32

Анонимен

преди 1 година

Алцхаймера пада през ден, не знае къде се намира и разпалва войната в Украйна, те тръгнали с Ким Чен Ун да ни занимават.

31

Космонавт

преди 1 година

Болшевико-комунист = кошница със синдроми. Както и при религиите, така и при идеологиите - всяка привлича определен ген. Комунизма привлича мародери, непрокопсаници, бедняци, ратаи, некреативни злобари, изнасилвачи, педофили и всякакъв вид пле-вел. Комунисста е като онези кръгли пле-вели в пустинята които разнася вятъра, без корен и посока.

30

до 38

преди 1 година

Понеже виждам, че си поредния зомбиран от филмите, които си гледал по западни телевизионни канали, нека ти кажа малко информация от първа ръка. Наистина живота там е коренно различен. Монетарна система има, но почти не се ползва. Държавата осигурява на работниците до почти всичко, което е построено от народа. Това с глада може да го има в някои крайни провинции, но в големите градове нещата са много по-напред отколкото предполагаш. Има лимит на текста тук, но мога да изпиша цяла статия.

29

Българин

преди 1 година

Според мен даже е тежко и нелечимо болен...

28

До 34

преди 1 година

Май не ти е известен факта, че тръмп и Байдън са почти на 1 възраст. 2та са най-старите презединти на САЩ.

27

Анонимен

преди 1 година

Русофилите, няма да се притеснявате. Тоя ще ви надживее. Ще продължите да се радвате на северно корейския рай, който е сътворил. Жалко само, че няма как да поживеете в него.

26

Анонимен

преди 1 година

32-ри ти живееш в средновековието. Ония са много напред с материала. Произвеждат си почти всичко, а ти тук само пpocтитутки за запада. Може и *** да е в бизнеса щом така неистово пригласяш на фалшивите медии!

25

Анонимен

преди 1 година

Запада все повече заприличва на безпомощния социализъм, но в някаква по-уродлива форма. Поне онези имаха някакво благоприличие. Преди ден американския президент се спъна и падна, а като се има предвид възрастта му, явно си носи некролога в джоба. Явно Тръмп беше прав като му каза да гледа да не заспи на някаква среща.

24

Анонимен

преди 1 година

Сигурно е приел и исляма.... що за безумни новини?

23

Анонимен

преди 1 година

Западните медии станаха за смях, май наистина изтока ще надделее в крайна сметка, остава да плюем по богаташа , гроздето кисело

22

АнонимеН

преди 1 година

СЕМЕЙСТВО КИМ НАСТЪПИХА МОТИКАТА СЪС ДАВАНЕТО НА ОРЪЖИЕ НА МОРДОРСКОВИЯ С КОЕТО ДА СЕ ИЗБИВАТ ГРАЖДАНИТЕ НА УКРАЙНА! КИМОВИЯ РЕЖИМ НЯМА ДА ОСТАНЕ ТОЙ ВЕЧЕ СИ ПОДПИСА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА!

21

Анонимен

преди 1 година

Тея новини за Северна Корея са голям майтап.

20

Мда

преди 1 година

Путин тоже!!!

19

А Бай Дэн и Лай Нэн

преди 1 година

Страдат Съответно от Деменция и Констипация!

18

АнонимеН

преди 1 година

РЕЖИМИТЕ В МОРДОРСКВА, ИРАН, СЕВЕРНА КОРЕЯ, СИРИЯ И БЕЛАРУС ПРИКЛЮЧИХА ЗАЩОТО СЕ ОБЕДИНИХА ОТКРИТО СРЕЩУ ФАЩ, ЕС И НАТО!

17

Анонимен

преди 1 година

Да не яде американска храна?

16

Анонимен

преди 1 година

Уиски и цигари. Що пък да страда?

15

От БАН

преди 1 година

А Джо Байдън от какво страда, ще кажете ли? Че днес пак падна докато стои. Аман от вашата жалка пропаганда.

14

Анонимен

преди 1 година

Аз с естествения си интелект твърдя, че тежи около 139 кг.И че поне от 4-5 години не успява да види чурката си, като пикaе.

13

Анонимен

преди 1 година

Няма вариант да падне от власт, Китай ще си загуби буфера със Южна Корея. А Южна Корея пък ще се разори, ако трябва да издържа всички от Северна. Китай също не иска да издържа хората от Северна. Гадно е за хората там, живеят в терор. Не могат свободно да пътуват дори от град в град. Нито пък могат, когато си искат да отидат в парка. Има глад и липси на какво ли не. Интернет няма. А по телевизията само пропаганда...Да се очудиш какв БГ има хора *** и неинформирани мислещи, че хората там са добре