317

Анонимен

преди 10 месеца

Не ви щем вече. Мутрите напълниха плажовете с чадъри и шезлонги, няма къде да паркираш, всеки те скубе яко. Да отидат в Испания да видят как се прави и как има място за всички, спасителите едни млади момчета, а полицията цял ден е на плажа и те защитава. В една съседна Гърция пак са го измислили всичко да е в удобство на туриста и да се върнеш догодина пак.

316

Анонимен

преди 10 месеца

Аз обичам родното море, но точно Созопол да се възхвалява...Има някои уникални неща, но негативните са много повече-не дружелюбно население, арогаттни и алчни ресторантьори и хотелиери, прашни улици, скъпо тия..

315

леле какво падение

преди 10 месеца

И бременна жена закарали,явно много са го закъсали за широкопръстия български турист.Кръчмите се пълнеха от българи,лидълите и т.н с чужденци,вкл.англоговор.Поредната такава статия,показваща безпомощността на варварите, заграбили и съсипали Черноморието е миkиатюрна компенсация и радост за нас потърпевшите.В Барселона плажът няма един концесионерски или хотелски чадър и шезлонг,българите освен в Гърция и Турция ит.н. ходяти на още една-Албания-красиви плажове и евтино.Самисигоизпросихте,гадове!

314

DDD

преди 10 месеца

Кмете,кмете - тъпо!Морето чисто ама като излезеш на плажа и в града *** до *** и не само в прекия но и в преносния смисъл.

313

Общ

преди 10 месеца

В момента съм в Ставрос. Пред хотела има коли с най-различни рег.номера. Интересно, какво правят чак тук хора от Белград, Брашов, Тимишоара, Сибиу, Краков?! На всички тия българското море им е било много по-близко. Защо ли не са отишли на чистата вода и прекрасните условия....

312

Чудесно,радвам се

преди 10 месеца

Каква бутафория!Под команда като на пионерски лагер храбро влизат и излизат в морето, а на заден план се вижда кретото малко плажче,цялото набучено с концесионерски чадъри,които по закон трябва да са не повече от 1/3 от плажа.То хора няма,щом мутрата се моли,обаче чадърите по 60-70 лева на ден за четиричленно семейство са там по целия плаж.За същите пари на ден водя семейството в Анталия- в четиризвезден хотел,ол инклузив,с подсигурени чадъри,шезлонги плюс самолетни билети дотам и трансфер.

311

Анонимен

преди 10 месеца

Помня преди 10год спираме в созопол сваляме багажа излизам и гледам няма колата няма и 5мин дигнали колата. от тогава не съм стипъл на море в България!

310

хахахха

преди 10 месеца

Защо?Да напълним гушите на мутрите- концесионери, на политиците, бетонирали карсивото Черноморие, в пъти по- скъпо от хиляди други възможни прекрасни морски дестинации, с несравними с мизериума по нашето, сътворен от алчните мутрии и политици. А точно пък в Созопол НЯМА СВОБОДНА ЗОНА, винаги с палеше колата и се ходеше на аркутинския плаж. Миналата година,в Бяла, в една най- обикновена непретенциозна кръчма ни взеха 20 лева за "овчарска" "салата"-3парчета крастав.,2п.домат,и няколко люспи имитир

309

ХАХАХАХА

преди 10 месеца

Е, то само в морето не сте заболи концесионерски чадъри, как да дойдат хората?Българите отдавна ни изгонихте,НО защо не ревете сега на любимите си руснаци,поляци,които се вържата нагло и арогантно,или клетите украинци,които не искаха да мръднаг от морските курорти и често и в ресторантите не са си плащали сметките,ни ревяха сервитьори миналата година.Още миналата година нагоре по С.Черноморие почти не се чуваше българска реч, айде ходете им се молете на любимците.Българите казахме СБОГОМ!

308

Анонимен

преди 10 месеца

АКо ще кафяв флаг да имат не тъпвам там.

307

Анонимен

преди 10 месеца

дайте да се стегним и да тръгваме към морето кой квот е спестил да отиваме да им помогнем супичка 20кинта тараторче 14 няма проблем важно е мутрите да са добре

306

Анонимен

преди 10 месеца

Хей мутри, върнете морето на българският народ! Кмета също изглежда като бос на ВИС.

305

Дедо

преди 10 месеца

Това ми прилича ,на сцената от филма Челюсти. В нея кмета на града ,караше шерифа и други важни личности ,да плуват в океана,за да видят туристите ,че е безопасно и голямата бяла акула няма да им отхапе краката.

304

Анонимен

преди 10 месеца

Приятел нямам идея за какво говориш. Не обичам да ходя на море в Бг. Просто ти казвам че заради такива като тебе пътищата са леш от коли, коли, коли. Няма спокойствие и природа заради такива амебби като теб

303

GREECE KOSMOS

преди 10 месеца

Гърция се моли на българите------да не идват в Гърция..КРАДЯТ РИБАТА НИ ОТ МОРСКИТЕ ВОДИ, + И ОТ ЯЗОВИРИТЕ, ОТ РЕКИТЕ...ЗАМЪРСИХА НЕСТОС И СТРИМОНАС .УБИВАТ ЖИВОТНИ, СЕЯТ ИСЛЯМ И ПРОСТОТИЯ .

302

До Анонимен

преди 10 месеца

Задръстен, за 4 човека пак ми излиза по-евтино, по-комфортно и по-удобно да си направя екскурзия, отколкото да платя у нас по 90 евро на човек, да ме разходи със смърдящо на пот дрънчащо такси на 40 километра, че да ме разходи из тотално необлагороден български "туристически обект". И не си ти тоя, който ще ми обяснява как да си харча парите и как да почивам. Дори в България навъртахме по 300 километра встрани от прехвалените ви курорти, като си плащахме за 10 дни ол инклузив. Бегай за лютеница.

301

Ставрос Неархос

преди 10 месеца

Незнам, но знам че Гърция(Еллада) приеха зверски закони спрямо чужденстранните МОРСКИ МАРОДЕРИ В ТЕРРИТОРИАЛНИТЕ ВОДИ НА ГЪРЦИЯ (най-вече българските навлеци и невидели морски террористи)..Миналата година на 17 август сгащиха в град Превеза на Ионийско Море, един нагъл българин и му конфискуваха незаконния риболов и яхтата му, и го тикнаха за 2 години еффективно в затвора в Ларисса....ГРЪЦКАТА МОРСКА АМИНИСТРАЦИЯ КАТО ВИДИ БЪЛГАРСКА КОЛА с НОМЕРА от БГ-- И Я СПИРАТ ВЕДНАГА ЗА ПРОВЕРКИ И КОНТРОЛ.

300

До Анонимен

преди 10 месеца

Сладур, даже тираджиите не почиват у нас. Доколкото разбирам, ти ако не се навреш в мазето да броиш компотите и лютеницата, останала от миналата година, не го броиш за почивка. Затова не ходиш извън България, щото иначе ще видиш нещо ново, а то може да не ти понесе. Затова сам си бичиш пеша до промоциите, че газта скъпа, и береш домати от градината пред блока, за салатата. А комшията ти носи някаква пърцуца, че за друго не стигат помощите за безработни и стотинките от коментарите ти.

299

Анонимен

преди 10 месеца

Тва па да отидеш на море, да си карал 500-600 км, и после като си там да навъртиш още толко за разходки ми ти си некъв много спрял. Ти после ще имаш нужда от почивка от почивката ти ве умен. Отделно правиш излишен трафик и напрежение.

298

Анонимен

преди 10 месеца

При тая финансова криза само за море мисля, не сте добре