121

ДС-КМЕТ НА СОФИЯ..?

преди 10 месеца

КАК ВИ ЗВУЧИ...??...... АЛОО УМНИЦИ...... ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ ГЛАСУВАХТЕ ЗА МАЯ МАНОЛОВА ОТ СПИСЪКА...... ПОСЛЕ ЗА РАДЕВ ОТ СПИСЪКА....... ВАСИЛЕВ КАЖИ НЕЩО ПО ВЪПРОСА.....

120

Анонимен

преди 10 месеца

Рано или късно всеки един човек си плаща за греховете... Първото правило от което трябва да се води Човека е "Да не прави на другите хора това което не иска да направят на него...!"

119

Анонимен

преди 10 месеца

Какво става, приеха ли Украйна в ЕС? НАТО даде ли карта коя част от Украйна влиза в НАТО?

118

Виолета Якова

преди 10 месеца

А, кои са укренските фашисти от миротворец, да почна да им пръскам черепухите.... магаренко, страх ли те е... Всеки ден, ще умираш нац предателю... ===)))

117

Крундел

преди 10 месеца

който подкрепя терористични организации, в случая с елемент на държавност срещу пари, трябва да е на ясно с рискът, който носи подобна подкрепа, ако е па без пари, като повечето кремльб0тове из форумите няма риск, освен от освидетелстване и жълта книжка..

116

Анонимен

преди 10 месеца

Аз нямам нужда от този списък да знам, че тези руски мекерета вътре са за санкции, Радев там ли е, неговите съветници там ли са?

115

Василев

преди 10 месеца

А не виждате ли някаква връзка на всички лица в този списък, как всеки ден периодично обикалят различни медии и подкастове, канени и си получават хонорара освен и професионално там където си изкарват прехраната???Това не вили прави впечатление и не ели част от хибридната война в България, която разделя българското общество още повече???Това не ви ли прави впечатление???Агент Илайджа Маркъс!ЦРУ!!!

114

ПУТИН ИЗВАДИ НОЖ

преди 10 месеца

ДЯДО"ПОПЕ"....

113

Анонимен

преди 10 месеца

Елена Йончева е била вече в този списък заради документални филми за Майдана. Заличена е един път след като оповестява в Брюксел, че е в черен списък на Миротворец. От Брюксел изпращат пакт или не мога да си спомня как се казваше документа, с който предупреждават Украйна да закрие сайта.Сега отново е в черния списък.Какво ще предприеме министъра на войната Тагарев? Той орева орталъка, че един мъж го заплашил във фейсбук, а за черния списък се прави на приятно разсеян.Това не е ли двоен стандарт?

112

ОТЕЦ БОРИС

преди 10 месеца

КАК НЕ ВИЕ СРАМ МИРОТВОРЧЕСТВОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЛИЕ?КОЙТНОЖ ВАДИ ОТ НОЖ УМИРА АНАТЕМА ВИ АДОВИ ИЗЧАДИЯ БОРЕТЕ СЕ ЗА МИР

111

Анонимен

преди 10 месеца

Още една причина украйна да бъде заличена като държава.

110

Василев

преди 10 месеца

Спокойно бе русофилски дребни хибридни мишки, никой няма да си хаби куршумите и цялостна организация, за да ви ликвидира!Там са други лица най-вече от руските среди, генерали и кремълски сатрапи свързани с масови убийства и варварщина в Украйна!А вас ви сочат като лица поддържащи един агресивен шовинистичен режим, за да станете резил на цяла България, не че вие досега не сте се доказали като антибългари и копейкаджии, сами търсещи подаяние и признание от Кремъл!Вие сте в сайта за забавление!ЦРУ!

109

Анонимен

преди 10 месеца

Сега какво стана, смелите български русофили които убиваха под път и над път укронацисти, бендеровци е евролибеpacти, хвърляха наляво и надясно сармати икинжали и посейдони, напълниха гaщите от едно включване в някакъв неизвестен украински сайт.

108

Анонимен

преди 10 месеца

Еееее най-накрая и Вигенин да влезе някъде, все на него му влизаха

107

Анонимен

преди 10 месеца

Хора попаднали в този списък биват убивани. Ще е интересна липсата на реакция на мижитурките от псевдо-правителството.

106

До 101

преди 10 месеца

Украинският посланик е последна дупка на ...балтона. Тази организация се управлява от Съединените щати. Дори сайта показва адрес на седалище Ленгли, Вирджиния (където се намира централата на ЦРУ) и Варшава, Полша.

105

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 101 Тоя пък ще вика украинския посланик за да му се кара за лошо отношение към българските рашиcти.

104

полк. Марков:

преди 10 месеца

"Някой досеща ли се защо Русия се обръща към САЩ по този въпрос, а не към Украйна? И ако въпросните "миротворци" са всъщност наемни убийци от цял свят, координирани от САЩ с цел ликвидиране на чужди граждани от цял свят, това не е ли тероризъм?"

103

Анонимен 11

преди 10 месеца

Василев,изглежда не си разбрал,нищо,за списъка "миротворец"вписаните са за физическа разправа,като врагове на зелевски

102

До 87

преди 10 месеца

Хахаха, западът ти виновен, че соца ни направи бедни...Куба, ако не беше остров никой нямаше да остане...