136

Анонимен

преди 11 месеца

Антипутинските групи каквито и да са имат благородна цел. Няма значение дали избиват деца, старци, жени-щом са руски-може! Ако се появят случайно антибайдънски или антилайански групи вероятно ще са терористични???

135

Анонимен

преди 11 месеца

Блумбергци винаги дават такива мнения - нищоказващи, но погряващи разни фиктивни тези (за който им се връзва на щуротиите, де!) )))

134

Анонимен

преди 11 месеца

Ами ще я пренесат, то мощното им контранастъпление върви. Само че в обратна посока.

133

Анонимен

преди 11 месеца

И с кого ще я пренасят, то укри останаха ли след Бахмут...Огромна утилизация всеки ден.

132

don diego

преди 11 месеца

Украйна не се опитва, а през оке анските им повелители го правят, а тези са като послушни гладни и бити кутрета. Каквото им кажат това правят.

131

Анонимен

преди 11 месеца

Мноо време мина във война, мераци! Украйна ще изтрепе сибирските мaкaци!

130

Анонимен

преди 11 месеца

Виждате ли се какви тъ потии пишете Днес да ми сравнявате времето на Ханибал с настоящия момент??? Технологиите решават развоя на събитията и Укропитеците в тази си част са супер зле, ако запада продължи , както ище стане да доставя оръжие и да провокила просто ще бъде една изпепелена територия , това е! Нали не смятате , че западните мазньочи ще си мръднат пръста ако трябва те да воюват

129

Анонимен

преди 11 месеца

Че язе не вида десет корабли МАЦКВА? Ъ? Ъ?

128

Анонимен

преди 11 месеца

Сайта се гавpи с изветрелите русофили, като всяка нощ пуска статии които изнервят до краен предел атрофиралите им мозъчета.. Ха-ха-ха! Само вижте колко глупости са написали за по-малко от 12 часа.

127

Анонимен

преди 11 месеца

Славната украинска армия беше бита при Бахмут от един ресторантьор и банда бивши затврници.

126

Анонимен

преди 11 месеца

Няма да има световна война! За три дни укрите ще влязат в Москва, където местните племена ще посрешнат спасителите с цветя, песни и тежки софри!

125

Анонимен

преди 11 месеца

Руснаците имат много кораби и на мястото на всеки потопен руски кораб ще се правят нови десет, а украйна имаше един кораб и той взе, че потъна. Румъния или България сега да си дадат корабите на украинците, ако си нямат друга работа!

124

Анонимен

преди 11 месеца

Русия почва в мрака живота си нелесен, а аз закусвам пак шкембе със много чесън! СЛАВА УКРАИНЕ!

123

Анонимен

преди 11 месеца

Руснаците си връткат руска рулетка! Зеленски тряа изтрепе дедовците из Кремля да спаси света от нова световна война! Путин е гнoйнa циpкa на газа на Русия и я боли! Путин си туpи таралеж у гаштите с тая Украйна и немое го звади! (Ако много сакате, ке има още!)

122

Анонимен

преди 11 месеца

Единственият кораб с който хунтата в Киев можеше да направи десант в Крим потъна!

121

Анонимен

преди 11 месеца

Корабът "Юрий Олефиренко" потъна в Одеса - какво се знае за него. Десантният кораб е създаден в Полша за съветския флот и е въведен в експлоатация през 1971 г. Официално "Юрий Олефиренко" е прехвърлен в Украйна през 1994 г., където е преименуван на "Кировоград". Корабът е въоръжен с реактивна система за залпов изстрел с неуправляеми ракети. Той може да побере до 150 военнослужещи, 250 тона товари и до 10 бронирани машини. Ден преди това беше съобщено, че корабът е бил ударен, което е довело до пожар, след което BC се е взривил. Единственият кораб с който хунтата в Киев можеше да направи десант

120

Анонимен

преди 11 месеца

Американският журналист Хинкъл: "Русия и Китай са последните бастиони на истината и свободата в свят, страдащ от пробуждане на глобалистката тирания."

119

Bormann

преди 11 месеца

Зиониста рептил се опитва да подпали цяла Източна Европа и да избие Славянското население което не може да командва и за това мрази неистово. Днес Украйна, утре Сърбия - Косово 2 и тн.... Кой ще ви защити от изтребление и геноцид? Кой питам? Россия, точно така, не забравяйте този факт преди да се ду.пите на зиониста ;)

118

Закривай

преди 11 месеца

окрайна!

117

Трябваше кат янките

преди 11 месеца

Ами представяте ли си ако в специалната операция вместо руснаци бяха американци, (а руснаците имат средства, но не искат) тогава Окрайна щеше за три дни да е лунен пейзаж както до сега тея миротворци нашите нови братя янки, употребяваха... ядpени бомби в Япония, БОВ ***(Naпалм) във Виетнам, обеднен ypан в Сърбия, Ирак, Либия и колко ли други хуманитарни ОМП и способи по целият свят, където са плъзнали!!!! На тоя фон руснаците пасти да ядат и са божи кравички ... и за това една от целите на руснаците е да пазят населението, иначе щеха да правят като янките лунен пеизаж!!!!