201

Анонимен

преди 1 година

Защо чак сега - къде спахте толкова години ? Естествено, че тулупа е крадец, лъжец и рекетьор - защо едва сега се сетихте да си свършите работата ? След посещението на гешев в сащ ли стана "промяната" ? Или когато заплашиха гешев, че ще го махат ? Необходимо ли е да има такива "фактори", за да си вършат прокурорите работата и значи ли това, че досега е имало чадър над мутрата от Банкя и близките до герП "бизнесмени" - петьо еврото и къро, на които им се стъжни тези дни ? Започвайте ги и ги свършвайте, че има още много като тях, които тровят България !

200

Гери

преди 1 година

Ха,ха,ха детето на манекенката да не излезе дете на Вальо Златев Нали той е предупредил Нинова,да престанат да ровят за случая Барселона

199

Лина

преди 1 година

Ха,ха,ха Радев с юмрука,Гешев с при топлените манджи Преди 5-6 дни Борисов без обвинения ,от днес с обвинения..Е наистина няма такава държава Как не ви е срам бе?! Били елит?!Какъв елит сте бе негодници?! Гола вода сте,срам за България

198

Падаря

преди 1 година

Гласувайте бюджета и разпускайте цирка... гърците само 6 дена след изборите обявиха новата дата за 25 юни,стига извращения.

197

Вьзмутен

преди 1 година

Делян добрев, бацо, цецо едва се размина абе целият герб ли са мафиоти

196

Вьзмутен

преди 1 година

Мале целият герб мафиотиУжас и тия хора - 12г ни таковаха

195

ХазартЯ

преди 1 година

Още преди две седмици ППДБ казаха ако ГЕРБ не направи правителство с техен мандат ще арестуват пак Бойко...

194

бг смешки

преди 1 година

тикавата най- накрая ще го ликвидират като мн представители на родният ъндъграунд - Къро , Самоковеца ,Карамански , Илиев и тн ...понже у БГ няма съд и прокоратура а народа не става за нищо ....

193

Анонимен

преди 1 година

Тиквата в затвора ли ще ходи ? Или поредния цирк?

192

Радослав

преди 1 година

До 221: това никой нормален не го оспорва, прокуратурата е просто ТЕЛК за назначение на роднини с ментални недостатъци където да избират до пенсия. Нещо като Тих труд от соц времето.

191

Анонимен

преди 1 година

Това с Борисов си е чисто отмъщение. Подгрява се измислен казус без доказателства, стар 10 години. И то във време на политическа и икономическа...кризи.

190

(-_-)

преди 1 година

Всеки един от тия убавци е за затвора, касета също, но понеже са като свински черва - нищо няма да се получи. Шоу за народа. Справедливост надали някога ще има!

189

Радослав

преди 1 година

Ще го разследва още 3-4 години и като свърши бурята ще замразят разследването и ще заспят непробуден сън както правят от 1944г насам!

188

Анонимен

преди 1 година

Зъб за зъб, глава за глава. Замерването с компромати, да започне сега! Народът върти глави наляво и надясно опулен. Чакащ да му се решат наболелите проблеми, заплати, пенсии, услуги...А уж, всички "служеха само и единствено на хората и обществото".

187

Бгг

преди 1 година

Гешув е слуга на краварският посланик и нищо няма да направи. Последният е сватовник между Баце и ППДБ.

186

до РАДОСЛАВ

преди 1 година

До РадославПрокоратура у БГ няма мн отадавна !

185

Радослав

преди 1 година

Прокуратурата ако искаше да разследва Бойко, досега да го е осъдила 100 пъти, всичко е симулиране на дейност пред САЩ и Европа в жалък опит да спасят собствените си кожи!

184

бг смешки 2

преди 1 година

абе шяхме да питаме Самоковеца и Поли Пантев за Костов и ГНОМА АМА БОГ да ги прости ! може и ЕМО МАКАРОНА ама и него го няма отдавна.Бойко в СИК как е има ли хляб ?!!???

183

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: "ГЕРП ако имат достойнство ще се откажат от политиката." ___ - без тях в политическото небитие заминават веднага ПП-ДБ! Борисов е единственият им приятел! Останалите точат ножове, да ги сготвят курбан!

182

Урсула

преди 1 година

Копейкин и той си купи къща с партийната субсидия :)))