85

Анонимен

преди 11 месеца

Мащабна акция издирва живия брат Галев. Имало вероятност той да е вкарал Ангел Христов в България. Яко са се филмирали покрай Дерменджиев.

84

аа1820

преди 11 месеца

Един престъпник влиза мъртъв, ама с фалшив паспорт, друг прокурор издирван излиза с детето, *** без декларация.....Дерменджиев, шамандуро, не ставаааш!

83

Анонимен

преди 11 месеца

принципно е логично. Така ще бъде погребан тук.

82

Анонимен

преди 11 месеца

Вече сме готови за Шенген, няма как да не ни приемат.

81

Ханко Брат

преди 11 месеца

Стига бе браат

80

Слжбите са пробити!

преди 11 месеца

Абе ясно е,че МВР търси оправдание,ама поне той ли е?

79

Философ

преди 11 месеца

Щом вътрешния министър си служи с теорията на вероятностите нещата са под контрол гоЕбба . Разграден двор всеки си влиза и излиза с помощта на МВР и само министъра хал хабер си няма. Държава слънце как да не живееш в нея.

78

Анонимен

преди 11 месеца

И да го намерят тоя дето е издал смъртния акт,ще се окаже че е роднина с Прокурора,а той от своя страна с"тука има,тука няма"ще замаже положението с кал и слама и хоп и"агнето цяло и вълкът сит"Надежда всяка оставете8Тук е държавата на,трите маймуни"не видях,не чух,не знам"(трите власти)Който не вярва да пита Пепи Еврото,ако духът му е още в тялото му,де.

77

Анонимен

преди 11 месеца

Може да са го пуснали с дрон.

76

Анонимен

преди 11 месеца

Мафията си има само един закон"омерта"и другите закони не я интересуват.Те са за простосмъртни. Затова простосмъртните ходят по съдилища и пълнят бюджета и джобовете на Съдий, Прокурори, Следователи и адвокати.Чудото е,че мафията е по добре уредена от Държавата,затова и понякога тела се разхождат без дух и дъх през границите.А тези дето спазват омерта,живи и здрави,по невидими пътища,като сенки се озовават в екзотични държави.Може и да не ви се вярва но е фак неоспорим.

75

Анонимен

преди 11 месеца

Тялото изобщо не е напускало България. А служителя, издал смъртния акт сега да го потърсят от прокоратурата.

74

Анонимен

преди 11 месеца

До Инспектор Стрезов За да е по-интересно за читателя/слушателя/зрителя/избирателя. Иначе, ще трябва пак да отговарят на въпроса "Да бъде ли преместен паметника на СА?". Поне имат ли идеи през кой граничен пункт е бил "внесен" трупа? Не! Ама нека има и такава версия. Не пречи за общите представи на българина за държавата.

73

Урсула

преди 11 месеца

Минал е под оградата като талибаните :)))

72

Анонимен

преди 11 месеца

Бойко Борисов панически се чисти от съратници, които днес могат да станат и свидетели. Ще има още много смърт на хора от подземния свят.

71

Хахахаха

преди 11 месеца

Мъртви и живи влизат и излизат от тази страна както и когато си пожелаят. Тук е някакъв портал към други светове и измерения.

70

Анонимен

преди 11 месеца

Цирк!! Абсолютен цирк. Дори в Сомалия се смеят на Българските политици. .А в Сомалия дори нямат парламент..ФАКТ!

69

Инспектор Стрезов

преди 11 месеца

И защо? Какъв е мотива?

68

Илия

преди 11 месеца

Е тоя министър ме утрепа с лафове....не съм луд, но тия ще ни направят луди....няма аутопсия, но има предварителни данни...божеееее. Да не е смукал соковете му отнякъде и така да е разбрал че не е отровен / примерно /. Преминал е границата вече мъртав и така полицията не е виновна.....Вярно ли сме толкова смахнати или тоя с глиганската си физиономия ни мисли за такива...лелеееее.

67

Инспектор Дюдю

преди 11 месеца

Има вероятност Ангел Христов ВЪОБЩЕ ДА НЕ Е НАПУСКАЛ България ...... Ако си спомняте , НИКОЙ не знаеше дали и как са излезли с другия брат Галев когато "изчезнаха" . Сега човека си е умрял и няма смисъл да го крият повече .

66

Анонимен

преди 11 месеца

А, вероятноста Ангел Ристов да си е жив и здрав и да препича кълки на некой екзотичен остров,това полицията изключва като вариянт, нали?!