73

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 81, браво! И занапред давайте все в този дух!

72

Анонимен

преди 8 месеца

Аз съм на 12К, а жена ми е ейчарка на 8К. Общата ни печалба месечно в семейството е 20К. Всички в нашето семейство сме на джипки, аз съм на джиели 4матик, а жена ми е на кънтримен.

71

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 79, нека не определяме кой какво знае и не :) Печеленето е част от добрия живот. Няма как да го отречеш. Данните са от заплатомер. 10% бедни си е в реда на нещата. Не е само в България по този начин. Освен това мисля, че 80% в България притежават собствено жилище, което автоматично ги вади от графа бедни! Не може да притежаваш имот за 70 000 евро и да твърдиш, че си беден.

70

Анонимен

преди 8 месеца

До 76. Живей си с илюзиите. Добър живот не означава, че печелиш еди колко си. Така и няма да се научите.

69

76

преди 8 месеца

изписаната сума е грешна. Ударил съм тройката 2 пъти! Коректната сума е 1039 лв.

68

...

преди 8 месеца

най- важното за българина е ламарината. това е по- важно и от водата и от хляба.

67

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 74, не. Не значи, че не съм видял нищо. Значи, че хората около мен са добре. Имайки предвид, че 10% печелят под 10339 лв...... смея да твърдя, че хората имат :) Ако ти виждаш само много бедни хора, не значи, че си видял много :) значи, че обкръжението ти е такова :) Има разлика, нали?

66

Анонимен

преди 8 месеца

Туканканана както винаги нарочните писатели обясняват кой знае защо че не сме бедни. Абе всеки си знае за него си и няма нужда да ме убеждавате че не е така както е. Другите пъл са се разлизингували и обясняват колко пари на ден му струвало и било евтино - като те изпращят лизингуването отива на кино и ако нямаш парици колко ли ще ти струва ?

65

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 73. Просто не си видял нищо и знаеш нищо затова така ти изглежда.

64

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 72, всъщност хората живеят доста добре и домовете им имат доста модерен вид. Може да си е и моят балон, но имам усещането, че ако някой живее в коптор, то е защото му харесва, а не от нямане.

63

Анонимен

преди 8 месеца

Едно време за турци и араби казвахме:Живее в хралупа ама кара мерцедес.Явно България вече е населена само с такива.

62

не сме най-бедните

преди 8 месеца

Направете данъчната система като в САЩ, и сивата икономика ще избледнее.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Най-беден е Народа 90% , другите 10% са Приказно богати - Опраскват Всичко- Милионери и Милиардери ! кви нови коли Бе ? -вече имат острови,офшорки,палати,хотели,самолети яхти и всичко това законно Награбено !

60

Реалист

преди 8 месеца

Ами когато ръста е от 1 на 5 коли, това е 400% ръст, което е повече от варианта покупките да се увеличат от 300 хиляди на 360 хиляди, което е само 20% ръст. Та така и с България. Защо не дадат какви са данните на човек от населението, за да се види, че сме много далеч след останалите държави в Европа?!

59

Име

преди 8 месеца

До БЪЛГАРИН 66, На запад не е по-различно, че и е още по-натрапчиво! Докато очите са отворени, няма да се промени природата на човек.

58

Бай Илийчо

преди 8 месеца

Ду 66 От завиждате на нази селяните тва нимоа дъ разбера?

57

БЪЛГАРИН

преди 8 месеца

ТАКА Е ,ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНО СЪС СЕЛЯНИ ,КОИТО ГЛЕДАТ КОМШИЯТЯ СИ КАКВО СИ Е КУПИЛ И ТОЙ ДА НЕ ОСТАНА НАЗАД КУПУВА ЛИ КУПУВА

56

Смехотворно

преди 8 месеца

3400 нови коли се регистрират сигурно на час в Германия. На нас ръста ни е от 2000 на 3000 на месец. Златен ръст, златен стандарт, богат народ, богата държава...

55

Анонимен

преди 8 месеца

До Гогич, абсолютно! Освен това не зная какви са тези бедни с минимум един апартамент.

54

до 54

преди 8 месеца

Аз без дистроник не мога да живея. Да не говорим без камери за предно, задно виждане и птичи поглед- кеф. Обдухване на седалки- задължително. Масаж- също. Кое да ме разсейва?! А за торк векторинга да не говорим- несравним кеф при шофиране, особено на сняг. От 2017та насам новите коли не са това, което бяха. Вече всяка среден клас марка има премиум екстри.