269

Анонимен

преди 11 месеца

Късата памет на пропагандата. Крадеца вика дръжте крадеца.

268

ПиечдурнатаКофпомпа

преди 11 месеца

Спомнете си как Шестоапартам,етчика с Асенсьоренио апертимънт лаеше по Първанов и на всяка дома произнасяше "Гоце". Сега отличникът на Училището за БавноНавиващите се е клиент и удобед подпръцник Гешев да го прекопае от Асенсьора до Тераската. После ще подхване оня дето изнасял органи, другия дето продавал зимни самвървилници и се стигне до Заючерина Нъмбър Уан - Първата Пиейчдирна Кофпомпа на БНР, който в люта схватка собственоръчно гръмна с базуката укриващ се ***

267

Анонимен

преди 11 месеца

Щял да си счупи писалката, с която подписал членство на БГ в ЕС и НАТО......Това говори без всякакъв коментар какви упадъчни президенти сме имали последните 2 декади: чисти руски продажни слуги, които от няма накъде подписват договори с ЕС, а в същността си не споделят грам от ценностите на Европа или НАТО, в същността си остават комунисти от съветски тип! Маските паднаха и се видя грозната истина.

266

Анонимен

преди 11 месеца

БВП 100 милиарда по рано в соца един трилион долара. Услужливата памет !

265

Анонимен

преди 11 месеца

Русофобски дитирамби

264

Анонимен

преди 11 месеца

Аз съм си аз образован и ерудиран човек не съм с късата памет напротив.

263

ГОЦЕ ЛИ!

преди 11 месеца

Обикновен доносник.

262

Късата памет

преди 11 месеца

До Анонимен 279. Айде да помислим. Първо запада насила не кара никой да ходи там. Българите отпрашиха на запад, за да изкарват пари, оттам причинно- следствената връзка е , че назначените червени бизнесмени бяха принудени да почнат да дават по добри заплати в България, за да има кой да работи.Това се нарича свобода да продаваш труда си на по добра цена, обратното на тая свобода е крепостничество и това беше България преди ЕС. Разбира се на неуспелите винаги някой друг им е виновен. Ти от кои си?

261

Анонимен

преди 11 месеца

Да помислим можеше ли да се влезе в ЕС без да си член на Нато. Не. Това са хитри задокеански стратегии водещи към война и разногласия в Европа сори.

260

Анонимен

преди 11 месеца

Президент ходил да открие физкултурен салон !?! Сорросоидите защо си измисляте и лъжете така безотговорно. Дори и областен управител не се занимава с такива неща

259

Анонимен

преди 11 месеца

Чукча писател чукча не читател.

258

Анонимен

преди 11 месеца

Стига сте писали бе чукчи не умни. Вземете нещо прочетете лайкове сложете....

257

Анонимен

преди 11 месеца

Късата памет безработицата намалява защото Запада изсмука и обезкрави България. Три милиона българи отидоха да работят на Запад не само паметта ти е къса ами и други неща ти липсват в разсъжденията. Заводите не работят.

256

Да помислим

преди 11 месеца

До Късата памет: За влизането ни в ЕС - да, може да се каже че е било правилно. Но не и за влизането ни в НАТО. Това беше голяма грешка. И сега вече се разбира, че е така.

255

Анонимен

преди 11 месеца

До Добре заминавай на фронта немедлено без да обясняваш на по умните и по образованите кой с кого бил близък и по близък !!! Не се научихте на уважение.

254

Помнете!

преди 11 месеца

Изпращането на български войници на фронта в Украйна е вече договорено. Ще имаме правителство с участието на най-продажните слуги на чужди интереси от цялата история на т.н. преход. А Кирил Тагарев като мибистър на отбраната ще сътвори наистина най-големите г'лупости.

253

Анонимен

преди 11 месеца

До Поредния... САЩ и Великобритания започват да бомбардират България без никаква конкретна причина още април 1941 год. преди нападението на Хитлер над СССР. За четири години бомбардировки са загинали ранени и безследно изчезнали над 10 000 българи без да имат никаква вина а България дори не е изпращала войски на източния фронт. Бг военни пилоти са отблъснали много атаки на англосаксонците и са свалили доста техни самолети аз се гордея с тях .

252

Късата памет

преди 11 месеца

Единственото правилно нещо което за последните 30г политиците ни направиха е влизането ни в ЕС и НАТО. Преди това заплатите бяха по 100 $, сега средната е 1 000$. Безработицата беше 25% , сега на практика няма безработица. Мутри, пирамиди, фалити на банки , купони, застрелян премиер на улицата, в дупките по улиците можеше човек да си счупи фара. Всеки който е против ЕС и НАТО или работи за чужди интереси или има къса памет и иска да се върнат 90те години на миналия век.

251

Анонимен

преди 11 месеца

Никой не може да слогува на двама господари и да седи на два стола. Сори.

250

Анонимен

преди 11 месеца

Петър Волгин винаги печели с подбора на гостите си. Ето Първанов беше изваден от нафталина на точното място в точното време. Посланието му е много силно и е насочено към Радев но за съжаление едва ли е разбрано. Волгин и Първанов изпълниха дълга си. Не може да се каже същото за Радев.