73

жорето

преди 7 месеца

Шопът е *** но упорит /в простотията си/. Е като ви управлява шоп кво искате бе провинциалисти

72

уж

преди 7 месеца

До Софиянеца дано, ама надали си Софиянец, като ти чета изказа и размислите, а и правописните грешки!

71

gogo

преди 7 месеца

Или нещо е сбъркано в държавата, или просто няма държава. Госдин посланик - вашето мнение

70

До Софиянецо

преди 7 месеца

Държава и просперитетне се градят с работа за антибългарски американски НПОта и за чужди национални интереси! Еничарин такъв!

69

да излизаме

преди 7 месеца

и измитаме тези нежни същества с претенции, кокчето , раницата, тротинетката, дошъл от дълбокия прованс и дава мнение, ами не , не сте се рафинирали, колкото и да ви се иска, отивай и копай картофи, по ще ти се получи, не да казваш на миньори, че са плъхове, отивай развивай зелена био продукция, натурена естествено от теб и си я яж!Стига позьорство, ние пък ви търпяхме на жълтите павета да пиете бири, уж стачкувайки доста дълго!

68

затворете,

преди 7 месеца

спрете шалтера на жълтопаветните нежни кокчета,да видим как ще си зарежда електрическата кола, закупена на кредит, как ще си зареди лаптопчето, за да работи и изплаща апартамента си на кредит, как ще си зареди телефончето, за да му укажат какво да драска по форумите, аман от нови съседи "модерни-зелени" в София, потрес!

67

Доумнокрасив Софянец

преди 7 месеца

Ае умнокрасив, Как се гради Държава и просперитет без енергия и индустрия?!!! Айсе обясни!! С колелета с въртящи хамстери ли?

66

Софиянец

преди 7 месеца

Предишният всенароден протест беше от стотина души, които искаха най-вече да спасят паметника на съветският окупатор. Чакаме автобусите за да видим поредният "всенароден протест". Виждали сме и няколко "народни въстания", които завършиха печално! Държава и просперитет не се градят с протести и въстания, а със закони, работещи институции и много, много работа! Протестиращи и въстаници не ни трябват!

65

Абе умнокрасиви

преди 7 месеца

Като затворим АЕЦ, Тец и мини откъде мислите ще идва тока? От чужбина!!! На тройна цева!! Или ще върти един хамстер колело да ви зарежда телефона?

64

Българи

преди 7 месеца

Утре като импортирате скъп ток от чужбина и закриете и предприята и индустрията ОЩЕ ке загубят работните места! А Всички (!!) ще плащат 3 пъти по скъп ток! Знам че политиците и ботовете на грантове при Америка за България не ги интересува а вас другите????

63

Анонимен

преди 7 месеца

Всенароден Протест! ППДБ ще счупят държавата!

62

БГ

преди 7 месеца

Стойте цяла зима ако искате на магистралата. Нали си има обходни пътища. Ама ми се струва, че като се развали времето ще се пръснете като битълсите!

61

Германия

преди 7 месеца

При нас Зеления Преход се провали! Без руска газ и АЕЦ купуваме ток от Франция! Правителството иска да вкара нав данък за субвенциониране на скъпия ток за индустрията! Но..чао чао индустрия!!

60

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя протест вече стана безинтересен и безсмислен. А блокадите на магистралата досадни.

59

Анонимен

преди 7 месеца

След затварянето на Мариците, което се планира веднага още от следващата година от правителството на ПП и ДБ токът ще стане 80 ст за киловат час. За сравнение сега той е 20 ст на киловат час. За това са протестите и който има акъл ще го разбера. Ако Денков и Кирил Петков не изтеглят плана всички ще стоим на студено и тъмно още тази зима.

58

Германия

преди 7 месеца

Глупав народ! Тук Зеления Хреход се провали и си отворихме Тецовете и мините отново! Лъжат ви като бели индианци!

57

До 58

преди 7 месеца

Абе откъде и за колко мислиш че ще купуваш ток като закрият енергетиката в БГ? От Украйна или от Турция !

56

До 58

преди 7 месеца

Не! Те искат да купуваш турски домати за 60 ст!!

55

Анонимен

преди 7 месеца

Искаме да си продаваме доматите по 20лв/кг . Ако не ги купувате ще затворим някоя магистрала.Това вече не се търпи да си продаваме доматите на безценица .

54

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 51 "Ако има нужда ще работят..." __ И КАК СИ ГО ПРЕДСТАВЯШ - ЧАСОВ РАЗХОД НА ПАРА 300,500,1000 ТОНА - ДА НЕ МИСЛИШ, ЧЕ ТОВА Е КАФЕНИКА НА КОТЛОНЧЕТО ТИ??!!!...