54

Анонимен

преди 6 месеца

геьовете убиват човечеството защото не могат да раждат !!!!!

53

Анонимен

преди 6 месеца

19, 'колко от вас също пиете и карате и дали имате морал да съдите? Мисля , че знам отговора' -- за себе си знам че е 0, за теб видимо е повече

52

aa1820

преди 6 месеца

Пияни и дрогирани псевдо интелектуалци, артисти, общественици четат морал по телевизията на мизерния български изпростял народ. Закон, ред, справедливост са думи са на хартия! Всеки влачи и скубе от другия колкото може, кара през просото и си мисли че ще живее еечно, вместо да се огледа и да се опита да допринесе с нещо за общото благо - било то дори и с личен пример.

51

СЪВЕТ

преди 6 месеца

Иво, намери си свестна жена, направи си деца, намали пиенето....умен си, не губи уважението на почитателите си.....

50

ааааа

преди 6 месеца

глу***пак !

49

Нойзи поутихна!

преди 6 месеца

Стига с тая глупост, че тоя представлявал интелигенцията! Това е платен провокатор, промотиран в мисирските медии с пари от посолството! Интелигентен е дотолкова, че да вземе жена трета ръка с чалгарско излъчване и глас на баба яга като е пресипнала! За останалите му действия и бръщолевения няма какво различно да се каже!

48

Анонимен

преди 6 месеца

Некадърник.

47

Само бой ги оправя!

преди 6 месеца

Стависки беше лице на кампанията "Не карай пил".. не е ли това лицемерие и ирония на съдбата? Инвалидите може никога да не проходят или да се хранят сами, роднините никога повече да не се усмихнат, а починалите никога няма да се събудят. Малко им е отнемането на колите.. затвор и публичен бой с камшик!

46

Анонимен

преди 6 месеца

Такива като този ли съставляват интелигенцията? Той ли ще анализира важните процеси в обществото? Повече да не ми го показват по телевизора! Видя ли го, сменям канала! Животните са по-интелигентни от тях, защото не се напиват с алкохол и не се дрогират и в тази част не нарушават закона за движение по пътищата.

45

Този дали си вярва

преди 6 месеца

И дали ние му вярваме, това е "елита" на нацията и после кой светъл пример да следват децата, на кого да подражават, на пияницата дето ни навирате всеки ден, като писател или влогър, на убийците мутри "Бизнесмени" започваща всяка новина за тях, за простотията в Парламента и грозните сцени, на фолк певиците полуголи по телевизията и онова нещо полугейи *** от косна кого да подражават децата на кого. Давате трибуна да се "извини' поредния *** просто вие кажете на кого да подравават децата

44

Анонимен

преди 6 месеца

Абе Ивайло що вместо сега да редиш разни бисери, не помисли преди да се качиш пиян, че може да убиеш някое дете. А уж минаваш за интелигентен. Ама интелгентността не е само надути е лакирани приказки по медиите, да те видят всички колко си готин и оригинален, а и това което правиш в ежедневния си живот.

43

Предатели с Пералня

преди 6 месеца

Tи си излежи 3-те годинки и си плати BMW-то (подозирам, че като повечето подобни "тарикати" не е на твое име) пък после нека си те е срам цял живот - има за какво!

42

Анонимен

преди 6 месеца

И това е част от така наречения 'елит' на обществото! Този 'елит' мисли само за себе си. В домовете си да правят със себе си каквото си искат, но защо излизат и застрашават живота и здравето на другите, като карат пияни? Нали претендират, че са най-'елитните', най-'моралните', най-'примерните', 'отговорни' и 'съвестни' граждани, които служат за 'пример' на всички останали? Те са пример, но за това как НЕ трябва да се постъпва!

41

Анонимен

преди 6 месеца

А кой ти плати масрафа?Марчето ли?Пак ли тя ще ти купи нова кола?

40

Анонимен

преди 6 месеца

На площада трябва да организират телесни наказания - бой с еластични дрянови шлибалки на голо /много болезнено/. Осъждат ги да им бият 25, но им бият 15, а другите 10 запазват по сметката на провинилия се да се добавят за следващия път. Това са прилагали на остров Ман особено за млади оффендъри /престъпници/. И много малко от битите повтаряли! нивото на престъпност било почти нулево. В България, дето по 10 пъти ги хващат и пускат за кражби, хулиганство, домашно насилие... бой к няма да повторят

39

Анонимен

преди 6 месеца

Много гнусна пиянка е тоя псевдоинтелектуалец.

38

Василев

преди 6 месеца

Това че всеки известен пиел не е престъпление, а престъпление е когато застанеш зад волана пил, защото застрашаваш живота на други хора и собствения си!Това те прави известен безотговорен и подъл!Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!

37

Анонимен

преди 6 месеца

Еми то си е за срам.Айде сега продължавай да се мислиш за много важен и ерудиран.

36

Анонимен

преди 6 месеца

За пръв път чувам за този. Някакъв "wanna be известен" ли е или?

35

Анонимен

преди 6 месеца

Тъй наречените известни в България до един пият, друсат се и какво ли още не. По-находчивите обече поне не шофират в нетрезви състояния. Повечето си мислят, че света се върти около тях и най-надменно и егоистично си правят каквото поискат.