52

БУНГАР

преди 1 година

СЕГА И БОБИ БОРИСОВ стана пазител номер 1 - СЛУГАТА НА ЦАЦАРА....ДААА = ЦАЦАРОВ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО !!!..И Е В ДЪНОТО НА ВИЧО..ЦАЦАРА 7 ГОДИНИ.!!!..ПОВТАРЯМ: 7 СЕДЕМ ГОДИИННИИИ !!..ПАЗЕШЕ ЛИЦЕТО МЕТОДИЕВ ББ, ЦАЦАРА СМЕНИ БОРИС ВЕЛЧЕВ в декември 2012 год...ЦАЦАРОВ ПАЗЕШЕ КАТО ЗЛАТНОТО РУНО---ТИКВАТА : от записите с МИШО БИРАТА , от записите с ВАНЬО ТАНОВ = и двамата мъртви...От Барселона, от фирмите му за контрабандни цигари с десетки тирове-камиони....СОТИР ЦАЦАРОВ ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ.

51

Факт!

преди 1 година

Аз нали ви казах! Лошото е, че когато от ИТН говорят, никой не слуша, защото "кои са те, че да дават акъл, ние сме разбирачите..." ! Ще се сетите, ама късно...!

50

До 35 Е в случая

преди 1 година

За Слабаков си много прав-него КаракачаноФ го уреди по роднинска линия за евродепутат и сега му е добре с над 15хил.евра заплата.Иначе преди пиеше бира в кварталното кафене всеки ден от 10 до 14ч.после дремне малко и 18ч се връща ама на ракия.Викахме му Слабака,а после след като рекламираше матраци му викахме Матрака- много се дразнеше.Като пуснат рекламата в кафенето бармана увеличаваше ТВ на макс ние ръкопляскаме а Андро си тръгваше псувайкки.Сега вече е голямата работа!!!!

49

Gogo

преди 1 година

ПП-ДБ станаха също толкова гнъсни като тиквата и то за отрицателно време! Няма такива предатели!!!

48

Изнервен

преди 1 година

И какво намерихте и доказахте за Бойко Борисов бе, кап.***, като той от две години не е на власт и беше без имунитет? Ай сик.тир, *** и Пульо ляга и става с името Борисов.

47

Хитрец

преди 1 година

Защото радев с помоща на кгб ги излъга че трябва да се борят срещу герб и ББ .И ги примами с постове в служебно правителство Сега поне ПП разбраха че не бойко а радев и копейкин са врага .Чалгаря и той ще разбере

46

моч

преди 1 година

Подобни персонажи с гигантски амбиции , микроскопичен капацитет , с тотална липса на етика и морал но , за сметка на това с брутална алчност и лакомия , по подразбиране завършват печално .Няма да се изненадам ако още в рамките на тази година го видим в редиците на ГЕРБ или ДПС .....там обаче тарикати самодейци от село не виреят .

45

Анонимен

преди 1 година

Руди Гела е предател, който разобличи другите предатели. Който да опуцаш - няма да сбъркаш, а най-добре всичките!

44

Анонимен

преди 1 година

Вижда се, че отиваш в екипа на президента, ама тези които се вживяват на къртици винаги свършват зле

43

!!!

преди 1 година

Господина известен като сериен предател, по-добре да си трае и да не се показва много много, че предизвиква истинска погнуса.

42

Анонимен

преди 1 година

Рудко, вие *** н густите отивате в кофата.

41

offff

преди 1 година

Зайче, гелосано, сбогом

40

Нафарфорийййй

преди 1 година

Е те това е човек за пример! Щом не е по неговата - айде в друга партия - и така до края на света! Докато има кой да го търпи!Самата идея, че предаваш доверието на някой с който си имал договорка за нещо, те прави истински предател! Като си радетел за нещо друго - излизаш от парламента и започваш борбата по твоя начин, но влязъл в в народното събрание с помощта на един, а след това да носиш от девет кладенеца вода - не го приемам!

39

Сега

преди 1 година

Много поздрави от арменският поп

38

Киро Брейка и Веско

преди 1 година

В Пейтриън съм направил обстоен анализ на достойното поведение на Радостин Василев. Абонирайте се за канала ми. Само 20 лева на месец. Нищожна цена за това, което правя за да ви отърва от невежетсвтото.

37

Анонимен

преди 1 година

Да се запише към възраждане. Според мен Костадинов ще го приеме. Все пак Василев показа че е патриот и че не иска да лъжи народа.

36

Анонимен

преди 1 година

Не е лъжа. Слави и Кирето се оказаха слуги на мафията.

35

Анонимен

преди 1 година

Е в случая не е ли прав?!? Видя, Славуца е проект на Доганя и се махна от ИТН, видя че кирЕ ще се ожени за Баце и от тях се махна!!! Не знам що за човек е, но постъпи правилно и принципно, а Ицо хазарта оня ден мънкаше като първокласник на дъската при Ризова. Айде бе Ицко - нали много ги хранеше, що стана като тях?!?Като оня Андрей Слабаков дето беше голям патриот, ама като го пратиха на европейска заплатка рЕзко замлъкна нали?!?Пишмман патриоти

34

Анонимен

преди 1 година

народа не иска да пллаща охраната на този про дажник

33

Анонимен

преди 1 година

Постъпи правилно. Но не мислиш правилно. България е недъгава държава и не може да осъди престъпниците си.