66

Анонимен

преди 1 година

"През 1885г. Аксаков пише в статия във вестник "Русъ" думите, изразяващи концепцията на руския панславизъм" "Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!"

65

Фреди Меркюри

преди 1 година

Това засенчи Хел'с Кичън,Капките,Сървайвър и всякакви ТВ формати! Нека Шоуто продължи!

64

Анонимен

преди 1 година

До Bs слабоакълнико, остава ти само да кажеш,че и Радев е веновен !

63

Анонимен

преди 1 година

"Пътят на Русия към Цариград значи за нас политическа смърт, ако русите влязат още веднъж в България, под един или друг предлог, то те вече не ще излязат. Ний трябва да разберем, че опасността за нас иде от Русия и към нея трябва да водим една систематическа отбранителна политика, като се опираме на всички враждебни ней елементи. В разбирането на тази политика е спасението на България и рано или късно тази политика ше бъде политиката на голямото мнозинство на българския народ."Кръстьо Раковски

62

Анонимен

преди 1 година

Избори! Избори,за да почнем. На Чисто!!

61

Анонимен

преди 1 година

Нинова, сега е против ПП, а когато беше в коалиция с тях и ги виждаше какви ги вършат, нищо не направи, само и само да е във властта и да и върви оръжието за Украйна.Между другото ,не вярвам да не е знаела предварително с какви хора се съюзява,но много упорито убеждаваше, колко важно било да има правителство,независимо от различията.Сега обърна лопатата.

60

Бай Дрън

преди 1 година

Продажници и превратаджии, в пандиза сте скоро, колкото и да крещите под статийките на днесбг. С ъркали сте държавата :)

59

Анонимен

преди 1 година

През 1962г. 22 тона злато отиват на съхранение в Русия и там си остават и до днес. Къде е братството и приятелството? С какво сме заслужили това отношение на Русия?... нападали ли сме ги? ...земя ли сме им взели или пък нещо друго???? Кажете днешни управляваши - чавдарчета, кажете?

58

Пълно падение!

преди 1 година

Какъвто народът, такива и народните представители.

57

Оффф,Корни,

преди 1 година

точно ти ли ще говориш за дъно и падение,Импексова?!? Още се чудите каква разкрачена позиция да заемете,за да не изчезне пост-комунистическата ви партийка...

56

Възраждане е партия

преди 1 година

не на Русия а конкретно на Путин ! Подобни партии трябва да бъдат забранени и ако развиват оше анти НАТО и ЕС политика да се вкарат по затворите като предатели ! Не те да казват кой е предател защото те са предатели ! И 10 пъти да има избори повее от 10-15 % няма да хванат и то половината са подведени хора по нотката на патриотизма ,НО това не са патриоти ,а чисти предатели и маши на Путин !

55

Анонимен

преди 1 година

Тази откакто почна да се отъждествява с мъж, нещата вървят все по-зле и по-зле!

54

селянин

преди 1 година

до 60 не разбра ли че съм на риба бре калпазанин

53

Член на БСП

преди 1 година

Радвам се че лъсна истинското лице на Възраждане - хулигани, биячи, мутри! Може и да се харесва на някои маргинали, но със сигурност ще отвратят българския народ

52

Бай Дрън

преди 1 година

Пичове и САЩ няма да ви защити. Те с една простта Русия не могат да се оправят, чувай *** помощ от САЩ. Първо малко пари да си напечатат, че тогава. Скръндзите от ам. Конгрес дадоха само 3залпа помощ на Зеленчука. Толкова успяха да напечатат.

51

Анонимен

преди 1 година

До селянина: 555 11 08Звънни на този телефон! Може да не се обади ракетчик, но ракета ще има!

50

Bs

преди 1 година

А. г-жа Лъжа взела да говори за дъно...Че ти отдвна си пробила дъното

49

селянин

преди 1 година

търся телефони на руски ракетчици да им дам координатите на туй събрание може и украински ракетчици се тая

48

Детска градина

преди 1 година

Я потърсете в нета клипчета за млатене в парламенти по света да видите какво означава да се изложиш истински. Тези тук каквито ще да са, ама още не им стиска да се развилнеят, само играят по сценария. Разбира се, билетчетата за зрелището си ги плащаме ние и стават все по-скъпи.

47

Анонимен

преди 1 година

Митрофанова=Възраждане=цирк платен