22

Слава Украйна

преди 1 година

Русия фалира до дни!! Победата ще е наша!! И Москва...

21

Анонимен

преди 1 година

Украйна прави грешка вместо да се изтеглят и да оставят тези земи на Русия и да ги признаят те рискуват цяла Украина да бъде взета и Русия ще вземе Украина

20

Анонимен

преди 1 година

Русия разпердушини Украина дронове ракети Украина и САЩ мислят майтап с Русия това нее Ирак Русия налага темпо бавно изтощително забила се в Украина като система за източване на кръв зеления наркоман ще отговаря за чувалите с пари кадети наливаха тъпите германци и измислената САЩ Путин е човека

19

БАНко

преди 1 година

НА ПОТОЧНА ЛИНИЯ ДО ТЪМНИТЕ И БЕЗЛЮДНИ ХАЛЕТА НА РЕНО ЗА ДВА МИЛИАРДА , СЕ СГЛОБЯВА ......МОСКВИЧ !!!!

18

БАНко

преди 1 година

САМО ЗАВОДА НА РЕНО СТРУВА НАД 2 000 000 000 ЕВРО !!! СТОИ ЗАТВОРЕН ПО НАРЕЖДАНЕ НА НАТООООООВЦИТЕ !!! ЗАГУБИТЕ ИМ СА КОЛОСАЛНИ !!!

17

Георги

преди 1 година

Хахахх дори капиталистите не искат в раша вече

16

между другото

преди 1 година

"напуснали" са 20% от заявилите, 10-15% са се разколебали 20% са потърсили заобиколен начин на санкциите да останат на руския пазар :):)

15

Анонимен

преди 1 година

Червените бок...луци от 1945 г. тръбят ,че долара фалира , а те банкрутираха 5 пъти дори се разпадна великата империя ссср ЗАРАДИ БАНКРУТ не друго, та и сега пак се тръби същото.

14

ХЕ ХЕ!

преди 1 година

Да сме преди 90-те да се впечетлим! Това спешно напускане означава че са продавали на 1/10 от реалната стойност. - Чиста печалба за Русия значи!

13

дядя Ваня

преди 1 година

нека, да бъде, фашизма - велико руски империализъм без покритие и пещен руски шовинизъм - на 21 век - трябва да умре !!!! Технологични санкции за следващите 200-300 години и повече !!! рассия - тюрма народов !!!

12

КОМУНИСТ

преди 1 година

Ако чуждите инвеститори като Дънди Прешън, АВН, ЧЕЗ, Виваком, А1, райфайзенбанк, БИла, КАрфур, Кауфланд, Булбанк и т.н. и т.н се изтеглят и от България, само от Дънди Прешън ще спечелим стотици милиарди на година. А от изтеглянето на всички ТРИЛЬОНИ

11

БАНко

преди 1 година

КОЙ НАПУСНА ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ ??? НАЛОЖИХА ИМ , НАРЕДИХА ИМ , ЗАПОВЯДАХА ИМ .............ОПОЗОРИХА ГИ !!!

10

дъждовна вода

преди 1 година

Най-вероятно пълното заглавие трябва да изглежда така: Чужди инвеститори са успяли да изтеглят от Русия едва $36 млрд., след като преди 2022 г инвестираха в руската икономика стотици милиарди долари.

9

Анонимен

преди 1 година

Кое е по-добре за Държавата Русия - 5% джендероПитека да не са на хранилка на НПО-та или 90% от бизнеса да се отърве от Западните оково наложени от мекият алкохолик Елцин. Кое е по-добре за България - да нямаме Боко, Чоко и сие но ток,вода,злато да е в български ръце. Само питам!!! В бизнеса няма вакум отеглили се някакви абдали вече са заместени от Руски, Китайски и т.н. компании.

8

КОМУНИСТ

преди 1 година

Чуждите инвеститори, лапачи, експлоататори на работна ръка изтеглиха парите си и започнаха да фалират един след друг. Както и банките им на тези робовладелци. Къде да можехме и от България да ги изхвърлим

7

БАНко

преди 1 година

ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА : ЗАЩО СА ИНВЕСТИРАЛИ ????? ОТГОВОР : ДА СПЕЧЕЛЯТ И ОГРАБЯТ , КАТО ПРЕХВЪРЛЯТ СПЕЧЕЛЕНОТО НА ЗАПАД !!! ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА ГРАБЯТ !!! ПУТИН - ТОВА Е ЗЛАТЕН ШАНС ЗА ВСИЧКИ В РУСИЯ !!! ВСИЧКИ БЯХА ПРИНУДЕНИ ОТ УРСЪСЕЛА ФОРДОЛНОЛАЙНО И БАЙДЪНЧО ДА НАПУСНАТ И ....ЗАГУБИХА МИЛИАРДИ !!!!

6

Анонимен

преди 1 година

А какво става с контранастъплението?

5

Анонимен

преди 1 година

дреме им на *** - те са свикнали на крепостничество, лишения и мизерия - да му мисля изнежените мужици в Масква и Санк Петербург

4

Анонимен

преди 1 година

Русия не е подготвена да бъде сомодостатъчна икономика. Всяко такова изтегляне ще бъде голям удар, особено за младите руснаци, които разичтат на високи заплати в компании, които не се контролират от КГБ.

3

айде бе

преди 1 година

Тук само лунатици пишат...какво олио, какви 5 лева. Ние в демокрацията се редихме да купуваме олио на 5 лв и се биехме за тоалетна хартия! От тук ако се инесат монополистите ще цъфнем та ще вържем! Джендерод$билите настръхнали от страх. Русия щели да плашат с 35 млрд хахахахах 35 милиарда за русия са 35 млн за нас бе $оро$оиди хаха а в Русия олио колк щеш както и всичко останало само дето правитеДжендероЕвроАтлантически увиснали и сасухрени корнишончета като тези на Паси Плевналиев и Боко изчезв