.

50

НАЙ--ВАЖНОТО Е:

преди 4 месеца

...ЧЕ СКЪСАХМЕ ОКОНЧАТЕЛНО С РУСКОТО РОБСТВО И РУСКИЯ НАЦИОНАЛ- СОЦИАЛИЗЪМ, И МИНАВАМЕ ТОТАЛНО В ЕВРОПЕЙСКАТА СВОБОДНА ОБЩНОСТ!!!!

49

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 50 Чакам най-напред да възстановите капището на Гого Тарабата с песен на уста и едва след това MOЧА. Така е редно.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Паметника ще бъде възтановен от същите , които го нарязаха с песен на уста, помнете ми думата :)

47

Анонимен

преди 4 месеца

До USA SUPER КИРО НОФ Като ти е толкова зле в България колкото го описваш пали джапанките и беж в Русия там ще си щастлив. Проблема че никой от вас блеещите русофили не ще да иде да живее щастливо в Русия. Как останалите хора да ви повярваме че Русия е раят на земята като никой от вас русофилите не ще да припари там.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Най - важното е, че САЩ И ЕВРОПА ни освободиха от руско робство и ХИБРИДНАТА *** война на Русия ,която се водеше от 15 години , срещу нас !!!!! Всичко други коментари, са излишни и безполезни .. ВСИЧКО Е ПО ПЛАН И БЪЛГАРИЯ ,ще бъде отново ВЕЛИКА !!!!

45

абе

преди 4 месеца

не ни занимавайте повече с м , о , ч , а , ако обичате !

44

Анонимен

преди 4 месеца

До До21 Нали ще избягат от тука бе байно. Те ако искаха в България щяха да дойдат направо тук. Стига сте лъгали простите хора с вашите страхотии. Няма сила която да ги задържи тука освен ако са в затвора.

43

Анонимен

преди 4 месеца

До 40. На България трябваше някой да помогне . От натрапени те ни връзки със СССР, ОНД ,РФ. Сами нямаше да се отделим по причина , че имаше много купени руски клетки. И ЕС беше длъжен да ни помага. Най голямата работа в политиката е да се отървем от влиянието на Москва Кремъл.

42

Анонимен

преди 4 месеца

До USA SUPER КИРО НОФ Овчарят Радев ще поздрави стадото блеещи русофили.

41

До21

преди 4 месеца

Догодина като ти докарат над 100 хил сирийци и авганистанци от Европа не знам ти де ще бягаш

40

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

След годината на Жан Виденов, това е най-лошата година за България откакто сме "демокрация". Рушим паметници. Пращаме оръжия и боеприпаси на терористи, които убиват жени и деца. И за капак България се управлява от Делян Магнитски, забележете, който дори от американците е посочен за ултра мега корумпиран!!! По-долу от това няма накъде! Последствията от тези действия ще разберем на по-късен етап. Засега може да се радвате на масата със суджуци и торти.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Така нареченото "правителство" , го назначи Посолството. А разрива с Русия е следствие на действията на посолството. Или работата е "кои ми с-р-а в гащите?" .

38

ами да

преди 4 месеца

Никой неще диктатори

37

Отношения с агресор!

преди 4 месеца

Убиец на деца, майка и старци. Убиец и на руски мъже и жени! Разрив в отношенията с престъпници! Само моля, копейкаджиите, не приписвайте греховете на управляващите путинисти на гърба на Русия и руските хора. Костя, по това се различаваме.