105

Анонимен

преди 5 месеца

До Някй Ааа, недей така. Имало е 30тина лекуващи се ранени немски войници (невъоръжени) с един офицер. След като извършват "подвига" да ги изтрепят, комунделите съчиняват баснята за голямата "битка", която с водили с тях. Съвеетската армия ни е освободила от независимостта ни, каквато винаги е била задачата на армията на Русия в Бългрия.

104

Аййййй.....

преди 5 месеца

Като е паднала ....вдигнете я. Или ще искате разрешение от Путин?

103

Някй

преди 5 месеца

Може ли някой да обясни от кой и от какво ни освободи съветската армия, след като тук не е имало един немски войник. Съветската армия нахлу в България не за да ни освобождава от някой а за да ни окупира и да наложи комунистически режим !!

102

Анонимен

преди 5 месеца

То *** колкото и да е скъп за някои, заприличал е вече на развалина, по добре е да се махне, грози градинката и е опасен. Но, да се постави стилен Бг паметник и да не се разваля хубавата градинка или да се използва за нещо различно. И да остане всичко др както е, стилно е, само паметника да се махне. Но как без разрушаване на всичко останало ще стане, то едни жълти павета не могат да се наредят.:))

101

Анонимен

преди 5 месеца

Най-добре е на мястото на нелепостта да се монтират паметници на професорите Б. Филов и А. Цанков :)

100

Строител Предприемач

преди 5 месеца

Обещаха ми земята под паметника! Ще строя мол и жилищна кооперация на 30 етажа! Ако искате обадете ми се да ви продам някоя гарсониерка по 10 000 квадратчето! Много е изгодно, купете сега, че утре цените ще са други!

99

Някой

преди 5 месеца

При започването на втората световна война 1939 година, диктаторите престъпници Сталин и Хитлер са съюзници. Заедно нападат Полша и си я поделят, след което съветската армия напада Литва Латвия Естония и Финландия, но финландците ги прогонват като кучета от територията си ! Двамата диктатори са съюзници до 1942 година ! Така че не мисля че трябва да има паметник на съветската армия в София !!!!

98

Ликвидатор

преди 5 месеца

Бутаи те го тоя паметник наи на края стига приказки че чакат още много такива за бутане навред из нашета татковина

97

Анонимен

преди 5 месеца

До. Аз съм Националист. Жив и здрав да сте, на всеки може да се случи, но не бива да има крайности, това поражда др крайности, по този начин не се решават проблеми, а се задълбочават, национализмът е хубаво нещо, но без крайности, обичате Бг и народа, това е достатъчно, гневът е лош съветник, в хубава страна сте, късмет в живота ви.:))

96

Анонимен

преди 5 месеца

Аааааа, в България неонацизъм не щем, дръжте си неонацизма за вас и у вас, след като си го харесвате, паметници, също няма да събаряме никакви, не ни и трябва, ние нямаме проблем с паметниците, а с корупцията, бедността, престъпността и най-вече с алчността!

95

Загробски

преди 5 месеца

*** става на баластра и се кара за основа на магистралата.Метала в Аладин и отливките да се пазят за паметници на нашите царе и поборници на вярата и свободата

94

Дядо Соци

преди 5 месеца

До Аз съм Националист 131 Аз си живея в България. Мразя рекламите и Путин заради войната.

93

Анонимен

преди 5 месеца

До DerFuhrer И как точно ти "пречи" Русия? Изядоха ти десерта или баничката? Я стига смешки!

92

Анонимен

преди 5 месеца

До DerFuhrer, Никой не ти пречи, ако искаш и космическа ракета да си построиш и си я сложиш в двора, но паметника няма да го махаме, от неонацизъм, нямаме нужда!

91

Бутай МОЧА

преди 5 месеца

Веднага

90

Анонимен

преди 5 месеца

Почти всички държави са били заграбени,завоювани или попаднали под нацистка власт в Европа, историята е много дълга и започва преди създаването на нацизма и първата нацистка партия през 1917 година. Махането на паметника, означава, че признавате победата на нацизма и фашизма в Европа. Една от първите стъпки към Бандеровкия неонацизъм! Никакви паметници няма да махате! Пуснете им видеата с нацистките престъпления на "Десен сектор", "Азов" и др. нацисти, да видят нагледно какво означава неонацизъм

89

Благоевград

преди 5 месеца

Дайте ни го , ние ще го сложим на площада в Благоевград .

88

Наблюдател

преди 5 месеца

Първо оградата после паметника.На здраве !

87

Валери

преди 5 месеца

Този паметник е опасен както за физическото,така и за психическото здраве на нацията.

86

Анонимен

преди 5 месеца

До Аз съм НАЦИСТ. Човекът явно не живее в Бг отдавна, може би е позабравил някои думи, явно е искал да каже националист или ако има добър бизнес в чужбина, капиталист. Може да е пострадал рода му от соц режима и в бързината е объркал понятията. Е случва СВ, но нацист е лошо, нека види значението на думата.