4

Мишо

преди 7 месеца

Абсолютно безсмислена статия! Нищо няма в да се промени дори и в далечно бъдеще! Крадени, счупени, бракувани, ударени, разпарчатени, наредени както искате ги наричайте но дъртите счупентии ще продължат да бъдат вкарвани. Явно лобито на тези с колите си плаща на правилните хора и всичко е наред. Ситуацията е такава от години! Масово в страната се карат коли без DPF, катализатор, замърсява се въздуха, дават се държавни прегледи. Абсолютно безумие! После печките на дърва виновни. Само глупости!

3

Анонимен

преди 7 месеца

Още преди десетина години мои познати изгърмяха така,с купени от автокъща в София,регистрирани автомобили. Интересното беше че и в двата случая, бяха внесени, регистрирани в кат Пловдив и след ден два пререгистрирани в София.Сега като ги гледам по телевизията има доста пловдивчани, явно тамошните КАТерицu ,са налегнати от тежки кредити и със смешната милицифайска заплата няма как да се плаща ипотека от милион и лизинга на лелината есовица.Без *** на държавна хранилка, това няма как да се случи

2

Анонимен

преди 7 месеца

Юриста не знае ли, че има полиция и тя чрез разследване да стигне до виновника вместо да се "съдят по верига" и юристите да прилапат много парички.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Да ние ще ги съдим добезкрай ,понеже вие неюоже да хвамете 10 мошеника от квартала и да ги осъдите на по 10г затвор.