166

Анонимен

преди 11 месеца

До 190, силно съветвам ти да го направиш :) Данните са там. Явно и това не ти се отдава ;)

165

до 187

преди 11 месеца

Силно съветвам да отвориш отново сайта на НСИ И да сметнеш някои неща. Лек жокер. Топ платците на данъци у нас на 95% не са на трудов договор, а ако са на такъв, паралелно са собственици на фирми и работят по Б2Б модел. Като резюме- около 250 000 души у нас изкарват над 120 000лв. годишно. Данните са пред теб. За домашно ги смели. А за повишена трудност- има ги и изтеклите данни от НАП и там можеш с малко аналитичен ум да видиш доста (макар и бая остарели и с ниски цифри, ще видиш доста).

164

куха лейка

преди 11 месеца

Най-бедни сме в Европа,тази умница иска да ни направи най-бедни в Евразия.

163

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 186, 23 000 души в България печелят над 121 000 лв. на година. Смятай си колкото искаш :)

162

Анонимен

преди 11 месеца

Добре,не вярваме на сайтове за обяви,не вярваме на статистиката а на кого да вярваме?Според НСИ от около 2.5 милиона заети,около 150 припечелват над три бона месечно,ами както и да го погледнеш бедни сме като църковни мишки и не виждам как някой ще се запъти да работи тук при положение че в Европа доходите са в пъти по високи.

161

Анонимен

преди 11 месеца

До 182, това, което не понасям в БГ обществото е мрънкането, нищоправенето и нищоставането! Това, което харесвам в обществото ни е как седи отстрани и му текат лигите по успехите на знаещи, можещи и успяващи! Както казах и по-долу: момичетата и момчетата в ИТ сектора са знаещи и можещи :) Учат и се развиват! Заплатите отговарят на уменията им! Така е честно! От друга страна е яко да тролиш тро ло ве ;)

160

do 181

преди 11 месеца

Те трактористите до един сте бизнесмени, бре ахахахахахаха. Имал бизнес. Питаш го какъв бизнес има? Он кара тракторо по полето ахахахахаха. Жалка картинка. По цял ден кисне на центърО на селото и чака работа. Бизнесмен от класа!

159

до 181

преди 11 месеца

Налягай парцалите над трактора и не се бутай при батковците с парите, моля. Само се излагаш. Личи си отдалече, че си бедняк, имащ се за милионер.

158

до 177

преди 11 месеца

Един тракторист на времето така ми спореше в центъра на селото до София, в което имам вила. На велик се правеше. Какъв бил той, какво имал. Младите какви били. Докато не разбра, че аз, програмистът на 33, купих 1220 декара ТКЗС и ниви наоколо. Смях беше. Сега пак се има за велик де- разправя как земите са негови. Хвърлям му там стотинки да оре (не че не мога да купя автоматичен трактор, ама няма смисъл от такава инвестиция, че гледаме храната за себе си и отбрани клиенти).

157

Анонимен

преди 11 месеца

До178 И ти ли бре Бруте(Смешнико),недей дрънка глупости,въртял бизнес,та офертата важи и за теб,стотачка срещу бибитка,ама качествена!!

156

Анонимен

преди 11 месеца

Масово на нашенецът като му кажеш еди кой си колко взимал и гледа някакви сайтове за обяви и полага огромно усилие да те убеди как не е така. Хубаво де, ама и долу е казано как в ИТ сектора едно на ръка не се търсят заплати из сайтове за секретарки и второ- от 3ма 2ма са фрийлансъри, демек работят за себе си, паралелно на трудовия си договор. А някакъв текезесар, дето с 30-40к (а може би бая по-малко) месечно се мисли за милионер да напада програмисти, е тотален смях.

155

Анонимен

преди 11 месеца

До 177, много злоба. Много :) Пъпчивите охлюви ви скриха шапките, а вие пиянките от пред блока... едвам я докарвате за парцуца. Еми съдба! така е честно!

154

до 171

преди 11 месеца

Кой говори за заплати? ИТ хората работят през собствени компании за клиенти. Демек върти се бизнес. Иначе долу са ти казали в този сайт какви обяви има. А иначе колегата долу е прав- един от най-големите земеделски собственици у нас е ИТ спец.

153

До-175

преди 11 месеца

Явно,спорът с безработни пъпчиви голи охлюви като теб е излишен!Можеш да приемеш офертата на по долу списващият и да се наредиш и ти за *бибитка* защото явно нямаш други препитание

152

Анонимен

преди 11 месеца

До 175, хайде сега да не вземеш да му кажеш и сайтовете с големите заплати, а? Да се оправя както може ;)

151

До тази на снимката

преди 11 месеца

С тези заплати кой ще внесете да ви работи ?

150

До Иван

преди 11 месеца

Ванка,предлагам ти нещо по добро от това тролене,а именно,стотачка срещу качествена бибитка?Пробвай,по добре заплатено е!

149

Иван

преди 11 месеца

Програмист съм на 80 хиляди лева месечна заплата. Имам 4 години трудов стаж, т.е. съм на 22 години. Очаквам като стана на 32 години да работя за 160 хиляди лева чиста месечна заплата. А вие, въшкари, може само да ми завиждате.

148

До 167

преди 11 месеца

Първо,пъпчиво пуберче,не знам какво си накупил като земя,ама ще ти трябват поне три живота за да успееш да се оземлиш колкото батя си!Второ,относно заплатите във България,направих си набързо труда да погледна какво се търси и колко се заплаща за свършеният труд,ами най големият сайт Джобс Бг показа,че от 43400 обяви в едва 2100 или около 5% се дават някакви прилични доходи или казано над три хиляди лева,та пак те питам кой и откъде ще дойде тук срещу това мизерно възнаграждение?

147

Бай Спиро

преди 11 месеца

Работовземателите харесват отчаяни хора които плащат наем, заем и имат малки дечица. Ако отидеш на интервю за работа със самочувствие на експерт, който си търси цената за труда, любезно те отсвирват.