37

До 34

преди 1 година

Нито им преподавате, нито ги възпитавате. Даже възпитаването отпадна от длъжностната ви характеристика. До всички работещи по половин ден в една стая - пробвайте да работите по ЦЯЛ ден в един цех и по цяла година, а не само от ваканция в "болничен" и обратно

36

Анонимен

преди 1 година

На казана на българите няма дявол да пази. Няма да се научим да се подкрепяме. Утре вие ще искате по-високи заплати, а ние ще ви обясняваме как нищо не вършите.

35

Анонимен

преди 1 година

До аз, то и до сега зависеше от тях и виждаме резултатите. Заплати се повишават след постигане на РЕЗУЛТАТИ! А техните резултати към този момент клонят към НУЛА! Дори трябва да работят про боно имайки предвид постиженията им!

34

Мариана Проданова

преди 1 година

До АнонименТези неграмотни родители, които споменавате, някой ги е обучавал през последните 30 години. Преди това имаше качествено образование от непротестиращи и горди учители, вярващи във възможностите на всеки ученик, а така също и в своите собствени такива!

33

аз

преди 1 година

Вдигнете им заплатите. Ако учителите се притесняват как да изкарат месеца, няма как да не им се отразява психически, а и здравословно. От тези хора зависи какво ще е идващото поколение. Ако децата са неграмотни и немотивирани, какво бъдеще ни очаква?

32

Анонимен

преди 1 година

До всички, които си мислят, че е фасулска работа да си учител. Затворете се за половин ден с 25 хлапета в една стая, преподавайте им и ги възпитавайте! После пак ще си говорим.

31

Анонимен

преди 1 година

До учител на 8 клас, хайде сега телефоните! Намери си друга работа щом не ти се получава! Хайде стига мрънка, ами си заслужи заплатата!

30

циганина

преди 1 година

И тези заплати са им "Много" с това образование на децата ни.По- тъмните деца в 12 клас не могат да четът и пишат на Български.Да не говорим за другите задължителни предмети, там никакви ги няма.Парите трябва да следват знания, а не ученика.И чак тогава заплати на даскалята.

29

Анонимен

преди 1 година

Червеният динозавър баба Янка е готова на всичко за власт и пари, готова е дори да направи стачка, след която ще стане още по-богата, а учителите още по-бедни!

28

учител на 8 клас

преди 1 година

Децата са неграмотни, защото им се предоставят смартфони, които им размазват мозъка. От малки им се дават телефони, за да гледат безсмислени клипове в тикток, разголени softporn снимки в инстаграм... и родителите тръгнали да обясняват колко били неграмотни децата. Всички знаят, че соц. мрежи притъпяват фокуса и вниманието на днешните тийнеджъри, трудно им е да прочетат и разберат дори еднична страница с чист текст. Всичко име скучко, тъпо и им омръзва бързо. Причината е в първото изречение.

27

Анонимен

преди 1 година

До Тихомир, някой задължава ли ги да стават учители? Нали беше призвание тази професия? Нека ти кажа и аз какви хора стават учители: неграмотни! Учителката от занималнята на сина ми не знаеше къде да слага пълен член и запетайки! Наеха фризьорка за да води часове! Децата са огледало на обществото! В това число и на учителите! Освен това да си припомним, че всички учители дават частни уроци!!!! Но никой учител не плаща данъци след това! НИКОЙ! Измамници и крадци! Доказаха, че и без тях става!

26

Анонимен

преди 1 година

Те пък точно ще се уплашат от вашия протест и ще сътворят бюджет. От кога станахте толкова наивни? Когато през ден се правят протести за щяло и нещяло им се губи силата и желания ефект. Стават ежедневие като да отидеш да пиеш 1 кафе

25

aaa

преди 1 година

Да протестират, колкото си искат! Тя учебната година свърши. Да видим дали ще си нарушат спокойствието през ваканцията и вместо да си харчат незаслужените пари, да отидат на протести. Даже най-добре да напуснат и да дойдат на тяхно място хора, които не са мотивирани само от парите. Има опашка от чакащи!

24

Перниканец

преди 1 година

Трябва да има външно оценяване на работата на учителите, щото досега само децата бяха виновни ако не знаят. Начинаеш лекар почва с 1100 лв щат, така, че не е лошо да се смирят малко и да се замислят какво толкова дават срещу това възнаграждение.

23

Анонимен

преди 1 година

Заплащането, трябва да зависи от свършената работа. За съжаление, половината от завършващите средно образование имат проблеми с четенето, писането и смятането, което се учи до трети клас. Системата тотално е неправилна, плаща се на брой ученик, а не за научен ученик и така се бутат децата, за да има бройка. Но с неграмотни хора не може да се надяваш на просперираща държава. Да лесно се управлява *** народ, но говорим за бъдещето на нашите деца!

22

Гошо

преди 1 година

До 21: то и в КЕВР е същото - динозавър до динозавър....

21

Мариана Проданова

преди 1 година

До БабаБраво! Много сте права!

20

Гошо

преди 1 година

Янке, нещо да кажеш за нивото на грамотноста и образованието? Вие както и докторите искате да ви плащат на пациент/ ученик/ а не на излекуван такъв, или при вас научен такъв. Тия тестове дето ги формирате са пълна глупост. Върнете образованието като при бай Тошо.

19

пери

преди 1 година

Тоя динозавър е несменяем. Тука няма отърване от разни вечни политици, синдикални търтеи и чиновници, сложени на разни постове и службички за вечни времена. Обаче с претенции до небесата.

18

Анонимен

преди 1 година

До ТихомирНикой не ги кара на сила да бъдат учители. Когато човек започва каквато и да е работа, подписва договор, с който се съгласява да си изпълнява задълженията. Няма значение колко пари получаваш като заплащане, щом си се разписал. Тоест, ти се съгласил на тия условия и си спазвай задълженията, които се изискват от теб!Та примера с хилядата лева някак си не ме убеждава!