126

Анонимен

преди 1 година

Заради този *** на снимката се трият коментари. Аз написах че е красавица - пак трият .

125

Анонимен

преди 1 година

Вън!

124

Тон

преди 1 година

В момента България не е на българите,бифшите руски.***.сега са американски *** ипоече от 70процента не желаят ничия зависимост ние искаме неотралитет,и ако преди нещо сме могли да правим,то сега нищо !

123

Сбогом

преди 1 година

Колкото и да ти се иска другарко ти не си Българка ти си просто/а рускиня. Същото е и за твоите ръководители в кремъл те не се западняци нито американци те са просто/и руснаци. Спрете постоянно да говорите и да гледате ЗАПАДА И САЩ!!! Нали уж деня на русия....но изглежда, че няма с какво да се похвалите и недипломатично и ГРУБО се намесваш в ЧУЖДИ работи! Това твоето не е дипломация и за това НЕЗАБАВНО НАПУСНИ БЪЛГАРИЯ!!!

122

Нане

преди 1 година

Мачкай Митрофанова, продажната краварска грантаджийска съсмет.... ===))) 90 процента от Народа Български е с Теб....

121

Пфууу

преди 1 година

Ето го походът за мир на копейкин...когато крещеше, че ще има мобилизация. Ето от къде е тръгнала ЛЪЖАТА...и народа се върза...всяка ЛЪЖА тръгва от русия!!! Е вервайте му на този руски POБ!!!

120

До fuck yourself

преди 1 година

А ти руснако давай акъл на ленчето....че са й изтрили много мозъчни клетки

119

Анонимен

преди 1 година

Рашистите нямат нищо общо с любовта към родината. Това не са патриоти а жалки руски роби. За такива ви смятат и руснаците. РОБИ. Нямате никакво уважение към прадедите ни. Имитирате "патриотизъм",но забравяте, че нямаме НИТО ЕДИН БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ КОЙТО ДА Е РУСОФИЛ. НИТО ЕДИН. Второ, царство Русия и цар Николай изпращат войски в България, не ссср, не путин. На болшевиките които робувате, същите са избили семейството на човека взел решението да помигне на България. Изрожденците са прости

118

Тон

преди 1 година

НАТО и ЕС е вредно за България ,всичко останало са красиви приказки!

117

Малката копейка

преди 1 година

Не бих!

116

Копейкин

преди 1 година

Ей, накрая да пишете нещо и за любимата която ми дава мокри сънища

115

Ехооо

преди 1 година

Тук пишещите руснаци да не заплашват с 1944г. БЪЛГАРИЯ Е ЕС И НАТО!!! БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ!!! руската окупация е помним и няма да позволим руското племе обратно в Родината ни!!! Живейте си в необятната руска простотия!!!

114

Русия е САЩ

преди 1 година

САЩ е Русия. Путин е васал на САЩ. Руснаци и украинци загиват в името на САЩ, Нов Световен РЕД. А България се чуди на кой да слугува.

113

Анонимен

преди 1 година

"На събитието присъстваха лидери на политическа партия "Възраждане", както и български социалисти, ветерани, представители на много български обществени организации, на Българската православна църква, учени и културни дейци." --- Е как така само Възраждане се спомена . А кой бяха другите бе мисиркоооо? Ах гиди маймунки мръсни.

112

Анонимен

преди 1 година

Копейката ходи да козирува в руZkoto poсолство

111

Митрафонова е САЩ

преди 1 година

Русия е подчинена на САЩ. САЩ е Русия.

110

Няма Европа.

преди 1 година

Европа е САЩ и подчинени Китай и Русия. Няма Европа, Европа загина, подчинена на Глобалният Финансов Капитал. Глобалният финансов капитал няма Родина. Неговата Родина са власт, пари, КОНТРОЛ. Цифров Концлагер. Цифрово евро. Дигитален свят, в който чавеците са номера и цифри. Мечтата на финансирания от Глобалният Капитал, избил над 60 милиона ВСВ.

109

Незабавно

преди 1 година

Изгонете мутрофанова. България не е руска губерния и тази няма право да се намесва и да коментира каквото и да е във връзка с вътрешната и външна политика!!! Тя е персона нон грата!!! България е ЕС и НАТО!!!

108

Нане

преди 1 година

Партизаните яздиха софейската фашистка съсмет през 44 та, както намерят за добре.... Време е и ние да я пояздиме краварската фашистка софиенска съсмет, както намерим за добре...

107

Факт

преди 1 година

България е в ЕВРОПА и няма да излезе оттам...но русия ще се свие в азия...там Китай да се оправят!!!